Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

o jau tos pirmos koks grozis wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif esu busima svocia blush2.gif ir noriu padeti busimai nuotakai surasti visaziste blush2.gif blush2.gif gal galima butu telefoniuka i mano AZ mirksiukas.gif Busime dekingos abi bigsmile.gif bigsmile.gif

Nuotaka kauniete rolleyes.gif
Atsakyti
praeitą savaitgalį ėjau į vestuves, pamerge buvau, tai padarė man bandomajį tik spalvos vestuvių dieną bus kitokios. įvertinkit. aš šiaip patenkinta visažistės darbu.
spauskite ČIA smile.gif
Atsakyti
Man visai patiko. mirksiukas.gif Gal dar norėtųsi visa tai iš toliau pamatyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2007 07 24, 17:03)
praeitą savaitgalį ėjau į vestuves, pamerge buvau, tai padarė man bandomajį tik spalvos vestuvių dieną bus kitokios. įvertinkit. aš šiaip patenkinta visažistės darbu.
spauskite ČIA smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=angelas666,2007 07 24, 12:44]
[quote==Svaja=,2007 07 23, 22:55]
Sveikutes 4u.gif esu busima svocia blush2.gif ir noriu padeti busimai nuotakai surasti visaziste blush2.gif blush2.gif gal galima butu telefoniuka i mano AZ mirksiukas.gif Busime dekingos abi bigsmile.gif bigsmile.gif
galiu pasiulyti savo pazystama vizazyste,as pas ja dariausi savo vestuvini makiaza.pabandyk paskambynt jei :Natalija tel.867000366
[/quote]
Ar ji kauniete? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2007 07 24, 19:51)
Man visai patiko.  mirksiukas.gif  Gal dar norėtųsi visa tai iš toliau pamatyti  g.gif
Papildyta:

mirksiukas.gif

va mano makiažas (buvau pamergė) iš toliau.
spausti ČIA smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kuri nors darėtės vestuvinę šukuoseną ir makiažą Vilniuje, grožio salone, kuris yra Ateities ir Jeruzalės g. sankryžoje Rimi PC? 4u.gif
Būčiau labai dėkinga už atsakymą, noriu kur nors netoliese prie namų pasiruošti, kad niekur toli bėgt nereikėtų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 24, 21:26)
Ar ji kauniete? blush2.gif

na nevisai,jinei is elektrenu,nemanau kad butu problema i kauna jai davaziot,ji kaip tik vazineja kur tik reikia
Atsakyti
gal turit ka patarti seskines-fabioniskiu salonu? smile.gif
Atsakyti
man Evos Longorios makiažai patys gražiausi wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes.Gal esate girdejusios apie grozio salona siauliose grand perla?? g.gif zadu eiti ten daryti makiaza ir kaip galvojat ar grazu jaunajei ryskus makiazas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(samančiukas @ 2007 07 27, 09:13)
man Evos Longorios makiažai patys gražiausi wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(dowilee @ 2007 07 29, 19:02)
zadu eiti ten daryti makiaza ir kaip galvojat ar grazu jaunajei ryskus makiazas g.gif ?

man atrodo,skoningai ryskus jaunajai net laabai tinka thumbup.gif
Atsakyti