Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Sveikos 4u.gif Gal kartais zinot, pries kiek laiko reikia uzsirasyti staciatikiu baznycioje?
Atsakyti
Merginos, o gal zinote kaip suzinoti kuriai parapijai priklausai? Nes mano antra pusele neseniai gyvena kitoj vietoj ir netolimais kaip ir 2 baznycios yra.. kazkaip i abi eiti nesinori.. ax.gif

P.s. Gal kuri is mamyciu bus is Kauno is aukstuju kaniuku? Ir zinos siaip kam priklauso?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2007 11 19, 18:07)
Sveikos.
Vakarbuvau nuvaziavusipaziureti Kacergines koplyteles... Tikrai paliko gera ispudi... is lauko neatrodo kaip sventove,bet viduje dvelkia jaukumas smile.gif

ten tikrai labai jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2007 11 23, 10:58)
Merginos, o gal zinote kaip suzinoti kuriai parapijai priklausai? Nes mano antra pusele neseniai gyvena kitoj vietoj ir netolimais kaip ir 2 baznycios yra.. kazkaip i abi eiti nesinori..  ax.gif

tai nueikit į kurią nors iš tų artimų bažnyčių ir paklauskit ax.gif Mes kai buvom bažnyčioj, klebonas išsitraukė kažkokį lapą ir pasakė mūsų parapijos bažnyčią (pas juos gal koks sąrašas pagal gatves yra unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 23, 20:26)
tai nueikit į kurią nors iš tų artimų bažnyčių ir paklauskit ax.gif Mes kai buvom bažnyčioj, klebonas išsitraukė kažkokį lapą ir pasakė mūsų parapijos bažnyčią (pas juos gal koks sąrašas pagal gatves yra unsure.gif )

Tai va kad prisikaiciau komentaru kad silainiu kunigas piktybiskas, tai bijau ir eiti paklausti.. bet jauciu neissisuksiu doh.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas tuoksites sv. Mikalojau baznyteleje mums ten l.patiko, tik va prisiskaiciau kad kunigas ten ne koks sad.gif
gal kas daugiau ka papasakosit apie ceremonija...
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 20, 22:38)
Sveikos merginos

Norejau paklausti, gal kuri tuoketes Aleksoto baznycioje, Kaune?
Buciau labai dekinga uz informacija  smile.gif

Merginos, nejaugi niekas nesituoke Aleksoto baznycioje, taip noreciau isgirsti nuomone apie ja ax.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2007 11 22, 14:21)
lotuliukas.gif as tai jeruzales baznycioi tuoksiuos kur negalima nei zvakuciu ant grindu nei ziedlapiu barstyt ir dar ten kazko negalima, bet vien delto sitoi baznycioi kad cia krikstyta cia priemiau pirma komunija cia istekejo mano sesuo cia mano MB priemes pirma komunija, galiausiai cia tuoksimes ir mes , nes viskas cia artima ir iki skausmo pazystama:}

man grazu tokia tradicija,mano brolis su zmona susituoke kernaves baznycioj,tai ir vaikuti ten krikstijo,zodziu viska sieja dabar su ta baznycia ne kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2007 12 06, 09:00)
man grazu tokia tradicija,mano brolis su zmona susituoke kernaves baznycioj,tai ir vaikuti ten krikstijo,zodziu viska sieja dabar su ta baznycia ne kita  mirksiukas.gif

Tikrai grazi tradicija, todel ir yra labai svarbu, kad issirinktum sirdziai miela baznycia santuokai, o paskui galima ir tkitas sventes svesti smile.gif
Atsakyti
Merginos,pritariu jums delbaznycios pasirinkimo... reikia isisrinkti tokia,kuri tau paciam butu miela smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pasidalinkit info apie bažnyčios pasirinkimą blush2.gif Visai nesusigaudau blush2.gif
Ar nebūtina tuoktis toje parapijoje, kuriai priklausai? Ar gali pasirinkti tiesiog širdžiai mielą, patikusią vietelę? Mes abu su antrąja puse esam iš skirtingų miestų...Jei nuspręstume rinktis bažnyčią kuriai nei vienas nepriklausom, ar reikia iš savo parapijos bažnyčios kokio dokumento tai, kur tuoksimės? Ir išvis kokius dokuemntus reikai su savimi turėti einant tartis į bažnyčią?

Iš anskto dėkui ax.gif
Atsakyti
o kazi kaip suzinoti kurioj parapijoj priklausau: ar toj kur esu gimus, ar ten kur esu registruota? g.gif
Atsakyti