2-3-4
Tai va tas 1 suktas buvo,kur rasiau.As maniau max greitis,o klause min.Neisiskaiciau.
Aisku ,kad be reikalo-bet suprasi tik kai islaikysi,-kad be reikalo
aisku,kad galima.As issprendziau per 10 min,o paskui dar karta visus pasitikrinau As registravaus internetu,tai dar mokinausi teorija,nes eilute.O praktika irgi varau ,kad greiciau-viena sav. du kart laikiau,dabar treciadieni tikiuosi kad daugiau nereiks Nes jau svoris krinta Daugiau apie nieka ir negalvoju ,o su vyru pagrindine tema pokalbiams
sweikos atejau cia pas jus pasiskust arba siaip papasakot. Vaziavau snd 6 karta, apstauge 2 kartus tai vos neapsizliumbiau, trecia karta jau galvoju sustosiu stotelej (zinau, kad negalima) ir islipsiu ir eisiu namo. sako kad tu nemoki eismo taisykliu, moku sakau, nes buvo du kontrai ir po 90 surinkau procentu, sako netikiu, tai sakau galit eit pasiziuret surasyta lapuose. Va ispasokojau tai net geriau. sunervavo tai negaliu
sweikos atejau cia pas jus pasiskust arba siaip papasakot. Vaziavau snd 6 karta, apstauge 2 kartus tai vos neapsizliumbiau, trecia karta jau galvoju sustosiu stotelej (zinau, kad negalima) ir islipsiu ir eisiu namo. sako kad tu nemoki eismo taisykliu, moku sakau, nes buvo du kontrai ir po 90 surinkau procentu, sako netikiu, tai sakau galit eit pasiziuret surasyta lapuose. Va ispasokojau tai net geriau. sunervavo tai negaliu
Cia instruktorius taip? As apsalus.Kita karta tu pirma rekt pradek,gal jis tik prie tokio bendravimo prates.Irgi mat Dievas atsirado.Laikykis
Išties nieko neverta priimti asmeniškai. Viskas, ką žmonės sako ir daro, dažniausiai yra jų asmeninės realybės projekcija. Įgiję imunitetą svetimoms pažiūroms ir nuomonėms jūs išvengsite beprasmiškų kančių ir savigraužos.
Nepasiseke tau-bandyk keist kol laikas.As kartais posukius isvis sumaisydavau-kai reikia i kaire -rodydavau i desine ir tai nereke.Siaip i tokias situacijas reguodavau su sypsena ir pati replikuodavau.O kai karta pradejo burbet,tai gumos pasiuliau pakramtyt .As vaisinau
Nepasiseke tau-bandyk keist kol laikas.As kartais posukius isvis sumaisydavau-kai reikia i kaire -rodydavau i desine ir tai nereke.Siaip i tokias situacijas reguodavau su sypsena ir pati replikuodavau.O kai karta pradejo burbet,tai gumos pasiuliau pakramtyt .As vaisinau
Tai jau tikrai,keisk kuo greiciau,kitos del tokiu instruktoriu ir vairuot pradeda bijot.As karta,kai buvau labai issiblaskius,vietoj to ,kad i kaire nuvaziuociau,tiesiai vaziavau per sankryza,o su posukiais ,tai irgi ten visko budavo,ir is vis visko budavo,tai ne karto nereke,ir viena kart griesciau pasake,kai rikiavausi nepaziurejus,ir vos i sikniuka neivaziavo man . Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 13, 22:32)
aisku,kad galima.As issprendziau per 10 min,o paskui dar karta visus pasitikrinau As registravaus internetu,tai dar mokinausi teorija,nes eilute.O praktika irgi varau ,kad greiciau-viena sav. du kart laikiau,dabar treciadieni tikiuosi kad daugiau nereiks Nes jau svoris krinta Daugiau apie nieka ir negalvoju ,o su vyru pagrindine tema pokalbiams
o bent tiek gerai. siandien laiko nera net pasimokymui ,na uztat rytoj visas laikas bus tam skirtas Na mano pagrindine pokalbiu tema irgi teises,tai jau jauciu pradedu visus uzknist
laba diena, bandysiu papasakoti kaip/kur/su kuo mokiausi ir kaip laikiau. gal kam pravers. kazkodel nusprendziau kad mokysiuosi femina mobile. teorija ismokau per savaitele ir nuejus islaikiau. viskas ten paprasta. as turejau pora tokiu programeliu, tai kai kuriu klausimu atsakymus zinojau mintinai (pvz, ka pilti i koki tai nezinoma agregata, na, visokiu ten briedu buna..). o vat su vairavimu. pradzioje norejau kuo greiciau, tai nuejau pas vyra - Gedimina. po antros pamokos labai greitai ji pakeiciau i Marija, nes jis kazkoks trenktas. kiek girdejau visi is jo bega.
