Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Auksėja @ 2007 06 13, 09:40)
Tai labai džiaugiuosi dėl tavęs,nes man ,tai kančia tas vairavimas  doh.gif Neįsivaizduojat,kaip gailiuosi,kad laikiau teises  doh.gif Bijau,nemoku,atrodo užgesiu,pariedėsiu,šiandien išvis koks asilas sustojo ant kalno,išleist žmogaus,tai gerai,kad tėtė šalia sėdėjo,nes stresas man  blink.gif
o su kokia mašina važinėji,nes man maniškė labai nepatinka,su tėtės man geriau važinėt. doh.gif

As sian pirma karta viena vaziavau,tai ir jauciau dydeli stresa verysad.gif ir db dar vis mastau kaip reiks vaziuot,bijau uzgest,bijau ne i ta juosta ivaziuot....
Atsakyti
Mane priėmė į savaitę anksčiau organizuotą grupę, nei buvau užsiregistravusi cool.gif Kolkas aiškina ženklus, filmukus rodo, rašytis liepia rolleyes.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai...vieni sako, kad pamatysi, turėsi teises, kiti - kad neturėdama visiškai praktikos Regitroje susimausiu (norėčiau tikėti pirmaisiais...) blink.gif Nemanau esanti žiopla, bet nelabai savimi dar tikiu... gal kas pradėjote šią savaitę ar kitą pradėsit? būtų smagiau vargelius vargti, jau išlaikiusioms patariant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 06 13, 12:39)
Baisiausia tai regitra. Vienai truputį baisoka buvo pirmą kartą, bet tikrai ne taip kaip regitroj. Dabar viskas lyg ir nieko, tik vyro bumbėjimai, jei šalia važiuoja užknisa. Tai va, visos važiuosit ir normaliai nėr ko bijot.

Man baisiau dabar į miestą išvažiuot,nei egzą laikyt doh.gif

QUOTE(muter @ 2007 06 15, 00:18)
As sian pirma karta viena vaziavau,tai ir jauciau dydeli stresa  verysad.gif  ir db dar vis mastau kaip reiks vaziuot,bijau uzgest,bijau ne i ta juosta ivaziuot....

Su užgesimu,tai ir man baisu,nes sugebėdavau mokyklin dyzeliuką užgesint po n kartų doh.gif ,o mano benziniukas negalingas,tai išvis doh.gif Nors negesinėju,bet jaučiu,jau kad mašiniukas norėtų užgist,tai gazo paspaudžiu.Jei kur užmiest,tai drąsiai jaučiuosi,o miesta-baisu,mašinų daug,pėstieji sankryža,šviesoforas-tik žiūrėk,stebėk viską.Man toks jausmas,kai važiuoju,kad visi mane žiūri ir galvoja,kaip jai davė teises doh.gif blush2.gif Nepriprantu prie savo mašinos.Mokyklinė ir egzamininė buvo daug mielesnės ir lengviau valdomos. unsure.gif
Nors ir šiandien teko po miestą važinėt,tai važiavau ,taip,kad nebūtų sankryžų ant kalno,jau geriau apvažiuosiu kiek,kad tik mažiau streso man būtų-paskui priprasiu.Tiesiog reikia važinėt,ir kuo daugiau,nes kitaip niekad nepriprasiu ir bijosiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 15, 00:18)
As sian pirma karta viena vaziavau,tai ir jauciau dydeli stresa  verysad.gif  ir db dar vis mastau kaip reiks vaziuot,bijau uzgest,bijau ne i ta juosta ivaziuot....

Man irgi pirma karta buvo baisu vienai, bet geriau vienai vaziuot, nei su vyru kuris visa kelia burbuliuoja ax.gif ax.gif ax.gif Jis taip neburbedavo kai tik mokinausi, o kai jau turiu teises, tai ojojoi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 06 15, 16:36)
Man irgi pirma karta buvo baisu vienai, bet geriau vienai vaziuot, nei su vyru kuris visa kelia burbuliuoja ax.gif  ax.gif  ax.gif Jis taip neburbedavo kai tik mokinausi, o kai jau turiu teises, tai ojojoi blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zinot, ar gali mokinti vairuoti ne seimos narys, t.y. draugas, ar drauge. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2tevai2te @ 2007 06 16, 08:10)
Sveikos,

gal kas zinot, ar gali mokinti vairuoti ne seimos narys, t.y. draugas, ar drauge. g.gif

schmoll.gif negali
Atsakyti
Vakar taip vaziavau,kad atrodo pirma karta uz vairo doh.gif nesuprantu kas darosi!!!! jau vakare gryzus net verkiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 06 16, 11:02)
Vakar taip vaziavau,kad atrodo pirma karta uz vairo  doh.gif  nesuprantu kas darosi!!!! jau vakare gryzus net verkiau  verysad.gif

man atrodo as niekad normaliai nevaziuosiu,jauciu ytampa,kai tik pamastau apie vairavima ,nerimas suima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 16, 11:10)
Vakar taip vaziavau,kad atrodo pirma karta uz vairo  doh.gif  nesuprantu kas darosi!!!! jau vakare gryzus net verkiau  verysad.gif
Papildyta:
man atrodo as niekad normaliai nevaziuosiu,jauciu ytampa,kai tik pamastau apie vairavima ,nerimas suima verysad.gif

tu neskubek, vaziuok geriau leciau, bet saugiai ir teisingai. Jauciu as irgi labai pergyvensiu, kai viena atsisesiu uz vairo, niekas nepasakines... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 16, 11:21)
tu neskubek, vaziuok geriau leciau, bet saugiai ir teisingai. Jauciu as irgi labai pergyvensiu, kai viena atsisesiu uz vairo, niekas nepasakines... verysad.gif

neskubu as tikrai,sian vyras klausia ar laiminga,geda pasakyt,bet ne schmoll.gif nebenoriu nei vairuot,nei i savo masina paziuret blush2.gif
man idomu kaip kitoms buna,kai po egzo pacios seda??as papildomu turejau 8,ir jie labai reti buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 16, 11:26)
neskubu as tikrai,sian vyras klausia ar laiminga,geda pasakyt,bet ne  schmoll.gif  nebenoriu nei vairuot,nei i savo masina paziuret  blush2.gif 
man idomu kaip kitoms buna,kai po egzo pacios seda??as papildomu turejau 8,ir jie labai reti buvo  schmoll.gif

gal cia is karto po islaikymo taip buna? g.gif Kai galu gale kazka pasieki, del ko taip stengeisi, pasiekusi tiesiog atsiputi, ar prisimeni kiek nervu kainavo, tai ir praeina noras. Man atrodo, kad su laiku praeis.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 16, 11:31)
gal cia is karto po islaikymo taip buna?  g.gif  Kai galu gale kazka pasieki, del ko taip stengeisi, pasiekusi tiesiog atsiputi, ar prisimeni kiek nervu kainavo, tai ir praeina noras.  Man atrodo, kad su laiku praeis.

nu mes cia abi po temikes ir lakstom console.gif mano svogerka sake kai gavo teises,ir reikejo vaziuot pirma karta su savo masina,verke g.gif tai cia gal toks sokas? o dar visi atrodo stebi,ziuri,maisai visiems,nes visi lekia,kaip nutruke nuo.... blush2.gif
Atsakyti