Įkraunama...
Įkraunama...

Medinis arkliukas

QUOTE(Kikile @ 2011 04 13, 12:35)
Man atrodo 3m. vaikas jau didokas arkliukui.. Ypac jei vaikas labai judrus, karstosi, tai ka jam su tuo metinuku arkliuku veikt  schmoll.gif

Supratau, aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
Ka manote apie toki tikra medini arkliuka smile.gif Pardavejai raso, kad sis arkliukas pagamintas is ekologiskos medienos ir nudazytas ekologiskais dazais.
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 15, 15:17)
Ka manote apie toki tikra medini arkliuka smile.gif Pardavejai raso, kad sis arkliukas pagamintas is ekologiskos medienos ir nudazytas ekologiskais dazais.
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti?  ax.gif 
user posted image

Mes turime labai panasu arkliuka, spalvota ir be jokiu muzikeliu. Nesisupa vaikas jame nuolatos, bet tikrai daznai prisimena savo arkliuka ir atsitempus i viduri kambario supasi smile.gif
O sis jusu arkliukas toks mielas atrodo tomis spalvomis nudazytas, o jei dar is tikruju jis is ekologiskos medienos tai is vis super thumbup.gif
Atsakyti
Musu abu berniukai labai megsta suptis ant arkliuko, kai vienas atsiseda, prisireikia ir kitam doh.gif Manau, tai geras zaislas, nes dirba raumenukai ir pusiausvyra mokosi nulaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi džiaugiames,kad turime medinį arkliuką smile.gif Beveik prieš 6 metus padovanojo dukrai krikštynų progą,tai dabar dar puikiai tarnauja antram vaikučiui biggrin.gif Mažasis tai dažnai supasi,kartais net ir dižioji sugalvoja pasisupt biggrin.gif Stiprus mūsų arkliukas biggrin.gif
http://www.darbeliai...ukas-40820.html
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 04 13, 10:35)
Man atrodo 3m. vaikas jau didokas arkliukui.. Ypac jei vaikas labai judrus, karstosi, tai ka jam su tuo metinuku arkliuku veikt  schmoll.gif

mano labai judrus šešiametis mielai dar pasisupa arkliuku mirksiukas.gif ir dar didesni vaikai atvažiavę užsirioglina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami @ 2011 04 21, 01:09)
Mes irgi džiaugiames,kad turime medinį arkliuką smile.gif Beveik prieš 6 metus padovanojo dukrai krikštynų progą,tai dabar dar puikiai tarnauja antram vaikučiui biggrin.gif Mažasis tai dažnai supasi,kartais net ir dižioji sugalvoja pasisupt biggrin.gif Stiprus mūsų arkliukas biggrin.gif
http://www.darbeliai...ukas-40820.html

Labai grazus jusu arkliukas smile.gif tik uodega tokia kampuota... g.gif
Pasiskaitinejus jusu pasisakymus uzsisakiau jau medini arkliuka smile.gif Su nekantrumu jo laukiu, idomu ar vaikui patiks smile.gif musu arkliukas
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 15, 15:17)
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti?  ax.gif 
user posted image

mes tokį turim,tai mano vaikučiai labai mėgsta jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 04 21, 16:26)
mes tokį turim,tai mano vaikučiai labai mėgsta jį  smile.gif

o kiek metu jusu vaikams? Baisu, kad maniskis dar per mazas tokiam arkliukui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 22, 12:47)
o kiek metu jusu vaikams? Baisu, kad maniskis dar per mazas tokiam arkliukui  blush2.gif

mes pirkome antrojo gimtadienio proga,tai dabar jam trys metukai ir kasdien supasi,penkiametis irgi puikiai įsitaiso,o mano metinukas dar per mažas,manau nuo antro gimtad jis labiau vaikučiams skirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 04 22, 11:47)
o kiek metu jusu vaikams? Baisu, kad maniskis dar per mazas tokiam arkliukui  blush2.gif

mano pirmasis suposi nuo metukų, nes gavo dovanų per pirmą gimtadienį. aišku, iš pradžių reikėjo prižiūrėti.
o mažulis jau nė metų neturėdamas suposi su suaugusiųjų priežiūra, nes arkliukas niekur nebuvo išneštas. aišku, reikėdavo užkelti, nukelti, pasupti.

Atsakyti
Maniškiai ir kazkur nuo metukų pradėjo suptis prižiūrimi suaugusiųjų smile.gif
Atsakyti