Gal pirmom dienom kai parsivezem mazaja is ligonines nakti bijojau uzmigti, kad nepramiegociau maitinimu, bet dabar kai jau ismiega visa nakti viskas susitvarke.

As ir iki gimdymo jau kai nuluzdavau, tai nuluzdavau
Ir dabar nakciai nuluztu ir net negirdziu ar vaikas bezda, ar krebzda, tik jau kai ima po truputi dejuoti kad alkanas, tada ir as prabundu
Nors tiesa sakant, net nezinau, ar isgirstu, ar cia taip ritmas susideliojo prabusti paciai, kadangi labai tiksliai jis nakti keliasi..

aš kuo labiau pavargstu, tuo sunkiau užmiegu
jeigu mažoji kuičiasi, stena, raivosi per miegus, tai aš iš vis miegot negaliu
vis klausau, stebiu ką ji daro ir man atrodo, kad ji tuoj tuoj nubus
o būna, kad ji nors ir neramiai, bet išmiega visai ilgai, o aš taip ir lieku nemiegojus
nors ir antras vaikas, bet nulūžt ir negirdėt neišeina.

As ir per nestuma ir po jo nuluztu kaip lapelis. Kartais net negirdziu kaip jis stena, o mano vyras budi uz mane, nes jis jautrei miega
. Nakti keliasi tuo paciu metu 1 karta, tai as ir prabundu, pamaitinu ir vel griunu kaip negyva

Pradzioje kai parsiveziau is gimdymo namu nenorejau miegoti, uztekdavo kiek nakti pamiegodavau. Dabar kai yra beveik du menesiai labai noriu miego, taciau dienomis negaliu uzmigti. Labai noriu miego ir kartais taip noriu atostogu
Labai laukiu to laiko kai galesiu ilgiau pamiegoti arba ismokti diena pailseti.

Labai laukiu to laiko kai galesiu ilgiau pamiegoti arba ismokti diena pailseti.
oi as nebeisivaizduoju ka reiskia miegoti
man baisu darosi kai naktis ateina nes nemiegu
vis atmerktom akimis budziu ar vaikas miega , ar steni ar muistosi , diena valandele numingu o nakti sakes buna 4valandas te miegu

Pirmus 5 men negalejau naktimis uzmigti, nes vis laukdavau, kada nubus dukryte... O kai tik uzssnusdava, jir pabusdavo:) Nemiga buna nuo itampos.
mano miegas pasidare 10 kart jautresnis po sunaus gimimo...ir ko gero jau niekada nemiegosiu taip kietai, kaip pries vaiko atsiradima

man asmeniskai miegas nesutriko, bet pazystu drauge, kuri turi labai dideliu problemu del to... ir nezinau kaip jai padeti

miegu, kaip uzmusta!
Niekas nepasikeitė.
sutriko tik tiek, kad miegu jautrau, nes mazas stebuklas salia