Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(nendre @ 2007 05 27, 22:01)
net nepagalvojau apie spaudos kioska, aciu 4u.gif

mirksiukas.gif sėkmės mokantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 27, 22:14)
mirksiukas.gif sėkmės mokantis  4u.gif

aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2007 05 27, 20:46)
va butent, kad nera schmoll.gif kazin kokia ta bauda? o gal nusipiesti paciai?

As pasidariau pati .Is spalvoto pop.atsikirpau 1.5cm plocio raudonas juosteles ir pasidariau lygiakrasti trik.Krastines ilgis 20cm.Susiklijavau ant balto pop.paskui juodaM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 27, 23:54)
As pasidariau pati .Is spalvoto pop.atsikirpau 1.5cm plocio raudonas juosteles ir pasidariau lygiakrasti trik.Krastines ilgis 20cm.Susiklijavau ant balto pop.paskui juodaM thumbup.gif

Aš bazėj radau, pasikniso toks diedukas, rado tongue.gif
O šiaip tai nesunku pasidaryt, nes dabar jie deficitas.
Idėja - gal jau kai kurioms forumietiems nebereikia, gal galėtų paskelbt aukcioną ar šiaip padovanotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 28, 14:20)
Aš bazėj radau, pasikniso toks diedukas, rado  tongue.gif
Idėja - gal jau kai kurioms forumietiems nebereikia, gal galėtų paskelbt aukcioną ar šiaip padovanotų  smile.gif

man jau nebereikia biggrin.gif tik kažin ar norės kas nusiklijuoti nuo musų mašinos savajai g.gif o ir nesu tikra kad vyriokas nenuklijavo ir neišmetė tų raidžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 28, 13:20)
Aš bazėj radau, pasikniso toks diedukas, rado  tongue.gif
Idėja - gal jau kai kurioms forumietiems nebereikia, gal galėtų paskelbt aukcioną ar šiaip padovanotų  smile.gif

Pradine kaina-10lt.Galima deretis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ranku darbo -Originalas! lotuliukas.gif Jei kada laiko surasiu pabandysiu nuskenuot ir idet-bet is tikruju-tai 10 min darbo ir pasidarysit ax.gif
Atsakyti
As M raide pirkau Vilniuje, Statoil degalineje Laisves prospekte, Karoliniskese.
Atsakyti
taigi tu M raidziu ir 70 pilni spaudos kioskai... ar jos netinka?
Atsakyti
labas koposs.kaip egzai. pamaciau, kad prisijungus, tad neperskaiciau visu laisku iki galo, skubu paklaust, nes pati ketinu eit i tuos vairavimo kursus
Atsakyti
Aš turiu M raidę. Tik, kad gyvenu Panevėžy. Turbūt nei vienai netiks. Gal atsiras kam reikia ir Panevėžy- kreipkitės. Padovanosiu. Mėtos abi raidelės. O važinėju be 70. Jei pagaus turbūt bauda bus Ar nieko negirdėjot?
Atsakyti
Siandien buvo pirmas mano vaziavimas. Truputi issigandau, kai is karto i gatve liepe vaziuoti (pries tai draugas karta pamokino vaziuoti aikstelej, tai visas ka mokejau buvo uzvesti masina, vaziuoti tiesiai vezlisku greiciu ir staigiai staigiai stabdyti doh.gif ). Bijojau, bet sekesi visai neblogai. Na kitaip turbut ir negali sektis, kai uz tave pedalus mindo biggrin.gif Viena karta uzgesau blush2.gif Dar sunku gaudytis su soniniais veidrodeliais vaziuojant atbuliniu. Lietuvoj busiu tik menesi, tai iki to laiko noriu issilaikyti teises. Tikiuosi suspesiu. Pirmadieni pasiemiau du vaziavimus: viena ryte, kita vakare. Instruktorius atkalbinejo, bet noriu greiciau viska baigti. Ziuresim, kaip man cia seksis toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bangabanga @ 2007 05 29, 23:17)
labas koposs.kaip  egzai. pamaciau, kad prisijungus, tad neperskaiciau visu laisku iki galo, skubu paklaust, nes pati ketinu eit i tuos vairavimo kursus

labas,

man tai labai patiko,ir instruktoriai ir masinos thumbup.gif ,destytojas teorijos irgi thumbup.gif ,vazinejau su Rolandu.labai ramus zmogus,nu bent man viskas buvo gerai viska issilaikiau is pirmo karto thumbup.gif tai sekmes tau ,kai pasirinksi mokykla parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti