Tikrai verta pirkti, geras "zaislas".
Musu du vyresneliai su juo supdavosi, pakaitom ir net dviese ant vieno tilpdavo.
Dabar laukiam, kol mazelis paaugs, gales suptis ant to pacio arkliuko.
As asmeniskai tikrai pritariu siam pirkiniui,nes turime medini arkliuka ir FP zebriuka,tai su arkliuku tikrai dazaniau supasi ir matau,kad jam mielesnis arkliukas.Turime medini paprastuti,toki kaip senais laikais,tik dabar jie grazesni,ivairiu spalvyciu.Jei reiketu rinktis tarp siu zaisliuku zebriuko nebepirkciau tikrai.
O mūsų dukrytei labiau FP zebriukas patinka. Ant medinio arkliuko suposi, ir buvo mėgiamas iki kokių metukų, o vėliau "perėjo" ant zebriuko.
Turim medinį arkliuką, gavom dovanų. tai ne tik mažasis labai mėgsta suptis, bet ir didžioji nori vis
Super daiktas! maniškiai abu jau kai buvo kokie metukai mėgdavo prilaikomi pasisupti. Nuo 1,5 m. tapo žaislu nr 1 ir apskritai tuo, su kuriuo žaidžiant gali ilgiau nei 3 minutes susikoncentruot
kadangi auginu du, pastebėjau, kad patinka ir mergytei, ir berniukui, bet berniukui labiau
As neisivaizduoju vaikystes - be medinio arkliuko
. Tai pats mieliausias zaislas, uzaugo mano dukra su arkliuku ir sunui nupirkom jau nauja, dar ir ekologiska is www.medinisarkliukas.lt. Zinoma vaikai pamirsta kartais juos, bet tik del to, kad tas arkliukas buna kur nors kampe pastatytas ir uzgozia kiti zaislai. As kas diena pasodinu, primenu apie medini arkliuka. Tuomet mes zaidziame, sunus supasi, juokiasi. O kaip juosmens raumenys dirba. As uz. Rekomenduoju tik medini arkliuka, nes vaikai daznai tu pliusiniu, kailiniu arkliu bijo, ant ju neuzlipa patys, gali nukristi be atramos, arkliuku kailis renka dulkes. Mano drauges dukra turi rozini vienaragi, tai ji tik sukuoja, o pats arkliukas savo funkcijos neatlieka.
Aplamai mano sunui mediniai zaislai - tai jega!
Aplamai mano sunui mediniai zaislai - tai jega!
Mes ir neseniai gavom dovanų, labai patinka mažajai. Tik dar neatsivežėm namo, nes atseit ten kalėdų dovana, bet patinka labai
mums nepasiteisino