Kas nori jaukios,mazos, stiklines baznyteles pusyne, grazios aplinkos ir svarbiausia nuosirdaus kunigo pasisakymo ceremonijos metu,rekomenduoju Kacergines baznycia.jei ka domina rasykit.
QUOTE(belebele @ 2007 10 12, 20:31)
Kas nori jaukios,mazos, stiklines baznyteles pusyne, grazios aplinkos ir svarbiausia nuosirdaus kunigo pasisakymo ceremonijos metu,rekomenduoju Kacergines baznycia.jei ka domina rasykit.
gal galetum parasyti placiau ar atsiusti nuotraukyciu?norime kokios nors neeilines baznycios,taip pat kad nebutu labai didele.lauksiu tavo atsakymo.
Sveikutes. Gal kuri galit papasakoti apie Kretingos baznycia?

QUOTE(pukita999 @ 2007 10 12, 20:42)
As tuoksiuos Alytaus rajone, Punios miestelyje esancioje Sv. Jokubo baznycioje. Ji man nuo mazens labai sirdeleje istrigus ir MB patiko...tai dar kai draugavom juokavom, kad ten zenysimes, tai va dabar jau nebejuokaujam, o imsim taip ir padarysim 

super sita baznytele, labai grazi

Labas, visoms
esu nauja siame forume. Daznai paskaitau jusu paplepejimus, bet retai pati pasisakau. Nusprendziau istaisyti sia klaida
Del Kernaves baznycios, tai zinau, kad ji labai grazi, bet apie kuniga, deja, nezinau nieko
O as norejau paklausti ar esate kanors girdejusios apie Birstono baznycia ir jos kuniga? Nes nieko nerandu per paieska... Nejaugi nei viena nesituokete Birstone? Butu labai idomu isgirsti ispudzius

esu nauja siame forume. Daznai paskaitau jusu paplepejimus, bet retai pati pasisakau. Nusprendziau istaisyti sia klaida

Del Kernaves baznycios, tai zinau, kad ji labai grazi, bet apie kuniga, deja, nezinau nieko

O as norejau paklausti ar esate kanors girdejusios apie Birstono baznycia ir jos kuniga? Nes nieko nerandu per paieska... Nejaugi nei viena nesituokete Birstone? Butu labai idomu isgirsti ispudzius

QUOTE(Kadra @ 2007 11 10, 00:47)
Labas, visoms

Sveika prisijungus

labai malonu, butinai prisijungsiu. Planuojame vestuves 2008 metu rugseji, tai cia randu labai daug naudingos informacijos

QUOTE(belebele @ 2007 10 12, 19:31)
Mes irgi tuokemes Kacergines koplytelej pas kuniga Antana Mickeviciu. Viskas ten buvo nuostabu

QUOTE(Auksinė @ 2007 08 08, 14:41)
Aš tai per visas temas bandau surasti merginų, kurios tuokėsi ar ruošiasi tuoktis Kernavės bažnyčioje. Bet kažkaip man nelabai sekasi
Mane labiausiai domina, koks pats kunigėlis (nes visokių būna
), ir kaip jis veda visą ceremoniją?
Prašau padėkit ką nors sužinoti
Kontaktus jau turiu, bet kol kas nedrįstu skambinti, kol nežinau ko tikėtis

Prašau padėkit ką nors sužinoti

Kontaktus jau turiu, bet kol kas nedrįstu skambinti, kol nežinau ko tikėtis

as as KERNAVES baznycioj

siaip butu malonu, jei daugiau KERNAVEJ besituokianciu prisijungtu pakalbet apie tai

Sveikutes
iki vestuviu man dar laiko yra, tai nusprendziau koki sestadieni po baznycias pasivazinet ir ceremoniju pastebet. Neturetu isvaryt
iki vestuviu man dar laiko yra, tai nusprendziau koki sestadieni po baznycias pasivazinet ir ceremoniju pastebet. Neturetu isvaryt

QUOTE(Tomaba @ 2007 11 16, 06:02)
as as KERNAVES baznycioj
bandziau irgi rast merginu besituokianciu joje, ar jau susituokusiu, bet nieko.. tai va, kunigelis koks ten dar nzn, nes kai buvau nuvaziavus i baznycia, kalbejau su sesele Irena, ji uzrase mus i savo sasiuvinuka, papasakojo ko reikia, kokiu dokumentu, ir su visom pazymom is musu parapiju ateiti su kunigeliu susiskambinus 3 men pries, nes tos pazymos tik tegalioja...o kunigelsi ten kol kas nevietinis, is gretimo kaimo is Musninku. Tai pries sventes suzinot ketinu siek tiek daugiau apie ji, kai grysiu i LT tada susisiekt per AZ galesim
o kada jus tuokiates? jau buvot ten nuvaziave?
siaip butu malonu, jei daugiau KERNAVEJ besituokianciu prisijungtu pakalbet apie tai

Sveikutė mūsų vestuvės buvo Kernavės bažnyčioj

Kunigas tai toks savotiškas iš pradžių grėsmingai atrodė bet kuo toliau tuo geriau sekėsi bendrauti