Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Pati dar nesidomėjau to Bio-Oil vaistinėse, bet paskaičiau, kad kaina "nebloga" jo unsure.gif
Radau čia SM temą apie jį Apie Bio-Oil
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolitaJ: 15 rugsėjo 2007 - 10:19
bet ARUAL sake,kad jo kainyte tik ~35Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 15, 11:14)

gal uk tokios kainos g.gif vyras spalį ten važiuos, reiks užsiprašyt... bet jei Lietuvoj kainuotų 35 lt, tai juokas palyginus
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 09 15, 11:25)
gal uk tokios kainos g.gif vyras spalį ten važiuos, reiks užsiprašyt... bet jei Lietuvoj kainuotų 35 lt, tai juokas palyginus

o kokia jo talpa?tai kiek tuomet Lietuvoj jis kainuoja?
Atsakyti
anoje temoje rašo, kad 15g - 140 lt doh.gif jei tiesa, tai tikrai daug unsure.gif o ebay.co.uk radau, kad 200 ml už 17 svarų nusipirkt galima...
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 15, 09:14)

As pataikiau, kai buvo nuolaidos ir mokejau uz 60ml apie 7 svarus, o be nuolaidos kainuoja apie 9 svarai. 125ml apie 14-15 svaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 09 15, 11:54)
anoje temoje rašo, kad 15g - 140 lt doh.gif jei tiesa, tai tikrai daug unsure.gif o ebay.co.uk radau, kad 200 ml už 17 svarų nusipirkt galima...

o kada tavo vyras vaziuos i UK?ir kiek litais kremas mazdaug kainuotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 16, 09:57)
o kada tavo vyras vaziuos i UK?ir kiek litais kremas mazdaug kainuotu? g.gif

www.vaistai.lt žiūrėjau, arba neradau, arba nėra g.gif

važiuos spalio pirmą savaitę, tik jis bus ilgokai, mąstau, kad paštu atsiųstų

o kainuotų aš įsivaizduoju apie 80-90 lt gal g.gif parašysiu až tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 09 16, 10:59)
www.vaistai.lt žiūrėjau, arba neradau, arba nėra g.gif

važiuos spalio pirmą savaitę, tik jis bus ilgokai, mąstau, kad paštu atsiųstų

o kainuotų aš įsivaizduoju apie 80-90 lt gal g.gif parašysiu až tau smile.gif

blyn,brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 16, 11:42)
blyn,brangu doh.gif

jo, brangu, bet jei tikrai padėtų, rizikuočiau nusipirkt bigsmile.gif tiesa, o čia tiek litų už 200 ml

o ta kaina, kur 140 lt, tai dermatix, o ne bio-oil doh.gif to bio-oil Lietuvoj, matyt, išvis nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolitaJ: 16 rugsėjo 2007 - 10:54
sveikutes smile.gif nesuprantu kam jus ziurit i tokius brangius kremus g.gif jei jau oda neelastinga visiskai tai gali ja tept brangiausiais kremais ir jie nepades doh.gif as is pradziu pirkau taip pat brangu 200lt mokejau uz 200ml,pirkau pas kosmetologe kuri su tuo dirba.Kaip pradejau tepti pamaciau kad to kremuko uzteks tik 2men, tai man buvo per brangu visus 9men pirkti toki krema.Pradejau pirkti Avento krema labai neblogas tikrai,man patiko.Taiva,per visa nestuma priaugau 30kg nors visada buvau liekna,galvojau kad striju bus tiek kad nebus sveikos vietos ant pilvo.O dabar svoris vel toks pats koks buvo pries nestuma ir turiu tik 3 mazytes strijas ant sono,daugiau niekas nesutruko thumbup.gif Nepulkit pirkti tuvisu brangiu kremu,nes nenuoju viskas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista85 @ 2007 09 16, 13:41)
sveikutes smile.gif nesuprantu kam jus ziurit i tokius brangius kremus g.gif jei jau oda neelastinga visiskai tai gali ja tept brangiausiais kremais ir jie nepades doh.gif as is pradziu pirkau taip pat brangu 200lt mokejau uz 200ml,pirkau pas kosmetologe kuri su tuo dirba.Kaip pradejau tepti pamaciau kad to kremuko uzteks tik 2men, tai man buvo per brangu visus 9men pirkti toki krema.Pradejau pirkti Avento krema labai neblogas tikrai,man patiko.Taiva,per visa nestuma priaugau 30kg nors visada buvau liekna,galvojau kad striju bus tiek kad nebus sveikos vietos ant pilvo.O dabar svoris vel toks pats koks buvo pries nestuma ir turiu tik 3 mazytes strijas ant sono,daugiau niekas nesutruko thumbup.gif Nepulkit pirkti tuvisu brangiu kremu,nes nenuoju viskas priklauso mirksiukas.gif

deja, tuo pačiu avento tepliojausi ir aš.. nepadėjo.. išvagojo kaip reikalas schmoll.gif o padės-nepadės, bandyt galima, geriau nei sėdėt ir dejuot 4u.gif
Atsakyti