Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

Vyresnis arkliuką,bet minkštą o ne medinį buvo gavęs 1 gimtadienio proga.Ir tai buvo jo mėgstamiausias žaislas.Supdavosi taip daug,kad kartais net užmigdavo ant to arkliuko.Dabar mažajam irgi 1 metų gimtadieniui nupirko naują bet irgi minkštą(nes tie mediniai,kiek sakė pažystami nelabai grąžūs ir nepatogūs).Tai vaikas iš karto išmoko suptis.Jam patinka,nors supas netaip dažnai kaip brolis.
Atsakyti
Mes turim paprasta medini arkliuka,nors maniske nelabai dar kol kas megsta ant jo suptis,gal veliau pamegs... g.gif Siaip tai visai grazus man tas arkliukas,pirkom lietuviu gamybos,graziai normaliai jis ispiestas,na priekasistu tikrai neturiu thumbup.gif O del saugumo,tai nereikia vaiku vienu palikti schmoll.gif ir nieko neatsitiks biggrin.gif
Atsakyti
mano vyresnele dukra nuo puses metuku suposi ant arkliuko, labai ji mego, dainuodavo supdamasi... Ir pamiegodavo kartais smile.gif. Dabar ieskau gero medinio arkliuko sunui. Viena praziopsojau neseniai Klaipedoje... Gal kas jau nebenaudojat?
Atsakyti
o aš turiu išsaugotą dar nuo dukros. ji tai mėgdavo suptis. O va sūnelis tai visiškai nemėgsta... doh.gif
Atsakyti
Mums padovanojo metukų gimtadienio proga minkštą pliušinį, na nepasakyčiau, kad labai patiktų suptis, retai užsilipa, bet jei pati pirkčiau, tai man labiau patinka tie mediniai, kažkaip atrodo jie man patogesni, kadangi ten yra atrama.
Atsakyti
mes irgi turim medinį arkliuką ir maniškei labai patinka suptis thumbup.gif supasi kažkur nuo 9 mėn.
man ir atrodo , kad geriau mediniai, nes turi atramas drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir aš savo ptirtim smile.gif
turim medinį senovišką arkliuką, mano vaikučiui jis laaaabai patinka, kai tik išmoko sėdėt, pradėjom sodinti ant arkliuko, aš, kad būtų saugiau užrišau šiokias tokias apsaugas ir ramiai palikdavau vaiką suptis. tai jis šitaip supasi jau nuo 7 mėn. nors buvo kelios pertraukos, kai nenorėjo, bet paskui tai vėl džiaugiasi kaip su nauju thumbup.gif dabar jis netgi užmiega ant arkliuko, o tai labai gera migdymo priemonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va doh.gif o aš vis laukiu, kada vaikščiot mano vaikas pradės, tada ir būčiau pirkus. Pasirodo, galima daug anksčiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes supdavomės apie 5-10min ir viskas.Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
ir mes turim medini arkliuka thumbup.gif , maziui patinka, tikrai nesigailiu pirkus thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau pirkti, bet persigalvojau. Nupirkom mašinyte- paspirtuka vietoj arkliuko.
Atsakyti
mes irgi turime mazoji patenkinta supasi mums padovanojo pr gimimo diena biggrin.gif
Atsakyti