Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

Megstamiausias daiktas iki siolei.
Perkant reikia butinai ziuret, kad linges butu kuo ilgesnes, nes kitaip gali persiversti vaikas, jei isisups.
Atsakyti
Mes irgi turim medini arkliuka ir pupai labai patinka, pati dar nemoka uzlipti bet kai uzkeliam tai sypsena ligi ausu 4u.gif Pati prieina glosto savo arkliuka wub.gif
Atsakyti
Mes ir nepersenai nupirkom mazajai arkliuka smile.gif toki kailini,faina wub.gif dabar sakyciau,vienas is megstamiausiu zaislu jis clap_1.gif .Tikrai verta nemazus pinigelius sumoket.Beja,Kaune Urme yra nemazas pasirinkimas tiek mediniu,tiek kailiniu arkliuku ir kainos nesikandzioja.Galima nauja nusipirkti pigiau nei cia forume,kitos mamytes pardavineja;)
Atsakyti
Vyresneliui nupirkom medini (vokiska) arkliuka 1 metu gimtadienio proga. Vienas is geriausiu pirkiniu thumbup.gif Suposi iki 4 metu. O dabar ir broliukas pasiupa ,aisku reikia prilaikyti (nors yra apsauga).biggrin.gif
Atsakyti
o iki kurio amžiaus jūsų vaikai suposi su arkliuku. Maniškiams - sūnui 3,5m ir 1,8 dukrai. pas kaimynus supasi (ypač dukra); bet jaučiu, kad dabar pirkti turbūt nebelaikas, nes nežinia kiek ten dar supsis..

o gal kas gali pasakyti apie arkliuką ant pagaliuko biggrin.gif . Iš tikrųjų tai rimtai norėčiau sužinoti, ar tai būtų gera dovana sūnui. Ar mėgsta vaikai lakstyt apsižergę.. vaikystėj atsimenu lakstėm, bet nepamenu kaip ten smagiai ir kaip ilgai
??
Atsakyti
ir mes dovanu gavome arkliuka-kailini toki,grazus ir labai patinka vaikuciui thumbup.gif o dar viena,medini arkliuka,turime pas mociute,tad pas mus arkliukas-pagrindinis zaislas smile.gif
Atsakyti
gavo dovanu nuo seneliu kaledoms, tai vaikas tiesiog bigsmile.gif ziurejo, o kai pasisupo , tai thumbup.gif . dabar namie, kai uzsinori suptis pats bando uzsilipt ir supasi. is pradziu reikejo pasupt, bet tai truko tik pirma vakara, o dabar, tai mazius pats supasi thumbup.gif . manau tikrai geras daiktas mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mums patiko, bet dabar jau atsisveikinom, nes atsirado įdomesnių užsiėmimų mirksiukas.gif
Atsakyti
vienas iš mieliausių mano vaikystė prisiminimų wub.gif

mano sūnelis krikštynų proga irgi gavo tą "tikrąjį" medinį arkliuką bigsmile.gif jam dar tik aštuoni mėnesiai, bet aš jau kambary tą arkliuką pastačiau kaip didžiausia puošmeną blush2.gif
Atsakyti
pritariu jog visiems vaikams skirtingai.as matydavau kaip mano drauges mergyte supdavosi kol uzmigdavo, tai ir as savo mazyliui nupirkau 11men galvojau kad tures uzsiėmima, taciau jis nesisupa ir tiek....
Atsakyti
Maniškit Kalėdų proga irgi gavo (jam buvo 1 m. 10 mėn.), bet negaliu pasakyti, kad labai daug suptūsi g.gif, jam tai tikrai nėra žaislas Nr. 1 doh.gif. Gal dar pamėgs, o jei ne, gal sesei patiks, kai paaugs g.gif
Atsakyti
Mes ir norėtume to arkliuko, bet kad vietos namie neperdaugiausia.. doh.gif
Atsakyti