vat dabar apie Marija. is tiesu, tai labai dziaugiuosi kad pas ja mokiausi. nes dabar jau du men kaip issilaikiau teises, o savaitgali skridau ant 160km/val ir nebijojau. is tiesu, tai visiskai nebijau vairuoti. Marija baisingai rekia, keikiasi, putojasi ir visaip kitaip buna nepatenkinta, vadina vista (bet siaip tai nepiktai..), bet uztat ismoko. pas ja negalima "melzti"vairo, blogai perjungti begiu ir pan. vskas turi buti graziai, ramiai, oriai moteriskai (ji taip mane bande ismokyti). tik ji skyre daug demesio miestui, o aiksletej tai daugiau su draugais repetavausi. bet ji labai sauniai isauskino kas kaip ir kur turi buti daroma, pribraize man planiuku ir papunkciui viska surase.
p.s. tik neikit pas Gedimina. nes jis rimtai kazkoks neaiskus..
zodziu, jeigu nebijot, tikrai rekomenduoju eiti pas ja. as kazkaip labai nepriimdavau asmeniskai ir kartais kartu su ja rekdavau, o vat mano pazistama tai sake slapia nugara islipa is masinos..
Papildyta: va, o dabar papasakosiu apie egzamino laikyma. as laikiau vilniuje. bandziau visaip. ir sestadieni ir parasta diena.. nieko ten tie patarimai neveikia:) taigi, kaip jau minejau su teorija labai puikiai apsisukau. o praktika tai teko pavargti. pirmas kartas baigesi po triju minuciu, kadangi as uzvaziavau ant linijos besiparkuodama uzpakaliu (mokiausi ant apsnigtos aisteles, kur matesi tik kuoliukai, o ne linijos, o regitroj visa aikstele buvo sauniai nublizginta ir mano masiniukas stovejo suparkuotas ant linijos). antras kartas baigesi irgi greit, nes pakliuvau pas ta idiota su juodais usiukais (siulau pakliuvus pas ji paprasciausiai atsisakyti laikyti, nes jis man rodos nepraleidzia ne vieno, ir dar kt karta maciau, kaip jis vienoj vietoj pritraukinejo kuoliukus kad kitai merginai butu sunkiau laikyt). reikejo susiparkuoti tarp dvieju masinu. ir kai viskas buvo ok, issiparkuot, ir as norejau kad graziai, o pasirodo PER DAUG JUDESIU PADARIAU ISSIPARKUODAMA. viskas. kai pasakiau, kad visos taisykles turi buti pranestos pries egza, jis pradejo saukti. trecias buvo sestadieni astunta ryto. buvo gerai, nes nebuvo masinu. aisktelej labai sauniai suvazinejau, tik mieste "i viena auta vos neatsitrenkiau". na, jis uzstabde ir finito. nors as ta auta maciau, ir galvojau, kad visi tilpsim. butumem tilpe.. o ketvirtas akivaizdziai mates kad mane jau praleis, nes "atlikau ju kvota", sumokejau uztenkama suma pinigu ir praleido. su fraze, kad "pasigailesiu taves sikart". pasakiau, kad nereikia gailetis tai labi greit atsisveikino.
zodziu, nesiparinti jei nepavyksta, nes as ir valerijonus geriau, ir rukyt pazadejau mest, ir ryte ir popiet ir paprasta diena ir sestadieni visaip bandziau, o ten arba esi superduper, arba labai gera instruktoriu pagauni, arba paprasciausiai ivykdai kvota ir laisvas.
man tai daug buvo panasiu,tik atsakymai biski kitaip pateikti,bet labai aiskus,patariu nesibaimint nera visai ten baisu,as tos knygutes net nesimokiau tik per teorijos pamokas pasiskaiciau ir daugiau sprendziau kompiuteriu,tai sekmes tikrai islaikysi
Tai gal kažkaip tų taisyklių neišeina pritaikyt vairavimui? Klausk instruktorių, jei kas neaišku. Aš tiek klausinėdavau, kad iš manęs juokdavosi, kad laiko važiavimui neliks
Bet niekada nestaugė