QUOTE(Mekačka @ 2007 01 17, 17:10)
mano sunelis pradejo suptis 11 menesiu ,bet reikedavo ji uzkelti ir priziureti kad nenuslystu ,o dabar tai arkliukas keliauja po visus namus kur mama ten ir arkliukas su mazium keliauja
QUOTE(Mekačka @ 2007 01 17, 17:10)
Mūsų gal metų, bet dabar po kokių 8-9 mėn. tai nebent labai laikinas sėdėjimo baldas žiūrint televizorių. Reikia retai.
QUOTE(Mekačka @ 2007 01 17, 18:10)
Maniškė gavo dovanų per krikštynas (7 mėn.) Jau po 2-3 mėnesių suposi.
Jau neužilgo bus 2 metukai ir vis dar tie arkliukai patinka
papasakosiu liudna istorija,kadangi dar ir dabar matau ,kad parduotuvese yra tokiu arkliuko,mano vyresnis pradejo suptis nuo 8 menesiu su prieziura aisku is pradziu labai patikdavo arkliukas medinis ir kai paaugo apie pusantru metuku buvo,suposi ir nesuprate likom kaip bet apsiverte,susimuse lupytes
,nors atrode,kad pasimirs jam bet nesisupo,tik pasedet atsisesdavo
,beda,kad arkliuko gelva medine ir jis i ja susimuse,kad galvyte aptraukta medziaga but manau bedeles nebut buve.dabar jau zinau,kad zaislus renkantis reik labai gerai pagalvot ar saugus
QUOTE(Mekačka @ 2007 01 17, 18:10)
o mes arkliuko nepirkom nes kažkaip labai nesaugiai jis mums atrodė. Ir vaikas nesisupo, užtai nupirkom labai fainą triratuką,, tai pats jau važinėjo maždaug nuo pusantrų metų.
O draugės vaikas turėjo arkliuką, tai pastoviai įsisupdavo ir nukrisdavo, susimušdavo.
na, mes turim vienetini darbeli, dideli arkliuka, net supames su vaiku kartu susede nes jis didelis, pradejo jis velai dometis tuo arkliu, idomiau jam ji buvo supt nei sest.apskritai nesakyciau kad vyrukas juo baisiai domisi, nevertejo manau stengtis toki gauti, kai jis kampe stovi.kadangi dar didelis tas arklys, mes kartu sakau pasisupam, del to paliksiu didesniam, kitaip buciau jau pardavus
Mes turim, vaikas bijo supamas suptis
Paslėpėm, lauksim geresnių laikų
Noreciau nupirkti medini supama arkliuka, tik nezinau ar jis pasitvirtins kaip zaislas
. patarkit ar tikrai vaikui jo reikia.
As ir apie gailvoju,tik musiskis zymiai mazesnis nei jusu
mano dukrytė arkliuką gavopirmojo gimtadienio proga,tai jai labai patinka,mielai supasi su juo ir savo lėlytes pasupa