Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Vailija console.gif nepergyvenk taip mergyt.. juk čia pirmas kartas, įtampa padarė savo sad.gif kitą kartą jau žinosi kas kaip ir tikrai išlaikysi wub.gif
aš tai galutinai susinervinau doh.gif paskambinau instruktoriui ką tik, tai man pasakė kad laisva vieta yra tik gegužės 15 cray.gif tai kada tada aš tas 10 pamokų pravažinėsiu.. iki rudens turbūt nespėsiu schmoll.gif o tai svajojau vasarą teises turėt.. cray.gif
merginos, ar čia visur tike laukt reikia? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black angel: 26 balandžio 2007 - 11:46
QUOTE(vailija @ 2007 04 26, 11:30)
Šiandien pirmas važiavimas regitroj ir neišlaikiau. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Dar dabar negaliu atsigaut. Aikštelėj viskas gerai, gatvėj suklidau. Kai grįžau, toks vyras priėjo, sako, kad po manęs 7 net iš aikštelės neišleido. Baisūs dalykai daros. Nežinau kiek man kartų teks laikyt, negimiau būt vairuotoja.

Neliudek taip:console: Kita karta bus lengviau,juk tokia itampa,nervai daro savo .Nereikia saves taip nuvertint.Paziurek,jau bent is aiksteles isvaziavai good.gif ,o kiek daug neisleido.
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 04 26, 11:30)
Šiandien pirmas važiavimas regitroj ir neišlaikiau. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Dar dabar negaliu atsigaut. Aikštelėj viskas gerai, gatvėj suklidau. Kai grįžau, toks vyras priėjo, sako, kad po manęs 7 net iš aikštelės neišleido. Baisūs dalykai daros. Nežinau kiek man kartų teks laikyt, negimiau būt vairuotoja.

uzjauciu...Net keista,nes kol laikiau teorija ,vyras lauke masinoj pries aikstele.Tai sake tik 1 mergina nuverte boksteli soniniam tai ji neisvaziavo i miesta.Visi kiti per ta valanda isvare i miesta -tik is jo ne visi grizo islaike.O aikstelej daug kas pasitaise -leido.Gal tokia diena papuole? g.gif
Atsakyti
Klausiat apie pirmos pagalbos kursus. Va man tuo ZEBRE ir patiko, kad viską info gavau pačia pirmą dieną, kai registravausi. Ir pirmos pagalbos paskaita buvo mokykloj paskelbtu laiku. Beje, man jinai labai patiko, nos buvo bežvegiančių žioplių.
Toliau apie tai, kas buvo per pirmą teorijos paskaitą. Man durnas toks klausimas. Ką dar ten galima buvo daryti? Sėdėjom ir klausėm dėstytojo, žiūrėjom vaizdinę medžiagą per skaidres, kas ko nesuprato klausinėjo.
Ir trečia - AŠ ŠIANDIE IŠLAIKIAU VAŽIAVIMĄ IŠ PIRMO KARTO!!!
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 14:54)

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif . Nuoširdžiausi sveikinimai.
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 04 26, 12:30)

Tik nenusimink,juk cia tik pirmas bandymas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 15:54)

Sveikinu 4u.gif Lygaus kelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 16:54)
Klausiat apie pirmos pagalbos kursus. Va man tuo ZEBRE ir patiko, kad viską info gavau pačia pirmą dieną, kai registravausi. Ir pirmos pagalbos paskaita buvo mokykloj paskelbtu laiku. Beje, man jinai labai patiko, nos buvo bežvegiančių žioplių.
Toliau apie tai, kas buvo per pirmą teorijos paskaitą. Man durnas toks klausimas. Ką dar ten galima buvo daryti? Sėdėjom ir klausėm dėstytojo, žiūrėjom vaizdinę medžiagą per skaidres, kas ko nesuprato klausinėjo.

Sveikinu, Tu tokia šaunuolė - viską įveikei iš pirmo karto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš tau taip nuoširdžiai pavydžiu, kad net neįsivaizduoji, nes kuo toliau, tuo labiau aš bijau. Nervija eilės Regitroj, nes toks įspūdis, kad jeigu būčiau kitą dieną po teorijos laikiusi, tai būčiau mažiau bijojusi blush2.gif Dabar tik 9 d gavau vietą.
O dar žinai, kai pasiskaitau čia, visai kinkos dreba. Važiuoju lygtai gerai, net pačiai keista, bet kai kurie postai sako, kad ir instruktoriai panoms sakė, kad viskas gerai, o išlaiko tik iš kažkelinto karto doh.gif doh.gif HGreičiausiai, kaip tu sakai, kad tai beveik laimės dalykas, o ne mokėjime esmė doh.gif
Ai, bet nepasiduosiu, kaip nors vis tiek išlaikysiu.
Atsakyti
sveiki, jungiuos pas jus. Teorija lankau jau nuo praeitos savaites, praktika vakar buvo pirma karta. Gyvenime neesu vairavus, tai apturejau gero strioko laugh.gif
Atsakyti
Merginos,skubiai reikia tikslios ir konkrecios info help.gif
Kaip ten del to seimos nariu mokymo?Turint visus reikiamus dokumentus ir reikiamose vietose apsikabinejus reikiamais zenklais ar galima tik aikstelej vazinet ar galima ir per miesta?
Vyras gincija,kad tik aikstelej ir atsisako su manim vaziuot cry.gif ,o su instruktoriais vazinet papildomai tai pacios zinot oi kaip nepigu
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 04 27, 10:54)
sveiki, jungiuos pas jus. Teorija lankau jau nuo praeitos savaites, praktika vakar buvo pirma karta. Gyvenime neesu vairavus, tai apturejau gero strioko laugh.gif

Nieko, visko dar bus. Man tai gal atvirkščiai, iš pradžių kažkaip ne taip sudėtinga pasirodė, ale paskui visko pridirbdavau, net pačiai gėda prisiminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 27, 10:01)
iš pradžių kažkaip ne taip sudėtinga pasirodė, ale paskui visko pridirbdavau, net pačiai gėda prisiminus  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir man taip pat.Kuo toliau,tuo sudetingiau viskas atrodo.....Liko tik 2 vaziavimai ir mokyklinius po kokios savaiteles jau reiketu laikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 27, 11:00)
Merginos,skubiai reikia tikslios ir konkrecios info help.gif
Kaip ten del to seimos nariu mokymo?Turint visus reikiamus dokumentus ir reikiamose vietose apsikabinejus reikiamais zenklais ar galima tik aikstelej vazinet ar galima ir per miesta?
Vyras gincija,kad tik aikstelej ir atsisako su manim vaziuot cry.gif ,o su instruktoriais vazinet papildomai tai pacios zinot oi kaip nepigu

Galima ir gatvėj smile.gif Aš tai pati bijočiau gatvėj su vyru, mašinoj tai nėra kitų pėdalų, kai padarysiu kokią nesąmonę, nesustabdys niekas doh.gif
Atsakyti