Megstamiausias daiktas iki siolei.
Perkant reikia butinai ziuret, kad linges butu kuo ilgesnes, nes kitaip gali persiversti vaikas, jei isisups.
Mes irgi turim medini arkliuka ir pupai labai patinka, pati dar nemoka uzlipti bet kai uzkeliam tai sypsena ligi ausu
Pati prieina glosto savo arkliuka
Mes ir nepersenai nupirkom mazajai arkliuka
toki kailini,faina
dabar sakyciau,vienas is megstamiausiu zaislu jis
.Tikrai verta nemazus pinigelius sumoket.Beja,Kaune Urme yra nemazas pasirinkimas tiek mediniu,tiek kailiniu arkliuku ir kainos nesikandzioja.Galima nauja nusipirkti pigiau nei cia forume,kitos mamytes pardavineja;)
Vyresneliui nupirkom medini (vokiska) arkliuka 1 metu gimtadienio proga. Vienas is geriausiu pirkiniu
Suposi iki 4 metu. O dabar ir broliukas pasiupa ,aisku reikia prilaikyti (nors yra apsauga).
o iki kurio amžiaus jūsų vaikai suposi su arkliuku. Maniškiams - sūnui 3,5m ir 1,8 dukrai. pas kaimynus supasi (ypač dukra); bet jaučiu, kad dabar pirkti turbūt nebelaikas, nes nežinia kiek ten dar supsis..
o gal kas gali pasakyti apie arkliuką ant pagaliuko
. Iš tikrųjų tai rimtai norėčiau sužinoti, ar tai būtų gera dovana sūnui. Ar mėgsta vaikai lakstyt apsižergę.. vaikystėj atsimenu lakstėm, bet nepamenu kaip ten smagiai ir kaip ilgai
??
o gal kas gali pasakyti apie arkliuką ant pagaliuko
??
ir mes dovanu gavome arkliuka-kailini toki,grazus ir labai patinka vaikuciui
o dar viena,medini arkliuka,turime pas mociute,tad pas mus arkliukas-pagrindinis zaislas
gavo dovanu nuo seneliu kaledoms, tai vaikas tiesiog
ziurejo, o kai pasisupo , tai
. dabar namie, kai uzsinori suptis pats bando uzsilipt ir supasi. is pradziu reikejo pasupt, bet tai truko tik pirma vakara, o dabar, tai mazius pats supasi
. manau tikrai geras daiktas
mums patiko, bet dabar jau atsisveikinom, nes atsirado įdomesnių užsiėmimų
vienas iš mieliausių mano vaikystė prisiminimų
mano sūnelis krikštynų proga irgi gavo tą "tikrąjį" medinį arkliuką
jam dar tik aštuoni mėnesiai, bet aš jau kambary tą arkliuką pastačiau kaip didžiausia puošmeną
mano sūnelis krikštynų proga irgi gavo tą "tikrąjį" medinį arkliuką
pritariu jog visiems vaikams skirtingai.as matydavau kaip mano drauges mergyte supdavosi kol uzmigdavo, tai ir as savo mazyliui nupirkau 11men galvojau kad tures uzsiėmima, taciau jis nesisupa ir tiek....
Maniškit Kalėdų proga irgi gavo (jam buvo 1 m. 10 mėn.), bet negaliu pasakyti, kad labai daug suptūsi
, jam tai tikrai nėra žaislas Nr. 1
. Gal dar pamėgs, o jei ne, gal sesei patiks, kai paaugs
Mes ir norėtume to arkliuko, bet kad vietos namie neperdaugiausia..