Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Prisiminiau, kaip mano sese, budama kokiu 6-7m, vonioje maudesi ir paskui nutilo ir lauke kol mama ateis... ir sese sugalvojo pavaidinti pluduriuojancia a le nuskendusia doh.gif doh.gif doh.gif mama pamaciusi vaizdeli is to soko isgriebe ja ir kad pradejo purtyti saukdama vardu, o ta krasavica zvegt tease.gif bet uz tokius "bajeriukus" mama rimtai supyko aggressive.gif dabar ir po 10metu vis atsimena si "poksta" unsure.gif
Atsakyti
Čia kaip aš maža sugalvojau naktį pagazdint močiutę doh.gif Palaukiau kol močiutė nueis praustis, o pati įslinkau į jos kambary chalatą užsimetus ir palindau po lova. Močiutė atsigulė, o aš lėtai pradėjau slinkt iš po lovos.. močiutė aišku išgirdus pašoko ph34r.gif Ir kas juokingiausia, judina mane ir sako: "Riki, Riki..." (močiutės šuns vardas, jis toks juodas ir kudlotas) O aš ant keturių klupiu šalia lovos ir visa kratausi, nes taip juokas ima... biggrin.gif Pagaliau močiutė suprato, kad čia aš tai taip gavau per subinę doh.gif
Atsakyti
temos pagaivinimui ir as papasakosiu blush2.gif

gyvenau as su tevais kaime, bigsmile.gif , daze tevelis pamenu garaza geltonais dazais teptuku blush2.gif , kaip man patiko tas teptukas, kaip padazyt norejau, bet nieks neleido verysad.gif . salia garazo baltas kudlotas suo priristas buvo biggrin.gif ,nuejo tetis kaip tik kazkur blush2.gif , tj as paemiau ta teptuka, ir brukst brukst brukst per suns kaili geltonai lotuliukas.gif , dieve koks geras jausmas lotuliukas.gif , na tjp ir daziau kol tetis neatejo blush2.gif . tas perbales nubego iskart i garaza paziuret ar masina nenudazyta doh.gif , o suniui tj liudniau buvo, sukietejo tie dazai, prilipo visokiu siuksliu doh.gif , nei isplaut, nei tiek nukirpt doh.gif , issisere paskui, ir be kita ko visiem sveciam juoka keldavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergaite man tokia sunybe buvo iskretus buvome nueje prie ezero su ja ir kudikiu tai ji pavaidino kad skesta as begau jos gelbeti o maziziukas liko ant kranto vienas thumbup.gif na ka padarysi jei ne vaikai nebutu taip linksma juk jie musu gyvenimo sviesa ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes jeigu galite uzeikite labai padesite mano krikstodukrytei del kazkokiu tasku:http://www.e-castig.com/index.php?r=J1rrF
4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 04 02, 19:17)

Dabar galvoju kaip gerai, kad pas mane nebuna seimu su vaikais - vazu, kurias galima nusiversti ant galvos kaip ir nera, bet vaistai laikomi  laisvai pasiekiamose vietose  (dukra pati pasiima vienus savo vaistus kas vakara jau ne vienerius metus).

su tais vaistukais....musu draugu sunus atsidure reanimacijoje,sunkiai atsigaudinejo,o zinote nuo ko,.....nuo per didelio kiekio suvartotu vitaminu unsure.gif Berniukas isties geras,ne mazas,ne vienerius metus patikrintas del tu vitaminu kasdien po viena ir ne daugiau visa sita zinojo ir taip dare,pasitikejo teveliai...o kas sove i galva,kad suvalge daug daugiau vitaminu..neaisku unsure.gif kai atsidure reanimacijoje teveliai net negalejo paaiskinti gydytojams,kas jam nutiko,tik grize pamate,kad vitaminu buteliukas pustustis blink.gif tada ir isaiskejo nuo ko vaikas reanimacijoje atsidure unsure.gif
tad rodos patikrintas vaikas del pasitikejimo,bet juk tai tik vaikai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2010 04 05, 20:13)
faktas kad seneliai per anksti pasidare remonta smile.gif

