buvau kokiu 5metuku turbut... pas mus kieme prie tvoros augo didziulis slyvuku medis ir po juo budavo backa,tai mes ant tos backos sededavom ir i pravaziuojances tetules su bidonais slyvukus zalius metydavom

ir kaip nagu niekas mums "nenukapojo"tai dar dabar nezinau...
su geriausiu draugu buvom pabege iki dirbtuviu,kolukio laikais juk ten kombainu visokiu pilna ir t.t. tai va ilidom i garza ir viena toki monstra uzsikurem..gerai kad dedule mus pamate spejo isokti i vaziuojanti ta kombaina ji uzgesinti ir mus gerai uisbarti...

o tai butume jauciu prisivazineja kaip reikalas...
nukarpiau katei usus kokiu 4 metuku-juk kate ne berniukas kaip inai dabar su usais bus
cheminiu lupdaziu "pasidaziau" akis lupas ir skruostus..savaite buvau raudona
i mamos makaronus pripyliau bronzos,ot mama kai pamate...
vaidinau peleme ir ryzius sumaisiau su perlinem kruopom,ir ne seip sau o po kokius 5kg. abu pokai buvo...
i miltus prinesiau peliuku is lauko nes juk jie alkani ir rudeni susals

teko ismesti maisus miltu nes jie ten gerai isisuko kol kas pastebejo...
ir finale tevas dare vyneli stiklinese milzinoskode kolbose,keli simtai litru vienoi,stovejo jos kambary i kuri niekas neidavo praktiskai..prisidrbau kazka sesei ir ta pasiutus mane uzsivaike,as i ta kambari nuo jos begti ir viskas baigesi tuom kad mes supylem tas abi kolbas su tuo vyneliu

plauke visas pirmas aukstas,visi kilimai..o jau kvapelis namie buvo
aciu die tevas juokesi labai ir i kaili negavau,nors ir nusipelnius buvau...
buabu nepiltybiskas bet kaip pagalvoju baisus vaikas
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.