Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Išlaikiau pagal vairavimą regitroj, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tos astros tai tikras košmaras. Tačiau ačiū dievui tas košmaras jau baigės. Sėkmės visoms, nes jos tikrai reikia.
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 05 18, 16:19)
Išlaikiau pagal vairavimą regitroj, lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet tos astros tai tikras košmaras. Tačiau ačiū dievui tas košmaras jau baigės. Sėkmės visoms, nes jos tikrai reikia.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man dar toli iki regitros praktinio vairavimo egzamino, vakar mokyklini teorijos ishsilaikiau, o pirmadieni pirmas praktinis vaziavimas su instruktorium...viskas lb greit isibegeja, ir kuo toliau, tuo baisiau man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 05 18, 18:19)
Išlaikiau pagal vairavimą regitroj, lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet tos astros tai tikras košmaras. Tačiau ačiū dievui tas košmaras jau baigės. Sėkmės visoms, nes jos tikrai reikia.

nu va kokia saunuole 4u.gif ,kada as galesiu tai parasyti kaip butu gera ir lengva blush2.gif
QUOTE(organizatore @ 2007 05 18, 20:08)
man dar toli iki regitros praktinio vairavimo egzamino, vakar mokyklini teorijos ishsilaikiau, o pirmadieni pirmas praktinis vaziavimas su instruktorium...viskas lb greit isibegeja, ir kuo toliau, tuo baisiau man  doh.gif

sekmes tau tai jau gali eit teorija laikyt,nes kai pradesi vazinet galesi uzsirasyt praktiniam,nes su vietom tai tikrai sunkiai.pas mus tai pradejo vazinet kitos po 1 savaites teorijos as po 2 savaiciu,uzsitese tik delto,kad sventes vis papuole,o ir pati nevisada galejau,bet sakyciau visai normaliai beveik 2 men.viskas baiges tik liko baisiausias dalykas regitra blush2.gif ,bet gal kaip nors jei ne is pirmo is antro karto labai tikiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 18, 20:08)
man dar toli iki regitros praktinio vairavimo egzamino, vakar mokyklini teorijos ishsilaikiau, o pirmadieni pirmas praktinis vaziavimas su instruktorium...viskas lb greit isibegeja, ir kuo toliau, tuo baisiau man  doh.gif

Mes tai iki mokyklinio teorijos jau visus 10 buvom pravažiavę. Tada gavom mokyklos baigimo pažymėjimą ir pirmyn su savo mašinom. Visos išsilaikysit ir nenukabinkit nosies, kai nori viskas įmanoma. Pažįstama vakar klausė ar negaila tokios krūvos pinigų. Tikrai negaila, kai žinai, kad labai nori važiuoti ir reikia. Šiandien važiuoju atsiimti ir reiks į kaimą mint, bet atgal nenorėčiau grįžt, noriu su broliu teises aplaistyt. Vyras aiškina, kad daug man dar važinėt reikia. Aišku, kad taip, dar ne taip greit laisvai važinėsiu. Visom sėkmės. Dar užsuksiu pasižvalgyt kaip sekas jum.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 18, 12:57)
sveikinu,bijau ir as praktinio,bet niekur nedingsiu reikia,viena diena atrodo ,kad is pirmo karto tikrai neislaikysiu kita diena nu ko ten neislaikyt siaubas prazilsiu kada ateis ta diena,emiau tik 2 papildomus,instruktorius sake uztenka,ir padrasino,kad vakar moteris islaike kuri tikrai blogiau vaziavimo ir is pirmo karto,tai va reikia tik baime nugalet,bet kaip nezinau  blush2.gif  biggrin.gif

siandien man buvo pirmasis praktinis vaziavimas, ir as net neabejoju,kad man reiks papildomu pamokeliu, tik kazi ar imtis jas pas ta pati instruktoriu ar bandyt pas kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 21, 12:38)
siandien man buvo pirmasis praktinis vaziavimas, ir as net neabejoju,kad man reiks papildomu pamokeliu, tik kazi ar imtis jas pas ta pati instruktoriu ar bandyt pas kita  ax.gif

