Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

http://www.prelest.ru/B4.htm
http://www.prelest.ru/A4.htm
Atsakyti
veidukas galetu buti tamsesnis. kai toks sviesus, tai atrodo, kad isblyskus nuotaka
Atsakyti
Tariausi su drauge, viena geriausiu visazisciu vln, kad per vestuves darys man makiaza, jei kur planuos isvykti pranes is anksto..tai pasukau jai sako mes kelione suplanavome sorry doh.gif nu ***** vakar pasake, gerai kad pasukau o tai butu tylejus blink.gif nu sunervino verysad.gif
Atsakyti
nu niekas schmoll.gif lotuliukas.gif
bet gal gali parekomenduoti ka nors, juk pazista kitas vizazistes?
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 07 13, 18:51)
nu niekas schmoll.gif  lotuliukas.gif
bet gal gali parekomenduoti ka nors, juk pazista kitas vizazistes?

sako kazka rasim..sakau nu ***** man reikia dabar, sako sorry negaliu kalbeti blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 13, 19:40)
sako kazka rasim..sakau nu ***** man reikia dabar, sako sorry negaliu kalbeti blink.gif  verysad.gif

vot tau ir draugai blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 13, 19:40)
sako kazka rasim..sakau nu ***** man reikia dabar, sako sorry negaliu kalbeti blink.gif  verysad.gif

vietoj to kad padetu rast kita, ji mat negali sneket, ziauru... blink.gif as nusirauciau plaukus sitaip isgirdus, nebereiktu man ir makiazo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2007 07 14, 01:14)
vietoj to kad padetu rast kita, ji mat negali sneket, ziauru...  blink.gif as nusirauciau plaukus sitaip isgirdus, nebereiktu man ir makiazo  schmoll.gif

beliktu paciai darytis lotuliukas.gif

nors manau geru visazistu vilniuj tikrai yra nemazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2007 07 14, 01:14)
vietoj to kad padetu rast kita, ji mat negali sneket, ziauru...  blink.gif as nusirauciau plaukus sitaip isgirdus, nebereiktu man ir makiazo  schmoll.gif

tai va verysad.gif kad dar sakytu pasuk veliau, arba as tau persuksiu, o ji sitaip..pagal tona supratau kad jai px....buvo normali drauge o atsikele i viln ir suzvaigzdejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 14, 09:00)
tai va verysad.gif kad dar sakytu pasuk veliau, arba as tau persuksiu, o ji sitaip..pagal tona supratau kad jai px....buvo normali drauge o atsikele i viln ir suzvaigzdejo blink.gif

Gaila aisku, bet tau reikejo pas ja uzsirasyti kaip klientei tada gal butu kitaip susiplanavus ? Nes jei ji jau tokia gera visaziste tai darbo vasara turi tiek kad tikrai neatsimins kada kas ir kur be uzrasu, jei buvot taresi tik seniai tai ir susiplanavo sau kelione. Kodel tu jei is anksto nepriminei, nesitarei ka darys kaip derins prie visko ( sukuosenos, puokstes ir t.t. )
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 14, 12:00)

g.gif niu jo...ne kokia situacija tikrai, užjaučiu 4u.gif šiaip matau kad tu esi Vilniuje, būtum Kaune - tai tikrai rekomenduočiau tau savo visažistę thumbup.gif ji tikrai super (čia mano avatare šiek tiek matosi jos darbo-ėjau pas draugę į vestuves, aišku realiai vaizdas geriau buvo), dar niekas nenusivylė kam rekomendavau ax.gif tongue.gif bet gal atsiras mergyčių kurios rekomenduos ką ir Vilniuje, sėkmės tau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man cia labai paprasta ir subtilu... ax.gif
user posted image
Atsakyti