sakyciau faktas,kad teveliai be reikalo vaika paliko be prieziuros iseje gerti kavos,faktas,ka mazai vaikui aiskinama,kad piesti ant sienu nevalia,kad tam yra kitos priemones 4u.gif
Atsakyti
[quote=jolita.martyna,2010 05 09, 10:10]
su tais vaistukais....musu draugu sunus atsidure reanimacijoje,sunkiai atsigaudinejo,o zinote nuo ko,.....nuo per didelio kiekio suvartotu vitaminu unsure.gif Berniukas isties geras,ne mazas,ne vienerius metus patikrintas del tu vitaminu kasdien po viena ir ne daugiau visa sita zinojo ir taip dare,pasitikejo teveliai...o kas sove i galva,kad suvalge daug daugiau vitaminu..neaisku unsure.gif kai atsidure reanimacijoje teveliai net negalejo paaiskinti gydytojams,kas jam nutiko,tik grize pamate,kad vitaminu buteliukas pustustis blink.gif tada ir isaiskejo nuo ko vaikas reanimacijoje atsidure unsure.gif
tad rodos patikrintas vaikas del pasitikejimo,bet juk tai tik vaikai ax.gif
[b]Papildyta:

Aha,buvo ir pas mus taip,kai mazajai padaviau du vitaminus -vienas jai ,o kita,kad sesei nunestu biggrin.gif Aisku,kad nedanese,saldainine mergaite buvo,neatsilaike lotuliukas.gif
Atsakyti
bet ten berniukas nemazas buvo ir ne pirmus metus pats vitaminus po viena tvarkingai gerdavo unsure.gif pats pasiimdavo,tikrai nepagalvosi,kad gali taip sugalvoti,juolab,kad su vaiku buvo kalbeta ir paie vaistukus ir apie vitaminus kieki galima ir kokios pasekmes gali buti,bet juk vaikai..jie ir lieka vaikais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 gegužės 2010 - 13:22
Maniskis dar mazas ir nekazi ka pridirbes, bet neitin malonu kai geles skabo, pleso lapus ir juos valgo... doh.gif Geles tokios nusususios dabar atrodo doh.gif Bet cia dauguma vaikiuku taip daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Lijo lietus.. visi vaikai ejo i lauka su skeciais. Sugalvojau, kad butu visai fajna nusokt nuo namo stogo (standartinis 9 aukstu daugiabutis..) su tuo skeciu.. Juk multikuose taip buna... rolleyes.gif . Gerai, kad proto pakako "pasitreniruot" zemesniame lygyje.. Dar iki siol pamenu ta jausma viduj, kai sokant sketis visas susiriete...buvo viena mintis: GERAI, KAD IS KART NESOKAU NUO STOGO unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2010 10 11, 20:03)
Lijo lietus.. visi vaikai ejo i lauka su skeciais. Sugalvojau, kad butu visai fajna nusokt nuo namo stogo (standartinis 9 aukstu daugiabutis..) su tuo skeciu.. Juk multikuose taip buna... rolleyes.gif . Gerai, kad proto pakako "pasitreniruot" zemesniame lygyje.. Dar iki siol pamenu ta jausma viduj, kai sokant sketis visas susiriete...buvo viena mintis: GERAI, KAD IS KART NESOKAU NUO STOGO  unsure.gif

Tai nuo kur šokai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 10 11, 23:26)
Tai nuo kur šokai?  biggrin.gif

sokau nuo tokio rutulio metalinio (sovietiniais laikais kiemuose stovejo, vaikai galejo landziot)

Tai jei tik viena sokciau rolleyes.gif drauges gi ikalbejau pasitreniruot rolleyes.gif
Atsakyti