net nezinau ka patart,as emioau pas ta pati 2 papildomus,jei tas nepatiks imk pas kita,man tai tas labai patiko
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu. Nutariau, kad reikia ir man pagaliau laikyti teises. Su masina tikrai daug paprasiau butu. Nors dabar kuri laika i darba draugas vis nuveza, bet esu ir autobusais vargusi...
Dar kol kas tik renkuosi vairavimo mokykla ir labai sunku apsisprest, kuria cia pasirinkus g.gif Turbut rieketu arciau namu (gyvenu Lazdynuose). Gal kas kokia nebloga zinot?
Esu radusi tokia "Dorkanas". Pati mokykla yra ir Karolinskese, Asanaviciutes g. Beveik pakeliui is darbo butu. Gal kam teko joje mokytis, o gal turite kokiu atsiliepimu apie sia mokyklele? Kokie ten instruktoriai?

Visi patarimai ir nuomones butu labai laukiami ax.gif Juk padarius gera pradzia ir paskui lengviau buna.
Atsakyti
Turiu klausima del vaziavimo aikstelej.Kaip tas vaziavimas atrodo statant masina i "garaza"?Vaziuoji kuo arciau ir kai veidrodelis susilygina su stulpeliu suki vaira i kaire,kol soniniam pamatai ta stulpeli ar jau turi nesimatyt?Aisku priekiu irgi nieko nenugriaut lotuliukas.gif .Tada vaira i desine ir kol ivaziuoji lygegriaciai sonu,istiesini ir kiek dar reikia pavaziuoji.Ar taip paciai ir i statmena ir istriza?
Ir dar,tas kur "tipo"sankryza.Papasakokit kaip ten vaziuot?Ka matyt ir kur ziuret?

DEKUI aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 05 21, 13:38)
Turiu klausima del vaziavimo aikstelej.Kaip tas vaziavimas atrodo statant masina i "garaza"?Vaziuoji kuo arciau ir kai veidrodelis susilygina su stulpeliu suki vaira i kaire,kol  soniniam pamatai ta stulpeli ar jau turi nesimatyt?Aisku priekiu irgi nieko nenugriaut lotuliukas.gif .Tada vaira i desine ir kol ivaziuoji lygegriaciai sonu,istiesini ir kiek dar reikia pavaziuoji.Ar taip paciai ir i statmena ir istriza?
Ir dar,tas kur "tipo"sankryza.Papasakokit kaip ten vaziuot?Ka matyt ir kur ziuret?

DEKUI aciuks.gif

90-kuolas prie veidrodzio,vairas i kaire,pavaziuoji,kol stulpelis dar matosi soninio langelio pab.Tada susuki i desine iki galo ir vaziuoji atbuliniu,as pagal linijas pagal lygiagretuma issitiesinu.
45-stulpas soninio lang. pabaigoj.Vairas i des. ir ivaziuoji.
Kiemelis,kisene ir dar velniai zino kaip vadina-vaziuoji,kol matai visa posuki des veidrodelyje,vairas i des ir varai atbuliniu.
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 21, 17:41)
45-stulpas soninio lang. pabaigoj.Vairas i des. ir ivaziuoji.
Kiemelis,kisene ir dar velniai zino kaip vadina-vaziuoji,kol matai visa posuki des veidrodelyje,vairas i des ir varai atbuliniu.

O tas 45,nereikia pirma i kaire vaira,o tada i desine?
Kankinausi siandien,nelabai man kas gaunasi.
O su ta "kisene"tai visai briedas,nieko nematau ir nesuprantu.Pradejau nervintis.Uzgesau gal 20 kartu.Vyras pyksta,kad droziu masina,man paciai ju abieju gaila. doh.gif Nu vienu zodziu -ne mano diena.
Einu paverkt cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 05 21, 21:57)
O tas 45,nereikia pirma i kaire vaira,o tada i desine?
Kankinausi siandien,nelabai man kas gaunasi.
O su ta "kisene"tai visai briedas,nieko nematau ir nesuprantu.Pradejau nervintis.Uzgesau gal 20 kartu.Vyras pyksta,kad droziu masina,man paciai ju abieju gaila. doh.gif Nu vienu zodziu -ne mano diena.
Einu paverkt cry.gif  cry.gif  cry.gif

nesinervuok ir neverk smile.gif ismoksi gi. mirksiukas.gif Kokioj mokykloj mokaisi?
Atsakyti