Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Mergaitės,gal kas mokėsi Kazlausko mokykloje?? Kaip ten, pasidalinkite patirtim ax.gif Gal pasiūlitumėte kokia mokyklėle??
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 07 31, 10:58)
Labutis visoms  mirksiukas.gif

ruošiuosi eiti laikyti teises, gal kas dar laikote Klaipėdoje  bigsmile.gif Nuo ko iš vis pradėti, aš net neįsivaizduoju ir truputuką pergyvenu  blush2.gif

visų pirma išsirink mokyklą, susižinok kada renkama nauja grupė, tada sumokamas pradinis įnašas, pasirašoma sutartis (kurią pvz. aš pasirašiau, tačiau į rankas negavau gun_bandana.gif ), tuomet prasideda teorijos paskaitos, pirma pagalba, bilietų sprendimas prie kompų, medicininė, praktika ir egzaminas biggrin.gif (jeigu ką praleidau, papildykite kas nors, prašau)
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 07 31, 13:42)
Mergaitės,gal kas mokėsi Kazlausko  mokykloje?? Kaip ten, pasidalinkite patirtim ax.gif Gal pasiūlitumėte kokia mokyklėle??

As dabar mokausi Kazlausko mokykloj, Savanoriuose ir man tikrai ten patinka, paskaitos labai daug dave (nors cionai buvo sakanciu kad neverta i jas eiti, bet pas mus labai gerai viska issaiskino) o ir pravaziavimai labai geri, as mokausi pas instruktoriu Aleksandra ir galiu tikrai teikt kad jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 13:54)
visų pirma išsirink mokyklą, susižinok kada renkama nauja grupė, tada sumokamas pradinis įnašas, pasirašoma sutartis (kurią pvz. aš pasirašiau, tačiau į rankas negavau gun_bandana.gif ), tuomet prasideda teorijos paskaitos, pirma pagalba, bilietų sprendimas prie kompų, medicininė, praktika ir egzaminas biggrin.gif (jeigu ką praleidau, papildykite kas nors, prašau)

jau vietą į kurią eisiu pasirinkau, pasisikambinau ir susižinojau apie kursus pagrindinę info, grupė renkama pirmadienį, tai jeigu nepersigalvos žmogutis , kuris man apmokės kursus, tai tada nuo pirmadienio ir lankyti pradėsiu bigsmile.gif Kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 30, 20:10)
aš šiandien po ketvirto smile.gif
ką aš žinau, sakyčiau pusė bėdos blush2.gif manau, kad tikrai geriau nei pirmąjį ir antrąjį kartą.
šiandien negesau jau (tfu tfu tfu), nors ir pirmus kartus buvau vos po porą kartų užgesus.
mokausi su polo TDI ax.gif  thumbup.gif Norėčiau tokio mašiniuko wub.gif
aikštelėj buvom patį pirmą kartą ir antrą kažkiek smile.gif
tai pirmą kartą normaliai sekėsi estakada ir apsisukimas ribotoj erdvėj smile.gif
antrą kartą jau ir greitėjimas  thumbup.gif
va su parkavimais teks ilgiau turbūt pažaisti... niekaip aš neatsimenu, kiek ten pravažiuot reikia tuos stulpelius  blush2.gif

šią savaitę važiuosiu dar 4 kartus, tai spėju bent kartą į aikštelę nuvažiuosim tikrai.
ir po šios savaitės liks dar 7 važiavimai, nes aš 15 ėmiau ax.gif

as siandien jau po 7 vaziavimo biggrin.gif ir tikrai jauciasi didelis skirtumas nuo pirmuju pravaziavimu, nors tada atrode kad man tu 10 tikrai neuzteks, nes buvo labai baisu ir nieko nespejau daryt... na bet dabar dar irgi nepastebiu greicio ribojimo zenklu doh.gif blush2.gif
o i aikstele vaziavau tik per 5 pravaziavima ir man ten atrodo netaip sunku kaip isivazdavau, viska prisimenu kaip vaziuot ir svarbiausia neskubet kad dar butu ne per velu atitaisyt klaida jei imanoma mirksiukas.gif sekmes, mergaites, tapkit thumbup.gif vairuotojomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 07 31, 11:58)
Labutis visoms  mirksiukas.gif

ruošiuosi eiti laikyti teises, gal kas dar laikote Klaipėdoje  bigsmile.gif Nuo ko iš vis pradėti, aš net neįsivaizduoju ir truputuką pergyvenu  blush2.gif

as baigiau vairavimo mokykla darbo rinkos mokymo centre (alyvu 10a) - tai man nepatiko g.gif nerekomenduociau ir kitiems. Daugiausia geru atsiliepimu girdejau apie sijolga - prie vaiku pasaulio ji ( naujakiemio gatvej) thumbup.gif As emiau papildomas 3 pamokas Vingio 16, taj super instruktorius buvo - per 3 pamokas daugiau ismokau,nei darbo rinkos centre per 10 privalomu...
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 07 30, 20:49)
Sveikos
As sian po trecio vairavimo.. Nu dar sunku man  verysad.gif reikai susidraugaut su sankaba nes kartais paskubu ja atleist ir pagestu  doh.gif sian prie vienos sankryzo sgal tik is 5o karto pajudejau  doh.gif  unsure.gif bet manau iprasiu.. tikiuos.. ir siaip baisu vaziuot labai judriom gatvem..
Kaip jums sekesi pirmais vaziavimais? kada jau drasiau pasijautet? ir kada i aikstele jau vaziavot mokytis? as kol aks dar nebuvau joje.

