Vyresnis arkliuką,bet minkštą o ne medinį buvo gavęs 1 gimtadienio proga.Ir tai buvo jo mėgstamiausias žaislas.Supdavosi taip daug,kad kartais net užmigdavo ant to arkliuko.Dabar mažajam irgi 1 metų gimtadieniui nupirko naują bet irgi minkštą(nes tie mediniai,kiek sakė pažystami nelabai grąžūs ir nepatogūs).Tai vaikas iš karto išmoko suptis.Jam patinka,nors supas netaip dažnai kaip brolis.
Mes turim paprasta medini arkliuka,nors maniske nelabai dar kol kas megsta ant jo suptis,gal veliau pamegs...
Siaip tai visai grazus man tas arkliukas,pirkom lietuviu gamybos,graziai normaliai jis ispiestas,na priekasistu tikrai neturiu
O del saugumo,tai nereikia vaiku vienu palikti
ir nieko neatsitiks
mano vyresnele dukra nuo puses metuku suposi ant arkliuko, labai ji mego, dainuodavo supdamasi... Ir pamiegodavo kartais
. Dabar ieskau gero medinio arkliuko sunui. Viena praziopsojau neseniai Klaipedoje... Gal kas jau nebenaudojat?
o aš turiu išsaugotą dar nuo dukros. ji tai mėgdavo suptis. O va sūnelis tai visiškai nemėgsta...
mes irgi turim medinį arkliuką ir maniškei labai patinka suptis
supasi kažkur nuo 9 mėn.
man ir atrodo , kad geriau mediniai, nes turi atramas
man ir atrodo , kad geriau mediniai, nes turi atramas
pasidalinsiu ir aš savo ptirtim 
turim medinį senovišką arkliuką, mano vaikučiui jis laaaabai patinka, kai tik išmoko sėdėt, pradėjom sodinti ant arkliuko, aš, kad būtų saugiau užrišau šiokias tokias apsaugas ir ramiai palikdavau vaiką suptis. tai jis šitaip supasi jau nuo 7 mėn. nors buvo kelios pertraukos, kai nenorėjo, bet paskui tai vėl džiaugiasi kaip su nauju
dabar jis netgi užmiega ant arkliuko, o tai labai gera migdymo priemonė
turim medinį senovišką arkliuką, mano vaikučiui jis laaaabai patinka, kai tik išmoko sėdėt, pradėjom sodinti ant arkliuko, aš, kad būtų saugiau užrišau šiokias tokias apsaugas ir ramiai palikdavau vaiką suptis. tai jis šitaip supasi jau nuo 7 mėn. nors buvo kelios pertraukos, kai nenorėjo, bet paskui tai vėl džiaugiasi kaip su nauju
Nu va
o aš vis laukiu, kada vaikščiot mano vaikas pradės, tada ir būčiau pirkus. Pasirodo, galima daug anksčiau
Mes supdavomės apie 5-10min ir viskas.Nepatiko
ir mes turim medini arkliuka
, maziui patinka, tikrai nesigailiu pirkus
Aš labai norėjau pirkti, bet persigalvojau. Nupirkom mašinyte- paspirtuka vietoj arkliuko.
mes irgi turime mazoji patenkinta supasi mums padovanojo pr gimimo diena