Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

O kaip del Birstono baznycios? Nejaugi niekas nesituoke Birstone? g.gif
Atsakyti
as tuoksiuos Vilniaus Bernardinuose. smile.gif gal turit ka 'pasidalinti'? smile.gif
kiek teko ir misiose dalyvaut, ir bendraut su vienuoliu del santuokos - ispudis labai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2007 08 06, 18:23)
Sveikos, merginos mirksiukas.gif

Noreciau parekomenduoti santuokos ceremonijai Suderves Svc. Trejybes baznycia.
pasakishkai grazi vieta, netoli Vilniaus, vienintele Lietuvoje kupolo formos baznycia (neeilinis isskirtinumas), labai graziai papuosia baznycia - galima ir patiems puoshtis biggrin.gif  Labai rami ir isskirtine vieta, o svarbiausia nera konvejerio, uz nugaros nestovi ir nelaukia kita pora, o kiemelyje sampo negeria dar trys poros su palydomis ir be galo malonus klebonas  thumbup.gif Tiesa dar baznycia turi vienintele Lietuvoje isskirtine akustika mirksiukas.gif
jei kam bus idomu idedu kontaktus - Sudervės Švč. Trejybės parapija
Kernavės g. 1, Sudervė, LT-14016 Vilniaus r., tel. (5) 249 02 87
Kleb. Stanislav Matiukevič
Pamaldų tvarka:
Šiokiadieniais: 17.00 (kalba pagal pageidavimą)
Sekmadieniais: 11.00 (lenk. k.), 13.00 (liet. k.)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kiek sitoj baznycioj reikia duoti pinigeliu. Ir kaip tiksliai iki jos nuvaziuoti, jei vaziuojant nuo Pilaites? Ir jei mes noretumem apziureti sia baznycia, ar galima sestadieni kai nevyksta pamaldos? Kaip matau kunigas su rusisku ar lenkisku vardu ir pavarde, o jis be akcento lietuviskai kalba?
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 11 19, 14:31)
as tuoksiuos Vilniaus Bernardinuose. smile.gif gal turit ka 'pasidalinti'? smile.gif
kiek teko ir misiose dalyvaut, ir bendraut su vienuoliu del santuokos - ispudis labai geras smile.gif

tuokiausi šv.Onos bažnyčioje, kai dar buvo galima, tai tuo metu ten tie patys vienuoliai ir mišias laikė ir tuoke, nu žodžiu, labai malonūs.
ir dar pasisekė musm, kad vienuolis Astijus buvo Lietuvoje ir mus sutuokė. nepakartojama ceremonija gavosi bigsmile.gif visi buvo likę be žado lotuliukas.gif taip ir tiek prikalbėti gali tik Astijus biggrin.gif žinoma, po ceremonijos atsiprašė už "balamūtinimą".... žodžiu, įspūdžiai buvo likę labai geri ir ilgam ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Vakarbuvau nuvaziavusipaziureti Kacergines koplyteles... Tikrai paliko gera ispudi... is lauko neatrodo kaip sventove,bet viduje dvelkia jaukumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 11 19, 14:31)

mes tuokemes Bernardinuose, ispudziai nepakartojami. mus tuoke brolis Andrius, labai grazu pamoksla pasake apie meile, visi liko suzaveti wub.gif po to is musu draugu net kelios poros vienareiksmiskai pasirinko tuokstis Bernardinus. o kiek pati esu dalyvavusi Bernardinuose vestuvese, tai irgi fantastiska, wub.gif kiekvienas brolis savaip zavus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 11 19, 20:32)
mes tuokemes Bernardinuose, ispudziai nepakartojami. mus tuoke brolis Andrius, labai grazu pamoksla pasake apie meile, visi liko suzaveti wub.gif po to is musu draugu net kelios poros vienareiksmiskai pasirinko tuokstis Bernardinus. o kiek pati esu dalyvavusi Bernardinuose vestuvese, tai irgi fantastiska, wub.gif  kiekvienas brolis savaip zavus bigsmile.gif  wub.gif

wub.gif

o jus kaip nors baznycia (suprantu - koplycia) puoset? (ir kaip apskritai suo tuo puosimu buna,.. juk pamatem grafikeli.. nors jis dar neuzpildytas, bet siaip laikas numatytas kas 30 min...?
Atsakyti
Sveikos merginos

Norejau paklausti, gal kuri tuoketes Aleksoto baznycioje, Kaune?
Buciau labai dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 11 19, 20:45)
wub.gif

o jus kaip nors baznycia (suprantu - koplycia) puoset? (ir kaip apskritai suo tuo puosimu buna,.. juk pamatem grafikeli.. nors jis dar neuzpildytas, bet siaip laikas numatytas kas 30 min...?

mes tai nepuosem, bet esu dalyvus vestuvese, kur zmones pasipuose pries pat ceremonija. sutate glelyte ir zvakeles (buvo vakaras ir prieblanda).
bet pvz, kai mes tuokemes, tai mum buvo skirta 1 val, gal del to kad penktadienis. tai kitos nuotakos po musu as net nepamaciau. bet pries mum buvo, bet nepuosta.
nors man ta koplytele tokia jauki is save, mazute ir labai miela, tad ir papuosimas nebuvo svarbiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 12, 19:31)
Kas nori jaukios,mazos, stiklines baznyteles pusyne, grazios aplinkos ir svarbiausia nuosirdaus kunigo pasisakymo ceremonijos metu,rekomenduoju Kacergines baznycia.jei ka domina rasykit.

Man jau is nuotrauku tavo vestuviniu baznytele labai i aki krito, galvojau kur tokia jaukia ir mazute radot? Tik gal netycia zinai ar kunigas angliskai sneka? blush2.gif Nors aisku jei nesusiduret tai turbut sunku pasakyt.. g.gif Gal koki telefona ar emaila ar siaip kontakta zinai kad nereiktu vaziuot ta kelia ir galima butu is anksto susizinot? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

mes taj tuoksimes Taikos Karalienes baznycioj Klaipedoje,gal kas turit kokiu atsiliepimu? Psidalinkit smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as tai jeruzales baznycioi tuoksiuos kur negalima nei zvakuciu ant grindu nei ziedlapiu barstyt ir dar ten kazko negalima, bet vien delto sitoi baznycioi kad cia krikstyta cia priemiau pirma komunija cia istekejo mano sesuo cia mano MB priemes pirma komunija, galiausiai cia tuoksimes ir mes , nes viskas cia artima ir iki skausmo pazystama:}
Atsakyti