Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?

Mamytes,nepergyvenkit,atsistatys tas sutrikes miegas mirksiukas.gif Man irgi,momentais uzeidavo,kad visai sutrikdavo miegas,bet po kiek laiko vis atsistato.Daugumoj atveju tai laikinas dalykas 4u.gif
Atsakyti
Tikrai miegas nesutriko, nes mazius labai gerai miegodavo naktimis, duodavo teveliams pailseti
Atsakyti
man is karto po gimdymo sutriko, per 4 paras buvau miegojusi tik 2 valandas, miego norejau ziauriai o uzmigt negalejau, bijojau kad vaikeliui kas nors neatsitiktu, kol mama neatejo ir nepriverte eit miegot nes jau stogas vaziavo
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 05 27, 21:57)
man is karto po gimdymo sutriko, per 4 paras buvau miegojusi tik 2 valandas, miego norejau ziauriai o uzmigt negalejau, bijojau kad vaikeliui kas nors neatsitiktu, kol mama neatejo ir nepriverte eit miegot nes jau stogas vaziavo

Man panašiai buvo - miego noriu ir užmigti negaliu. Ir šiaip miegas daug jautresnis pasidarė - kai mažylė kuistosi savo lovytėje, negaliu miegoti.
Iš pradžių žiauriai truko miego, o dabar, kai dukrelė išmiega visą naktį, tai daug lengviau. thumbup.gif
Atsakyti
ne tik kad nesutriko, bet dar didesne miegale pasidariau nei anksciau...
Atsakyti
priklauso nuo vaikelio jai ramus duoda nakti isimiegoti tai ir viskas thumbup.gif jei ne tai ir tas miegelis sutrinka.Na o maniškis buvo ramutėlis tai ir viskas thumbup.gif buvo
Atsakyti
na mano miegas tikrai nesutriko...bent jau iki dabar...o kaip bus veliau matysim smile.gif
Atsakyti
ne 4u.gif
Atsakyti
Na mazajai gimus tai miego truko, nes ir naktim keltis ir pan. tai diena budavo kai tik ji miega tai ir as uzsnudavau. O kai jai dabar du men. tai visi draugiskai einam pietu miegelio (jis pas ja ilgiausias) tai ir as visada pamiegu. thumbup.gif Skustis negaleciau. ax.gif
Atsakyti
Siek tiek miego trukuma jauciu, bet kad butu sutrikes, tai tikrai nea... as pirmesne maitindama nuluztu nei mano mergina hihihi.gif
Atsakyti
kai nestuke.gif visiskai nemigodavau, keldavausi nakti kas 2 val doh.gif bet del to visia nepykau , nes miego visiskai nesinorejo schmoll.gif kai pagimdziau tai viskas persiverte aukstyn kojom..pora savaiciu vaiksciojau kaip nesava, net i sienas atsitrenkdavau... doh.gif lb norejosi miego, o dabar jau viskas susinormalizavo ir stengiuosi miegoti tada, kada mazius nuluzta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik atvirksciai. Nestumo metu, ypac paskutini menesi miegas buvo visai sutrikes. Galedavau ir per nakti nemiegot. Arba pabusdavau vidury nakties ir bludindavau doh.gif
Vos gime mazasis viskas pasikeite. Vos jis uzmiega- as taip saldziai luztu... Ir sapnai net tokie ryskus buna. Dar niekada niekada taip saldziai nemiegojau smile.gif
Atsakyti