Sveikos
Gal kartais zinot, pries kiek laiko reikia uzsirasyti staciatikiu baznycioje?

Merginos, o gal zinote kaip suzinoti kuriai parapijai priklausai? Nes mano antra pusele neseniai gyvena kitoj vietoj ir netolimais kaip ir 2 baznycios yra.. kazkaip i abi eiti nesinori..
P.s. Gal kuri is mamyciu bus is Kauno is aukstuju kaniuku? Ir zinos siaip kam priklauso?

P.s. Gal kuri is mamyciu bus is Kauno is aukstuju kaniuku? Ir zinos siaip kam priklauso?
QUOTE(vilmutute @ 2007 11 19, 18:07)
Sveikos.
Vakarbuvau nuvaziavusipaziureti Kacergines koplyteles... Tikrai paliko gera ispudi... is lauko neatrodo kaip sventove,bet viduje dvelkia jaukumas
Vakarbuvau nuvaziavusipaziureti Kacergines koplyteles... Tikrai paliko gera ispudi... is lauko neatrodo kaip sventove,bet viduje dvelkia jaukumas

ten tikrai labai jauku

QUOTE(sticho @ 2007 11 23, 10:58)
Merginos, o gal zinote kaip suzinoti kuriai parapijai priklausai? Nes mano antra pusele neseniai gyvena kitoj vietoj ir netolimais kaip ir 2 baznycios yra.. kazkaip i abi eiti nesinori..

tai nueikit į kurią nors iš tų artimų bažnyčių ir paklauskit

QUOTE(bamba @ 2007 11 23, 20:26)
tai nueikit į kurią nors iš tų artimų bažnyčių ir paklauskit
Mes kai buvom bažnyčioj, klebonas išsitraukė kažkokį lapą ir pasakė mūsų parapijos bažnyčią (pas juos gal koks sąrašas pagal gatves yra
)

Tai va kad prisikaiciau komentaru kad silainiu kunigas piktybiskas, tai bijau ir eiti paklausti.. bet jauciu neissisuksiu

sveikutes, gal kas tuoksites sv. Mikalojau baznyteleje mums ten l.patiko, tik va prisiskaiciau kad kunigas ten ne koks
gal kas daugiau ka papasakosit apie ceremonija...

gal kas daugiau ka papasakosit apie ceremonija...
QUOTE(Malina @ 2007 11 20, 22:38)
Sveikos merginos
Norejau paklausti, gal kuri tuoketes Aleksoto baznycioje, Kaune?
Buciau labai dekinga uz informacija
Norejau paklausti, gal kuri tuoketes Aleksoto baznycioje, Kaune?
Buciau labai dekinga uz informacija

Merginos, nejaugi niekas nesituoke Aleksoto baznycioje, taip noreciau isgirsti nuomone apie ja

QUOTE(Nestea @ 2007 11 22, 14:21)

man grazu tokia tradicija,mano brolis su zmona susituoke kernaves baznycioj,tai ir vaikuti ten krikstijo,zodziu viska sieja dabar su ta baznycia ne kita

QUOTE(pokahonta @ 2007 12 06, 09:00)
man grazu tokia tradicija,mano brolis su zmona susituoke kernaves baznycioj,tai ir vaikuti ten krikstijo,zodziu viska sieja dabar su ta baznycia ne kita 

Tikrai grazi tradicija, todel ir yra labai svarbu, kad issirinktum sirdziai miela baznycia santuokai, o paskui galima ir tkitas sventes svesti

Merginos,pritariu jums delbaznycios pasirinkimo... reikia isisrinkti tokia,kuri tau paciam butu miela

Sveikos merginos,
Pasidalinkit info apie bažnyčios pasirinkimą
Visai nesusigaudau
Ar nebūtina tuoktis toje parapijoje, kuriai priklausai? Ar gali pasirinkti tiesiog širdžiai mielą, patikusią vietelę? Mes abu su antrąja puse esam iš skirtingų miestų...Jei nuspręstume rinktis bažnyčią kuriai nei vienas nepriklausom, ar reikia iš savo parapijos bažnyčios kokio dokumento tai, kur tuoksimės? Ir išvis kokius dokuemntus reikai su savimi turėti einant tartis į bažnyčią?
Iš anskto dėkui
Pasidalinkit info apie bažnyčios pasirinkimą

Ar nebūtina tuoktis toje parapijoje, kuriai priklausai? Ar gali pasirinkti tiesiog širdžiai mielą, patikusią vietelę? Mes abu su antrąja puse esam iš skirtingų miestų...Jei nuspręstume rinktis bažnyčią kuriai nei vienas nepriklausom, ar reikia iš savo parapijos bažnyčios kokio dokumento tai, kur tuoksimės? Ir išvis kokius dokuemntus reikai su savimi turėti einant tartis į bažnyčią?
Iš anskto dėkui