Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Mayami @ 2007 05 16, 14:49)
super thumbup.gif  4u.gif o taip bijojai bigsmile.gif

4u.gif Tai jau tikrai,dėl tų 14 min.prie kompo ,kol sprendžiau egzą,nervinausi beveik savaitę,net nesitiki ,kad vakar taip bijojau...ir išvis ,kad jau išlaikiau teoriją blush2.gif
QUOTE(koposs @ 2007 05 16, 14:57)
sveikinu  4u.gif registruokis iskart,nes ir taip vietu artimiausiu metu nelabai,as registravaus po 6 vaziavimo ir tai jau vietu tik 22 dienai buvo,cia gal klaipedoj,bet manau ir kitur tas pats matysi jei dar nepasiruosus visada galesi atsakyt

4u.gif ,kad aš dar labai bijau net registruotis važiavimui,atrodo ,kad visai dar važiuot nemoku doh.gif

QUOTE(d-oncek @ 2007 05 16, 21:22)
Aciu aciu.Taip noriu as tos sekmes.... ax.gif

Niu kaip sekės,ar jau galima sveikinti vairuotoją? bigsmile.gif
Atsakyti
Na va,issilaikiau ir as siandien Regitroj teorija rolleyes.gif Tikrai lengviau buvo negu mokykliniai,o gal klausimai pagerinti papuole.Dabar reikia vaziavimui registruotis,tik kad bijau blush2.gif Stebejau virs valandos kaip kiti laike,tai tik vienai merginai nepavyko is aiksteles i miesta isvaziuoti,nes T formoj ant buomelio uzvaziavo.Ir dar toks nedidelis pliktelejes egzaminuotojas vis duris atidarinejo,kad patikrintu ar tikrai ant liniju neuzvaziavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 17, 15:32)
Na va,issilaikiau ir as siandien Regitroj teorija  rolleyes.gif Tikrai lengviau buvo negu mokykliniai,o gal klausimai pagerinti papuole.Dabar reikia vaziavimui registruotis,tik kad bijau  blush2.gif Stebejau virs valandos kaip kiti laike,tai tik vienai merginai nepavyko is aiksteles i miesta isvaziuoti,nes T formoj ant buomelio uzvaziavo.Ir dar toks nedidelis pliktelejes egzaminuotojas vis duris atidarinejo,kad patikrintu ar tikrai ant liniju neuzvaziavo doh.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif Aš irgi bijau važiavimui registruotis doh.gif Nu bet kaip ištikrųjų ,ar galima užvažiuot ant linijų važiuojant pvz į statų ar įstrižą??Nes ,instruktorius man sakė ,kad tik į T negalima varant užvažiuot ant linijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 17, 15:56)
Sveikinu  4u.gif  thumbup.gif Aš irgi bijau važiavimui registruotis  doh.gif Nu bet kaip ištikrųjų ,ar galima užvažiuot ant linijų važiuojant pvz į statų ar įstrižą??Nes ,instruktorius man sakė ,kad tik į T negalima varant užvažiuot ant linijų  doh.gif

Aciu!Instruktorius man irgi tapati sake,bet siandien nemaciau,kad kas ant liniju butu uzvaziaves g.gif Kazkaip itartinai gerai visi vaziavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 17, 16:32)
Na va,issilaikiau ir as siandien Regitroj teorija  rolleyes.gif Tikrai lengviau buvo negu mokykliniai,o gal klausimai pagerinti papuole.Dabar reikia vaziavimui registruotis,tik kad bijau  blush2.gif Stebejau virs valandos kaip kiti laike,tai tik vienai merginai nepavyko is aiksteles i miesta isvaziuoti,nes T formoj ant buomelio uzvaziavo.Ir dar toks nedidelis pliktelejes egzaminuotojas vis duris atidarinejo,kad patikrintu ar tikrai ant liniju neuzvaziavo doh.gif

