QUOTE(vailija @ 2007 06 13, 12:39)
Baisiausia tai regitra. Vienai truputį baisoka buvo pirmą kartą, bet tikrai ne taip kaip regitroj. Dabar viskas lyg ir nieko, tik vyro bumbėjimai, jei šalia važiuoja užknisa. Tai va, visos važiuosit ir normaliai nėr ko bijot.
Man baisiau dabar į miestą išvažiuot,nei egzą laikyt
QUOTE(muter @ 2007 06 15, 00:18)
As sian pirma karta viena vaziavau,tai ir jauciau dydeli stresa

ir db dar vis mastau kaip reiks vaziuot,bijau uzgest,bijau ne i ta juosta ivaziuot....
Su užgesimu,tai ir man baisu,nes sugebėdavau mokyklin dyzeliuką užgesint po n kartų

,o mano benziniukas negalingas,tai išvis

Nors negesinėju,bet jaučiu,jau kad mašiniukas norėtų užgist,tai gazo paspaudžiu.Jei kur užmiest,tai drąsiai jaučiuosi,o miesta-baisu,mašinų daug,pėstieji sankryža,šviesoforas-tik žiūrėk,stebėk viską.Man toks jausmas,kai važiuoju,kad visi mane žiūri ir galvoja,kaip jai davė teises

Nepriprantu prie savo mašinos.Mokyklinė ir egzamininė buvo daug mielesnės ir lengviau valdomos.
Nors ir šiandien teko po miestą važinėt,tai važiavau ,taip,kad nebūtų sankryžų ant kalno,jau geriau apvažiuosiu kiek,kad tik mažiau streso man būtų-paskui priprasiu.Tiesiog reikia važinėt,ir kuo daugiau,nes kitaip niekad nepriprasiu ir bijosiu.