Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Zodziu baigesi po 20val, pavelavom i gimtadieni, o maniskis kunigui pareiske, kad nelankys, nes tuose kursuose nemato prasmes ir ateis tiesiai i ceremonija doh.gif
Kunigas sako, na jie nera privalomi.. tik surinkit visus dokumentus.. blush2.gif
Papildyta:
O ten per vestuves iejimas-isejimas is VU kiemelio buna?
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 04 11, 17:00)
Zodziu baigesi po 20val, pavelavom i gimtadieni, o maniskis kunigui pareiske, kad nelankys, nes tuose kursuose nemato prasmes ir ateis tiesiai i ceremonija doh.gif
Kunigas sako, na jie nera privalomi.. tik surinkit visus dokumentus.. blush2.gif
Papildyta:
O ten per vestuves iejimas-isejimas is VU kiemelio buna?

va sitas klausimas ir man labai aktualus. as galvoju kad is VU kiemo nes kitaip ten nelabai kaip gaunasi. galvoju kad nesamone gaunasi jei is gatves tuo iejimu naudojiesi... ateini ir net per baznycia nepereisi... juk ten tas iejimas visai baznycios pradzioj gaunasi. o be to ir nelabai kas iseina jei kas nors nores sveikinti tai ten praktiskai ant gatves gaunasi. as galvoju kad jei neatsiras kas dar pasisakys tai reikes su paciais baznycios darbuotojais apie tai pasikalbeti.
Atsakyti
manau is VU.. man tas kiemelis buvo vienas is pliusu renkantis baznycia.. As planuoju dar tartis su ta kavine, kad butu sampo taurese.. gal dar sausainuku.. wub.gif
Man dar rupi kaip su muzika ten..
Viena kart po misiu toki merginu "naujoviska" chora girdejau, tai su saviskiu net susizvalgem, ar cia mes senamadiski.. Zodziu vos ne tokiam stiliuj "Dzyyyzus jega", na kaip per filmus rodo uzsieny dainuoja. Ir man taip per garsiai, rekianciai jos ten dainavo (pabreziu dainavo, ne giedojo). Va tokiu bajeriu tai nenoreciau blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri pagelbesit mums.... blush2.gif Norim tuoktis Vilniuj Petro ir Povilo baznycioje, bet dar nejom kalbetis su kunigu, nes man laaabai baisu blush2.gif Su MB viskas tvarkoje, bet vat as krikstyta staciatikiu cerkveje, bet visa gyvenima lankiausi kataliku baznycioje ir noriu cia susituokti... Bet idomu ar kunigas sutiks mus sutuokti? g.gif Gal kuri girdejot ko reikia tokiu atveju? Buciau be galo dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 04 09, 20:56)
Kiek pussesere pasakojo, tai visokiu dalyku, mazdaug, ar tikrai myli, ar tuokiesi laisva valia, kada susipazinot, ar kartu gyveni, kiek kartu per diena mylites  unsure.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  (cia rimtas bajeris, neissigalvoju) ir t.t.
Is pradziu klausineja viena, po to kita, ir ziuri ar atsakymai sutampa  biggrin.gif

blink.gif Nieko sau! kokioj čia bažnyčioj?

Bet čia ne visose bažnyčiose taip ane?
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2008 04 13, 20:34)
Sveikutes, gal kuri pagelbesit mums....  blush2.gif Norim tuoktis Vilniuj Petro ir Povilo baznycioje, bet dar nejom kalbetis su kunigu, nes man laaabai baisu blush2.gif Su MB viskas tvarkoje, bet vat as krikstyta staciatikiu cerkveje, bet visa gyvenima lankiausi kataliku baznycioje ir noriu cia susituokti... Bet idomu ar kunigas sutiks mus sutuokti?  g.gif Gal kuri girdejot ko reikia tokiu atveju? Buciau be galo dekinga  ax.gif  4u.gif

Nesijaudink tuokia. Dabar jau nebe tie laikai, kai reikėdavo persikrikštyti.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 13, 21:26)
Nesijaudink tuokia. Dabar jau nebe tie laikai, kai reikėdavo persikrikštyti.