labukas,
ir man tas pats buvo.. tik as is 4 karto pajudejau lotuliukas.gif . Dar kazkaip neiprantu, kad atleidziant sankaba, reik spaust ir gaza... doh.gif
Nors ka noret- dar tik 2 kartus prie vairo buvau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 07 31, 14:21)
jau vietą į kurią eisiu pasirinkau, pasisikambinau ir susižinojau apie kursus pagrindinę info, grupė renkama pirmadienį, tai jeigu nepersigalvos žmogutis , kuris man apmokės kursus, tai tada nuo pirmadienio ir lankyti pradėsiu  bigsmile.gif  Kaip laukiu  biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif svarbiausia - noras ir nusiteikimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 31, 14:25)
as baigiau vairavimo mokykla darbo rinkos mokymo centre (alyvu 10a) - tai man nepatiko  g.gif  nerekomenduociau ir kitiems. Daugiausia geru atsiliepimu girdejau apie sijolga - prie vaiku pasaulio ji ( naujakiemio gatvej)  thumbup.gif  As emiau papildomas 3 pamokas Vingio 16, taj super instruktorius buvo - per 3 pamokas daugiau ismokau,nei darbo rinkos centre per 10 privalomu...

aš planuoju eiti į Vingio g. 16 bigsmile.gif

QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 14:50)
šaunuolė thumbup.gif svarbiausia - noras ir nusiteikimas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai noriu, tiesiog labai labai biggrin.gif dabar taip laukiu atsakymo ar tikrai man duos pinigėlių kursams blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2007 07 31, 15:19)
As dabar mokausi Kazlausko mokykloj, Savanoriuose ir man tikrai ten patinka, paskaitos labai daug dave (nors cionai buvo sakanciu kad neverta i jas eiti, bet pas mus labai gerai viska issaiskino) o ir pravaziavimai labai geri, as mokausi pas instruktoriu Aleksandra ir galiu tikrai teikt kad jis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

OO taip aš girdėjau apie ALEKSANDRA sako geras instruktorius. Dėkui už atsakyma. Bet man pašilaičiuose reiktu informacijos.Gal kas lankė??Beje,o instruktoriai, gal tie patis g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 08:38)
žinai ir pas mane ne kas su parkavimu, jau papildomus pasiėmiau - bet tokias nesąmones darau apie kokias per privalomus važinėjimus net pagalvoti nedrįsau - važiuoju į pievas doh.gif tai Tu Kretingoj mokais? aš iš Klaipėdos 4u.gif

man kaip tik parkaviams gerai pavyko nes labai padeda tos gairelwes bent jau man smile.gif o va jau su visokais garazais ar T formom nelabai.ir as per greit vaziuoju atbulom doh.gif
aga as kretingoj biggrin.gif

QUOTE(Tito_mama @ 2007 07 31, 13:35)
Labukas,jungiuosi ir aš prie jūsų  bigsmile.gif  Pavėluotai radau šią temukę,tai man jau likęs tik pas paskutinis(ir sunkiausias)žingsnis-vairavimo egzaminas,kurio labai  bijau.gif  O tai egzaminuotojas nežino (prieš tau ateinant)kelintą kartą laikysi egzaminą?Čia klausimas iškilo po patarimų sakyt,kad jau antrą karta laikai vairavimą

man dar vienas kartas ir irgi egzas tai dabar jau pradedu bijot tos dienos..ir dar kad nepavyksta viskas kaip reikiant iskart aikstelej tai neisiviazduoju kaip reik ismokt per paskutine pamoka ir per egza viska geria padaryt doh.gif g.gif
dabar ir as mastau ka reikes sakyr kai pakalus kelinta karta laikai.nes gal gali jei pirma laisvai specialaii sukirsti o jei antra... g.gif

Papildyta:
QUOTE(laloka @ 2007 07 31, 14:49)
labukas,
ir man tas pats buvo.. tik as is 4 karto pajudejau  lotuliukas.gif . Dar kazkaip neiprantu, kad atleidziant sankaba, reik spaust ir gaza...  doh.gif
Nors ka noret- dar tik 2 kartus prie vairo buvau  blink.gif

o tu su dyzeliu mokais ar benzu???bent jau as is vietos pajudant atleidziu sankaba ir judu poto paspaudziu gaza man lengviau(beje dyzelis ) nors aisku galima ir taip kaip tu darai smile.gif
Atsakyti
šiandien (tiksliau jau vakar tongue.gif ) aikštelėj sekėsi visai neblogai... jau atsimenu kiek reik pravažiuot, ir judu normaliai atbuliniu (tfu tfu...).
bet mieste tai nelabai sekėsi vieotm dry.gif Nekenčiu žiedų visų pirma, o Kaune jų tai oi yra doh.gif
ir pirmą kartą teko nuo Parodos kalno važiuot, irgi baisu buvo lotuliukas.gif
tikiuosi praeis blush2.gif

ai, man iškilo klausimėlis...
kaip jūs kuriat mašiną - nuspaudę sankabą ar kitaip?
nes aš tai išminu sankabą, užsikuriu, įsimetu 1 bėgį ir tada pradedu važiuoti smile.gif
niu paskui persijungi normaliai į antrą ir t.t.

einu miegot, nes 11:00 vėl važiuot reiks ax.gif
Atsakyti