Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

Man su miegu viskas okei, tik kad jo labai truksta... smile.gif
Atsakyti
mums jau virs menesio o as tik 1 nakti tvarkingai miegojau doh.gif mazyle valgo tik karta pirma valanda, o as po to neuzmiegu arba jei uzmiegu tai daznai pabundu ir neissimiegu normaliai verysad.gif
Atsakyti
miegas visiškai sutriko.prabudinėju naktį po kelius kartus,nors vaikas ir ramiai sau miega
Atsakyti
visko pasitaiko doh.gif
Atsakyti
Man miegelis buvos sutrikes. Tik vaikas atsidusta per miega, tuoj pasoku. Dar ligonineje buvo taip, prisnudau ir sapnuoju toki greita sapna, kad atbega maza mergaite ir taip piktybiskai is manes juokiasi, juokiasi, juokiasi, pribega prie mano vaika ir... sulauzo kakla... ir as staigiai pabundu... Iki siol atsimenu ta sapna. Aciu Dievui dukrai realybeje niekas galvos nenulauze biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip juokingas klausimas biggrin.gif
Galima pagalvoti, kad yra pasaulyje nors viena mama kuri po gimdymo miega tiek pat arba taip pat , kaip iki jo.
Atsakyti
tiesiog buvo toks laikas kai vaikas miega galeciau miegoti ir as, bet neina uzmigt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 05 02, 09:34)
tiesiog buvo toks laikas  kai vaikas miega galeciau miegoti ir as, bet neina uzmigt doh.gif

man lygiai taip pat yra biggrin.gif
Atsakyti
nelabai klausimo supratau smile.gif nakti prie vaiko daug kart tenka prieit smile.gif todel kas yra normalus miegas jau pamirsau. uz tad dabar ir sededama prie pc sugebu nuluzt biggrin.gif
Atsakyti
kai gimė vaikiukas, tai visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojom, miegas taip pat sad.gif ilgai naktimis negaledavau užmigti, nors vaikas pučia sau į akį. Nors vaikui jau 6 mėn., ir aš jau sugebu normaliai pailsėti, tačiau kiekvieną vakarą vis kirba mintis kaip reiks užmigti. Tiesiog atsirado kažkokia nemigos baimė, nors žinau, kad ji nepagrįsta. Tiesog suvokiau, kad jaučiu be galo didelį pyktį savo vaikui, kad negaliu išmiegoti visą naktį, nes reikia jį žindyti kas kelias valandas. Kai neleidi sau pajusti pykčio, tada taip ir gaunasi, kad atsiranda nerimas, o tada ir nebegali užmigti.

Galiu pasakyti, kad man jokios ten arbatos nepadeda. Padeda kai pati sau randu vidinį nusiraminimą. Stengiuosi mąstyti taip, kad jei ne šią naktį, tai kitą pamiegosiu, jei ir ne kitą, tai dar kitą. Ir ištikrųjų taip ir atsitinka, kad anksčiau ar vėliau užmiegi ir išsimiegi.

Aišku kiekvienai labai skirtingai, bet manau, pagrindinės neužmigimo priežastys yra tai, kad reikia naktimis keltis prie vaiko. Kai žinai, kad laukia ir dar viena sunki naktis, labai sunku nusiraminti ir atsipalaiduoti. O kai apima dar kokios depresyvios mintys, kad tai niekada nesibaig, tai išvis...

man kilo tokia mintis, kad mamu klubu, kur mamos diskutuoja apie vaikų priežiūrą, maitinimą, ugdymą - labai daug, o tokių grupių (ne internetinių, o gyvų), kur mamos atvirai galėtų pasikalbėti apie sunkumus nėra.
Atsakyti
pirmą savaitę po gimdymo praktiškai nemiegojau, niekaip negalėdavau užmigt, jausdavau kažkokį nerimą, bijojau pramiegot kažką, kad nieks neatsitiktų doh.gif JAu net vyras buvo išsigandęs biggrin.gif PAskui jau viskas susitvarkė.
Atsakyti
Miegas.. Geras dalykas smile.gif
Mano lialiukui 3savaites. Miegam ir valgom mes diena, o nakti trupuciuka valgom ir daug verkiam... Tikriausiai sumaise diena su naktim verysad.gif
Atsakyti