Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 01, 14:10)
doh.gif o pas mane girdimoji. du kartus pravažiavus jau variklį girdžiu, bet testą spręsdama negaliu apsispręsti, ar autobusų junginiui kelytje su asfaltio ir betono danga geggužės 1 dieną leisti važiuoti 90 ar užteks 80?  bigsmile.gif

velnias, senokai laikiau, bet paskubom pažiūrėjau į taisykles, manau, kad 80 g.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
Noriu paklausti ar i paskaitas reikia nestis sasiuvini ar ka panasaus?ka dar turiu zinoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif neuzilgo pradesiu lankyti paskaitas.
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 08 01, 17:55)
Sveikos visos,
Noriu paklausti ar i paskaitas reikia nestis sasiuvini ar ka panasaus?ka dar turiu zinoti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif neuzilgo pradesiu lankyti paskaitas.

Geriau nusinesk KELIU EISMO TAISYKLIU knygele.Nzn, ar turesi ka uzsirasyt-paprastai per paskaitas nieko naujo nepapasakoja.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 01, 13:10)
Atsiprašau,nes vėl kartosis klausimas  4u.gif  lengviau su benzu ar dyzeliu važiuot,kur mažiau gesta?Aš važinėju su benzu,o Regitroj dyzelis bus(bent dauguma taip sako)  g.gif 

Šiaip visi sako, kad lengviau važiuoti su dyzeliu, bet va mano mokomasis yra dyzelis, o šeimyninė mašina - benzinas. Taigi su tuo dyzeliu gęstu ir gęstu, o va su benzinu savo puikiausiai važiuoju doh.gif Tai ir nežinau. čia kažkaip nuo sankabos jautrumo priklauso, apsukų ar ko ten ax.gif
Atsakyti
Vėl paklausiu

Klausimukai jau laikiusioms vairavimąaikštelėj reiks atlikt tik kažkurious pratimus ar visus?Viena mergyčka pasakojo,kad viską teko daryt nuo A iki Z blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 02, 12:25)
Vėl paklausiu

Klausimukai jau laikiusioms vairavimąaikštelėj reiks atlikt tik kažkurious pratimus ar visus?Viena mergyčka pasakojo,kad viską teko daryt nuo A iki Z blink.gif

Ne, tikrai ne visus... apsisukimas, estakada, pagreitejimas (vilniuje atrodo jo nera), vienas is garazu ir sankryza
Atsakyti
Merginos, gal kas turit visas važiavimo aikštelėje schemas. jaučiuosi beviltiška. trečiąkart važiuoju, trečiakart aikštelėje, trečiakart durna jaučiuosi cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Užsirašiau į kursus Dorkane Karoliniškėse. Gal kas nors ten irgi mokotės arba mokysitės?
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 01, 09:15)
dyzelis..bet supranti, kai reik greitai isokt i zieda po sustojimo, tik iriedet gali ir nespet...  mirksiukas.gif

tia reikia greit judet ir perjungiet begius..as kazkaip speju( tfu tfu tfu..)
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:25)
tia reikia greit judet ir perjungiet begius..as kazkaip speju( tfu tfu tfu..)

Aš atsimenu,kai pirmą kartą žiedu važiavau,tai ojojoi buvo,niekaip nesupratau,kaip reikia greit pajudėt neužgęst,tada sukt vairą ir bėgį persijungti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai,kad dabar viską spėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 02, 19:29)
Aš atsimenu,kai pirmą kartą žiedu važiavau,tai ojojoi buvo,niekaip nesupratau,kaip reikia greit pajudėt neužgęst,tada sukt vairą ir bėgį persijungti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai,kad dabar viską spėju  biggrin.gif

jo jo tas ir yra biggrin.gif sukti viara ir begius perjunginet...kai man buvo instruktorius sako junk kita begi jau o as ant posukio (tik ne ziede) nes atada reikejo sustot ir vaziuot nuo pirmo tai kai biagiau posuki perjungiau 4u.gif biggrin.gif nieko su laiku ir praktika ismokstama viskas mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:32)
jo jo tas ir yra biggrin.gif sukti viara ir begius perjunginet...kai man buvo instruktorius sako junk kita begi jau o as ant posukio (tik ne ziede) nes atada reikejo sustot ir vaziuot nuo pirmo tai kai biagiau posuki perjungiau 4u.gif  biggrin.gif  nieko su laiku ir praktika ismokstama viskas  mirksiukas.gif smile.gif

Būtent,jei jau nori mokėt,tai reikia važiuot.Dabar jau persilaužiau ir važiuoju ir į miestą,ir net per piką biggrin.gif ,o ankščiau vien pagalvojus,kad reiks vairuot pilvą susukdavo doh.gif Dabar dar prieš sėdant už vairo,kažkiek ir neramu,bet vairuojant baimės jokios nesijaučia.
Ankščiau į miestą bijodavau važiuot,nes jausdavausi kliutis kitiems biggrin.gif,o dabar pagalvoju,kad jau gal ir nebe esu tokia kliutis,o jei ir esu,tai jie irgi kažkada nemokėjo,labai jau gerai vairuot ir galbūt kitiems kliudė,o be to,pamatau mokinukus,tai tokia gera vairuotoja prieš juos pasijaučiu lotuliukas.gif
Dabar gera pasivažinėt ir be jokio konkretaus tikslo wub.gif
Atsakyti