QUOTE(nendre @ 2007 05 27, 22:01)
QUOTE(nendre @ 2007 05 27, 20:46)
As pasidariau pati .Is spalvoto pop.atsikirpau 1.5cm plocio raudonas juosteles ir pasidariau lygiakrasti trik.Krastines ilgis 20cm.Susiklijavau ant balto pop.paskui juodaM
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 27, 23:54)
As pasidariau pati .Is spalvoto pop.atsikirpau 1.5cm plocio raudonas juosteles ir pasidariau lygiakrasti trik.Krastines ilgis 20cm.Susiklijavau ant balto pop.paskui juodaM 
Aš bazėj radau, pasikniso toks diedukas, rado
O šiaip tai nesunku pasidaryt, nes dabar jie deficitas.
Idėja - gal jau kai kurioms forumietiems nebereikia, gal galėtų paskelbt aukcioną ar šiaip padovanotų
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 28, 14:20)
Idėja - gal jau kai kurioms forumietiems nebereikia, gal galėtų paskelbt aukcioną ar šiaip padovanotų
man jau nebereikia
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 28, 13:20)
Pradine kaina-10lt.Galima deretis
As M raide pirkau Vilniuje, Statoil degalineje Laisves prospekte, Karoliniskese.
taigi tu M raidziu ir 70 pilni spaudos kioskai... ar jos netinka?
labas koposs.kaip egzai. pamaciau, kad prisijungus, tad neperskaiciau visu laisku iki galo, skubu paklaust, nes pati ketinu eit i tuos vairavimo kursus
Aš turiu M raidę. Tik, kad gyvenu Panevėžy. Turbūt nei vienai netiks. Gal atsiras kam reikia ir Panevėžy- kreipkitės. Padovanosiu. Mėtos abi raidelės. O važinėju be 70. Jei pagaus turbūt bauda bus Ar nieko negirdėjot?
Siandien buvo pirmas mano vaziavimas. Truputi issigandau, kai is karto i gatve liepe vaziuoti (pries tai draugas karta pamokino vaziuoti aikstelej, tai visas ka mokejau buvo uzvesti masina, vaziuoti tiesiai vezlisku greiciu ir staigiai staigiai stabdyti
). Bijojau, bet sekesi visai neblogai. Na kitaip turbut ir negali sektis, kai uz tave pedalus mindo
Viena karta uzgesau
Dar sunku gaudytis su soniniais veidrodeliais vaziuojant atbuliniu. Lietuvoj busiu tik menesi, tai iki to laiko noriu issilaikyti teises. Tikiuosi suspesiu. Pirmadieni pasiemiau du vaziavimus: viena ryte, kita vakare. Instruktorius atkalbinejo, bet noriu greiciau viska baigti. Ziuresim, kaip man cia seksis toliau
QUOTE(bangabanga @ 2007 05 29, 23:17)
labas koposs.kaip egzai. pamaciau, kad prisijungus, tad neperskaiciau visu laisku iki galo, skubu paklaust, nes pati ketinu eit i tuos vairavimo kursus
labas,
man tai labai patiko,ir instruktoriai ir masinos