Įkraunama...
Įkraunama...

Aušros gimnazija

Ar kas gali pagelbėti ir atsakyti į mano klausimus?
Atsakyti
Mokslo metai po truputi eina į pabaigą tai tikrai įdomu sužinoti apie šia mokyklą gal visgi reiks pereiti, bet norėčiau daugiau smulkmenų.
Papildyta:
Dar norėjau paklausti kaip su direktore? nusiskundimuose teko girdėti, kad vos ne visa mokykla direktorės giminių medis. Kaip mokytojai moko? ar jiem nusispjaut ant vaikų ar stipriai ima?ir kas svarbiausia kaip dėl uniformų ir klasių darymo (nuo kelintos klasės ir pan.)?
Papildyta:
Be to dar labai norėjau išgirsti ir nusiskundimų iš šios gimnazijos, iš tėvelių ir vaikučių.
Atsakyti
smile.gif na tai kokie atsiliepimai???
Atsakyti
Labai norėtųsi šviežesnių atsiliepimų, ar yea mokytojų kaita, mikroklimatas, patyčios ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Mano sūnus baiginėja 11klasę (3 gimnazijos kl.). Kiek žinau patyčių nėra, mokytojų yra ir gerų, yra ir nelabai... biggrin.gif Turbūt kaip ir visur.
Eilinė gimnazija ir tiek. rolleyes.gif unsure.gif Daugiau nėra ką apie ją pasakoti.
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 06 02, 12:06)
patyčių nėra, mokytojų yra ir gerų, yra ir nelabai...  biggrin.gif  Turbūt kaip ir visur.
Eilinė gimnazija ir tiek.  rolleyes.gif  unsure.gif  Daugiau nėra ką apie ją pasakoti.

drinks_cheers.gif tikrai eiline,mes busimi 10okai ir 7okai
Kartais prasimusa,kad reik tureti DAÙÙUUUUG"bapkiu"
vietiniu ekskursiju nera,bet va savaitgali gali pasitikt Voketijos haid parke ar dar kur su matematikos mokytoja biggrin.gif
ir seip visos ekskyrsijos organizuojamos tokio tipo ,tokiom pradinem sumom (apie 700lt)uz 3 dienas biggrin.gif
na,patyciu nera biggrin.gif -,bet vaiku vertinimas yra
teko girdeti,kad merginos,net etiketes rubu apziuri ir nepriima i drauges,tad ir nezinau kaip vertint,as suprantu,kad tai jau patycios
Atsakyti
QUOTE(liepuks @ 2014 02 07, 14:08)
smile.gif na  tai kokie atsiliepimai???

Sveiki smile.gif dabar einu i sia gimnazija wink.gif ka galiu pasakyti...niekada nepasigailesou pasirinkusi sia mokykla! Anksciau, net nebudavo noro eiti i mokykla, o kai perejau i Ausros gimnazija- viskas apvirto aukstyn kojom!!! Ryte keliuosi su didziausiu noru ir droziu i mokykla!!! biggrin.gif mokytojai be galo geri, labai zmogiski, nuosirdus, visada padeda, niekada nepalieka bedoje...Taip pat mokykloje dirba labai gera socialine pedagoge ir psichologe, visuomet pasiruosusios padeto...net neverta svarstyti- Ausra geriausias pasirinkimas! Visiskai nereikalauja daug islaidu, na gal siek tiek i klases fonda wink.gif taip pat uniformos...privalomas galima sakyti yra tik svarkas smile.gif sijonas butinas tik per sventes! smile.gif namu darbu nera daug, kontroliniai nors ir dazni, taciau tikrai nesunkus smile.gif o dar kai mokytojai taip gerai viska isaiskina, nuostabiai bendrauja- mokytis voieni niekai! Taip pat gimnazi thumbup.gif unsure.gif joje yra labai smagu! Daug renginiu...konkursu...na zodziu, jei kas domina- klauskit smile.gif* TIKRAI REKOMENDUOJU!
Atsakyti
QUOTE(Transmission @ 2009 08 26, 11:02)
Labai bloga ispudi paliko mok. Samsoniene (matematika) kuriai visiskai nusispjauti ant mokiniu. Ji buvo mus net suskirsciuosi pagal taip kaip mus megsta. Pirmoje eileje sededavo mokines kurios kaip sakoma jai "lindo i sikna" antroje kurie gerai mokosi, taciau yra jos nemegiami, na o trecioji blogai besimokinantys ir pagal ja beviltiski mokiniai, ir galeciau tikrai pasakyti jog ji nedamokina,nes siekia naudos (mano klaseje 17 mokiniu tarp ju ir as lankeme papildomas matematikos pamokas, beveik 2/3 mokiniu pusmeciu gale turi neigiamus pazymius, o to pasekoje tevai pradeda aktyviai lankytis pas ja). ,

Ar ši mokytoja dar dirba mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2014 09 25, 15:21)
Ar ši mokytoja dar dirba mokykloje?

Dirba biggrin.gif


Atsakyti
Sveiki,
kokia kaina uniformų šios gimnazijos? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o kaip Aušra? Kaip ten lygis? Kaip mokytojai dalykininkai? Ar stiprūs pagrindinių dalykų? Direktorė nauja, gal nauji vėjai? Planuoju ten leisti į pirmą gimnazinę klasę. Gal jau laikas dokumentus nešti?
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2017 02 21, 23:22)
Sveiki, o kaip Aušra? Kaip ten lygis? Kaip mokytojai dalykininkai? Ar stiprūs pagrindinių dalykų? Direktorė nauja, gal nauji vėjai? Planuoju ten leisti į pirmą gimnazinę klasę. Gal jau laikas dokumentus nešti?

Keliu į viršų... Nejaugi, jokių kalbų, jokių atsiliepimų apie Aušrą rolleyes.gif ?
Patarkite, prašau.. Man labai patogu būtų atsivežti vaiką, nes dirbu centre.. Žinau, kad į Maironį ar Darių ir Girėną tai tikrai nea... Saulė - neįstosim verysad.gif
Kaip ten Aušroj? Kaip tvarka? Kaip mokytojai?
Atsakyti