Tikiuosi... tik vat baisu nes nezinau kaip pradet su kunigu kalbetis... Kadangi nesu katalike tai ir ispazinties niekad nejau ir siaip bendrauti su kunigais neteko... Ka jei prades kokiu maldu klausinet? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 04 09, 20:56)
Kiek pussesere pasakojo, tai visokiu dalyku, mazdaug, ar tikrai myli, ar tuokiesi laisva valia, kada susipazinot, ar kartu gyveni, kiek kartu per diena mylites  unsure.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  (cia rimtas bajeris, neissigalvoju) ir t.t.
Is pradziu klausineja viena, po to kita, ir ziuri ar atsakymai sutampa  biggrin.gif

Siaip va savaitgali buvau pas kunigeli uzsipildyti ta anketa, tai abieju klausinejo, ar laisva valia tuokiames, ar mylime vienas kita, kiek laiko kartu, ar negeriam ar nerukom.. is pazymu aisku suprato, kad gyvename kartu, tad apie mylejimasi nieko neklause lotuliukas.gif nors labai graziai is kito sono uzklause apie seimos planavimo centre vykusia paskaitele, kai buvo diskutuojama apie naturalu seimos planavima ir koks musu poziuris i tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 13, 20:48)
blink.gif Nieko sau! kokioj čia bažnyčioj?

Bet čia ne visose bažnyčiose taip ane?

QUOTE(sticho @ 2008 04 14, 08:45)
Siaip va savaitgali buvau pas kunigeli uzsipildyti ta anketa, tai abieju klausinejo, ar laisva valia tuokiames, ar mylime vienas kita, kiek laiko kartu, ar negeriam ar nerukom.. is pazymu aisku suprato, kad gyvename kartu, tad apie mylejimasi nieko neklause  lotuliukas.gif nors labai graziai is kito sono uzklause apie seimos planavimo centre vykusia paskaitele, kai buvo diskutuojama apie naturalu seimos planavima ir koks musu poziuris i tai  biggrin.gif

As tikiuosi, kad nevisose unsure.gif Dauguma kunigu paklausia, ar kartu gyveni ir susipranta... ax.gif
O va butent sito klausinejo Jeruzales baznycioje doh.gif Bet cia, matyt, dar nuo kunigo priklauso.
Atsakyti
Tai gal reiks aiškinti kunigui kiek kartų per savaitę mes mylimės. Tik džiaugtųsi, kad žmonės eina tuoktis, o ne nuodėmėj metų metus gyvena. Jeigu ką, tai pasakysiu: na kadangi daugiau nenorime būti nuodėmingi, vienas be kito negalime, šeimos norime, tai ir atėjome.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 14, 14:34)
Tai gal reiks aiškinti kunigui kiek kartų per savaitę mes mylimės. Tik džiaugtųsi, kad žmonės eina tuoktis, o ne nuodėmėj metų metus gyvena. Jeigu ką, tai pasakysiu: na kadangi daugiau nenorime būti nuodėmingi, vienas be kito negalime, šeimos norime, tai ir atėjome.

Tai reiks specialiai sakyti kuo daugiau kartų biggrin.gif

QUOTE(sticho)
Siaip va savaitgali buvau pas kunigeli uzsipildyti ta anketa, tai abieju klausinejo, ar laisva valia tuokiames, ar mylime vienas kita, kiek laiko kartu, ar negeriam ar nerukom.. is pazymu aisku suprato, kad gyvename kartu, tad apie mylejimasi nieko neklause lotuliukas.gif nors labai graziai is kito sono uzklause apie seimos planavimo centre vykusia paskaitele, kai buvo diskutuojama apie naturalu seimos planavima ir koks musu poziuris i tai biggrin.gif

o kaip iš pažymų suprato?

Mūsų tai net neklausęs tą pačią parapiją užrašė, iš kurios reik pasiimti leidimą tuoktis kt. bažnyčioje.

Tik nesupratau prie ko tas gėrimas ir rūkymas, tai jei rūkai tai jau netuokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 16:48)
Tik nesupratau prie ko tas gėrimas ir rūkymas, tai jei rūkai tai jau netuokia biggrin.gif

Čia gal kaip mums aiškino per paskaitas, kad iš karto žinotų ar alkoholikai ir rūkoriai. Gal klaus kitos pusės požiūrio į sužadėtinio rūkimą ar alkoholio vartojimą. Nes atseit pagyvena pora ir paskui prašo bažnytinės ištuokos, nes vyras alkoholikas ar narkomanas. Mums pasakė, kad reikia iš anksto žiūrėti, ar žmogus prie taurelės linkęs. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 14 balandžio 2008 - 18:48