Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(Rasuteee @ 2007 06 18, 22:45)
va pries savaite as uzsirasiau i vairavimo kursus, buvau pirmame susitikime, kuriame pasirasiau sutarti, bet pinigu dar nesumokejau ir is ju jokios medziagos negavau..tai norejau paklaust ar galiu as ta sutarti nutraukt? ar vistiek turesiu jau moket pinigus, kad ta sutarti pasirasiau? nes jau negalesiu eit i tuos kursus

Ne mūsų klausk, mes tavo sutarties nematėm akyse. Pasiimk ir skaityk, ant ko pasirašei.
O kodėl persigalvojai? blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi į jūsų kompaniją. Nuo antradienio lankysiu kursus smile.gif Jau bijau, bet reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 06 20, 14:42)
Jungiuosi į jūsų kompaniją. Nuo antradienio lankysiu kursus smile.gif Jau bijau, bet reikia  unsure.gif

NEBIJOK smile.gif Sakau, nes pati be proto bijojau, o tikrai nebuvo ko, nes visi mokykloj buvo man geranoriški, niekas streso neįvarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 13:45)
NEBIJOK  smile.gif Sakau, nes pati be proto bijojau, o tikrai nebuvo ko, nes visi mokykloj buvo man geranoriški, niekas streso neįvarė  thumbup.gif

Ačiū už palaikymą ! Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Beje, kažkur girdėjau, kad dabar mokyti vairuoti gali ir nebūtinai instruktoriai. Ar galiu su vyru M ženklą užsidėjus pasivažinėti po gatves? Čia aišku ateity, kai nutuoksiu, kaip išvis reikia važiuoti. Nes bijau, kad tu 20 valandų man bus per mažai.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 09:22)
ir kas gi zmonems taip pasikeicia per savaite ?  g.gif

nusprendei, kad gyvenime tau teisiu nereiks?

manau, kad reikes, bet suzinojau, kad greitai laukia kojos operacija ir artimiausiu metu vairuot negalesiu
Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 06 20, 10:36)
Ne mūsų klausk, mes tavo sutarties nematėm akyse. Pasiimk ir skaityk, ant ko pasirašei.
O kodėl persigalvojai? blush2.gif

paskaityciau, bet kad kopijos man nedave g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2007 06 20, 14:15)

keista...
kokioj čia m-kloj?
ZEBRE tai vieną sutarties egzempliorių davė man, vieną sau pasiliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2007 06 20, 13:15)
manau, kad reikes, bet suzinojau, kad greitai laukia kojos operacija ir artimiausiu metu vairuot negalesiu
Papildyta:

nueik ir pareikalauk.. nesamone, sutartys pasirasomos dviem ar daugiau egzemplioriu ir tenka visoms slaims po viena... paprasyk atsisviest, bet turi turet viena egz.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 06 20, 11:42)
Jungiuosi į jūsų kompaniją. Nuo antradienio lankysiu kursus smile.gif Jau bijau, bet reikia  unsure.gif

As irgi nuo antradienio pradedu tongue.gif gal Gineidoj lankysi?
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 06 20, 16:52)
As irgi nuo antradienio pradedu  tongue.gif gal Gineidoj lankysi?

Aha, Gineidoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 16:56)
nueik ir pareikalauk.. nesamone, sutartys pasirasomos dviem ar daugiau egzemplioriu ir tenka visoms slaims po viena... paprasyk atsisviest, bet turi turet viena egz.

visiems privalo duoti sutarties kopija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 06 20, 17:12)
Aha, Gineidoj smile.gif

Tai malonu susipazint, busim grupiokes thumbup.gif drinks_cheers.gif sita grupe jau turejo nuo 06.14 pradet mokytis bet vis nesusirenka grupe (turi buti bent 8 zmones) tai jau dbr zada kad nuo antr prdesim.Tikiuos, nes jau uzkniso tas nukelimas. doh.gif tai antr 17.30 susimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 06 20, 19:55)
Tai malonu susipazint, busim grupiokes  thumbup.gif  drinks_cheers.gif sita grupe jau turejo nuo 06.14 pradet mokytis bet vis nesusirenka grupe (turi buti bent 8 zmones) tai jau dbr zada kad nuo antr prdesim.Tikiuos, nes jau uzkniso tas nukelimas. doh.gif tai antr 17.30 susimatysim  mirksiukas.gif

Deja, ne grupiokės sad.gif Aš eisiu į rytines paskaitas, pylimo gatvėje. Bet bus įdomu palyginti smile.gif
Atsakyti