Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(ingutekk @ 2008 04 07, 21:12)
Tai pasiseke jums lotuliukas.gif
Kada buvot tartis ? Ir kada tuokiates? Dar man nelabai patiko toks pasakymas, kad gal va palankysit kursus ir nebenoresit pas mus tuoktis doh.gif

mes baznycioj buvom tartis gal kovo pradzioj ir mums viska uzpilde ir susake ne kunigas o zakrastijonas. kunigas aplinkui vaikstinejo ir tik trumpai su juo pakalbejom. o mes tuoksimes rugsejo 13. o kada jus?
ten yra du kunigai. su kuriuo jus bendravot?o posakis tai ka zinau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimi: 08 balandžio 2008 - 17:57
QUOTE(busimi @ 2008 04 08, 18:55)
mes baznycioj buvom tartis gal kovo pradzioj ir mums viska uzpilde ir susake ne kunigas o zakrastijonas. kunigas aplinkui vaikstinejo ir tik trumpai su juo pakalbejom. o mes tuoksimes rugsejo 13. o kada jus?
ten yra du kunigai. su kuriuo jus bendravot?o posakis tai ka zinau... unsure.gif

O kokie ten kunigai du yra? Vienas Stasys, o kitas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2008 04 08, 18:55)

O ka pilde? Mus tik i zurnala uzrase (vardus, laika, tel ir viskas!)
O su kokiu kunigeliu bendravau net nezinau, jis neprisistate, o as ir neklausiau kas jis toks. Virs 40m amziaus, aukstokas, gal praplikes siek tiek..
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 04 09, 20:16)
O ka pilde? Mus tik i zurnala uzrase (vardus, laika, tel ir viskas!)
O su kokiu kunigeliu bendravau net nezinau, jis neprisistate, o as ir neklausiau kas jis toks. Virs 40m amziaus, aukstokas, gal praplikes siek tiek..

tai mes irgi su tuo paciu bendravom bet nei vardo nei pavardes neklauskit - tikrai nezinau. o pas mus tai i sarasa itrauke ir uzpilde dar info apie tevus, apie kriksta, sutvirtinima ir panasiai.

o kas nors buvo tose paskaitose kur baznycia organizuoja?apie ka jos?
nes man labai idomiai pasirode kad jie vieniems siulo jas o kitiems ne..
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 04 08, 18:52)
Nelabai supratau, ko klausines po viena???  huh.gif

Kiek pussesere pasakojo, tai visokiu dalyku, mazdaug, ar tikrai myli, ar tuokiesi laisva valia, kada susipazinot, ar kartu gyveni, kiek kartu per diena mylites unsure.gif ohmy.gif ohmy.gif (cia rimtas bajeris, neissigalvoju) ir t.t.
Is pradziu klausineja viena, po to kita, ir ziuri ar atsakymai sutampa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2008 04 09, 21:50)
tai mes irgi su tuo paciu bendravom bet nei vardo nei pavardes neklauskit - tikrai nezinau. o pas mus tai i sarasa itrauke ir uzpilde dar info apie tevus, apie kriksta, sutvirtinima ir panasiai.

nes man labai idomiai pasirode kad jie vieniems siulo jas  o kitiems ne..

Nu man labai keista, gal tiesiog kazko nesupratot unsure.gif
Nes kunigas Stasys Kazenas labai fainas zmogus, nuo vaikystes ji pazistu, musu seimos draugas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 04 09, 21:56)
Kiek pussesere pasakojo, tai visokiu dalyku, mazdaug, ar tikrai myli, ar tuokiesi laisva valia, kada susipazinot, ar kartu gyveni, kiek kartu per diena mylites  unsure.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  (cia rimtas bajeris, neissigalvoju) ir t.t.
Is pradziu klausineja viena, po to kita, ir ziuri ar atsakymai sutampa  biggrin.gif
Papildyta:
Nu man labai keista, gal tiesiog kazko nesupratot  unsure.gif
Nes kunigas Stasys Kazenas labai fainas zmogus, nuo vaikystes ji pazistu, musu seimos draugas  ax.gif

na as nesakau kad nefainas.mums ten visada toje baznycioje patiko:) tik stebejaus kad kazka kiek suprantu ne itin maloniai nuteike...

as kazkaip rami del tos baznycios, tevai visada moke tiketi ir melstis. visada lankom baznycia, abieju seimos tikincios. nezinau kas dar gali buti, del ko baznycios tarnams kiltu nenoras tuokti.
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2008 04 09, 21:50)

nes man labai idomiai pasirode kad jie vieniems siulo jas  o kitiems ne..

Ryt maniskis eis, as dirbu, tai man neiseina rolleyes.gif
Kunigas pasakojo, kad veda zmones turintys seima..
O tai is kur suzinot kas tuoks, Stasys ar tas kitas (jei ten tikrai 2 yra)?
O galima ten kiemely ziedlapius barstyt, arba ryzius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 04 09, 23:00)
Ryt maniskis eis, as dirbu, tai man neiseina rolleyes.gif
Kunigas pasakojo, kad veda zmones turintys seima..
O tai is kur suzinot kas tuoks, Stasys ar tas kitas (jei ten tikrai 2 yra)?
O galima ten kiemely ziedlapius barstyt, arba ryzius? g.gif

Vat man irgi idomu, kaip ten toje baznycioje su papuosimu ir ziedlapiais ar dar kuom nors? Gal kuri nors kartais jau klausete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2008 04 10, 08:28)
Vat man irgi idomu, kaip ten toje baznycioje su papuosimu ir ziedlapiais ar dar kuom nors? Gal kuri nors kartais jau klausete? ax.gif

Mums tai griežtai uždraudė barstyti, nebent paskui patys susišluotumėme. Įsivaizduokite, kiek porų per dieną susituokia, ir jeigu eini kokia 3 ar 4 pora, tai prie bažnyčios jau šiukšlynas. Tad reikia per tuos žiedlapius ar ryžius eiti. Taip pat neleido ir bažnyčioje žvakeles dėlioti, nes sako čia pavojinga, gali drabužiai užsidegti netyčia. Racijos manau tame yra. Nenumirsime ir be tų barstymų ir žvakelių.
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2008 04 10, 08:28)

man si baznycia labai grazi tai as nelabai suku galvos del jos puosimo. nebent nupirksim dideles puokstes kokiu baltu roziu.
Atsakyti
Bet noretusi ziedlapiu ir foto jiems krentant...
Maniskis dar negrizo is kursu, telefono nekelia, i sms neatraso.. As jau ir is darbo grizau, turim 20val i gimtadieni eit, o jo ner..
Ka ten 2 val pasakoja ?!?!
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 04 10, 19:50)
Bet noretusi ziedlapiu ir foto jiems krentant...
Maniskis dar negrizo is kursu, telefono nekelia, i sms neatraso.. As jau ir is darbo grizau, turim 20val i gimtadieni eit, o jo ner..
Ka ten 2 val pasakoja ?!?!

tikiuosi jau tavo MB grizo!!!
o manau vis tiek kazkur vaziuosit pasifotkinti tai galit ten kur nors ziedlapius panaudoti:)
Atsakyti