QUOTE(stripulis @ 2010 04 02, 14:56)
Šiaip jau mano vaikas DABAR dažniausiai daiktų nebetąso nuo kur nors, tai ir vazą nukelti NĖRA būtina, bet būtų SMAGU, jei močiutė atsižvelgtų į mano baimes. Kaip jau minėjau, užėjusi ten nueinu ir vazą perkeliu aukštėliau, išeidama pastatau atgal,
o tai kam kilnoji?
zinai, daug kas butu smagu, jeigu aplinkiniai elgtusi taip kaip norisi mums
QUOTE(stripulis @ 2010 04 02, 14:56)
O dabar beje dar štai kas - ilgai sukau galvą, kodėl jūs visose temose taip nerimaujate dėl tų "svečių", juk visad turi būti kažkas asmeniška. Tai kai paskaičiau, kaip su pusbroliu SVEČIUOSE nutempėte staltiesę su indais nuo stalo tai viskas ir paaiškėjo...
o as suku galva, kur tu sugebejai iskaityti nerima ( man paprasciausiai nepatinka, kad nekurie tevai savo vaikus stato i dievuku lygi ir stebisi, kaip kiti to nedaro)?
Nors atrodo nieko keisto, jeigu nesugebi perskaityti kas parasyta "juodu ant balto"
staltiese nutempiau as viena, nors pati to ir neprisimenu - cia mama taip pasakojo ( amzius turejo buti apie pora metuku) ir prie tokios situacijos butent ir privede, kad namuose budavo viskas sukelta, paslepta ar uzraisiota stalciuose. Nu o seimininkai ( pas ka taip ivyko - jie vaiku tada toli grazu dar neturejo) ne tik, kad staltiese ant stalo uztiese, bet dar ir kazka su sunimi isileido - ot kokie nenaudeliai. Nepagalvojo, kad pas juos ateina seima su mazu vaiku.
Pas juos lygiai taip pat ir susipazinimas su kaktusu ivyko - sake, po to vakaras labai ramus buvo, nes sedejau kampe ir spyglius rankiojau is rankos.
Dabar galvoju kaip gerai, kad pas mane nebuna seimu su vaikais - vazu, kurias galima nusiversti ant galvos kaip ir nera, bet vaistai laikomi laisvai pasiekiamose vietose (dukra pati pasiima vienus savo vaistus kas vakara jau ne vienerius metus).