Aš kai laikiau vairavimą, tai taip ir pasakiau egzaminuotojui- Jūs lendat žiūrėt, nes nematot tų linijų. Tai va, mes važiuodami irgi jų nematom, bet privalom neužvažiuot. Pažvengė, kad logikos yra, ir viskas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 17, 16:09)
Aš kai laikiau vairavimą, tai taip ir pasakiau egzaminuotojui- Jūs lendat žiūrėt, nes nematot tų linijų. Tai va, mes važiuodami irgi jų nematom, bet privalom neužvažiuot. Pažvengė, kad logikos yra, ir viskas. lotuliukas.gif

Aš bijau,kad koks grybas nepapultų,mačiau toks susiraukėlis vienas yra doh.gif jau pradedu drebėt,nors dar datos nežinau net doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 05 08, 16:22)
Man instruktorius truputi kitaip aiskino:

Sustoji, kai masinos galas buna kartu su pirma gairele, tada suki vaira i desine ir vaziuoji, kol pamatai reikiama kampuka, tada islygini vaira ir pavaziuoji, kol desinysis veidrodelis buna istrizai kartu su pirmaja gairele, tada susuki vaira i kaire ir vaziuoji, kol buni tiesiai su saligatvio linija. Na, ir tada i prieki truputi pavaziuoji.

o koki reikiama kampuka? ax.gif ir ar vaira i desine iki galo sukat?
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 17, 16:20)
o koki reikiama kampuka? ax.gif ir ar vaira i desine iki galo sukat?

turi pamatyt kampuka bortelio per kairės pusės veidrodėlį,tai iš pradžių į dešnę,tai aš visą vairą suku,o kai jau prie bortelio glaudžiuos,tai suku ne visą vairą į kairę(na čia ir nuo situacijos priklauso) žiūriu,važiuoju lėtai,lėtai,ir stebiu,kad glaustųsi šikiniukas prie bortelio,jei pamatau,kad šikiniukias arti,o priekiniai ratai toli,tai tada visą vairą susuku g.gif atrodo taip... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 17 gegužės 2007 - 15:34
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 17, 17:13)
Aš bijau,kad koks grybas nepapultų,mačiau toks susiraukėlis vienas yra  doh.gif  jau pradedu drebėt,nors dar datos nežinau net  doh.gif  biggrin.gif

Nepasiduok baimei, nes tikrai labai kenkia. Jei būčiau neatsipalidavusi, nžn, kuo būtų pasibaigęs mano egzas, nes net nežinojau vienu momentu ką man daryt, kai liepė pradėt važiuot. Ausyse tik užspengė doh.gif
O kai susiėmiau tai išlaikiau. Jaučiu išmokinta buvau gerai, nes ir dabar važinėju jau viena be problemų (tfu tfu tfu), ir koją galėjo pakišti tik baimė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 17, 16:32)

sveikinu,bijau ir as praktinio,bet niekur nedingsiu reikia,viena diena atrodo ,kad is pirmo karto tikrai neislaikysiu kita diena nu ko ten neislaikyt siaubas prazilsiu kada ateis ta diena,emiau tik 2 papildomus,instruktorius sake uztenka,ir padrasino,kad vakar moteris islaike kuri tikrai blogiau vaziavimo ir is pirmo karto,tai va reikia tik baime nugalet,bet kaip nezinau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 18, 10:57)
sveikinu,bijau ir as praktinio,bet niekur nedingsiu reikia,viena diena atrodo ,kad is pirmo karto tikrai neislaikysiu kita diena nu ko ten neislaikyt siaubas prazilsiu kada ateis ta diena,emiau tik 2 papildomus,instruktorius sake uztenka,ir padrasino,kad vakar moteris islaike kuri tikrai blogiau vaziavimo ir is pirmo karto,tai va reikia tik baime nugalet,bet kaip nezinau  blush2.gif  biggrin.gif

Man nepavyksta baime iveikt,kuo toliau tuo sunkiau blush2.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 18, 16:40)
Man nepavyksta baime iveikt,kuo toliau tuo sunkiau blush2.gif  g.gif  doh.gif

PATIKEK MAN IRGI VIEN PAGALVOJUS BAISU DAROS,TIK GERAI,KAD VAIKAS MAZAS IR LABAI NERA KADA GALVOT
Atsakyti