Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 10 02, 13:00)
Maniau, kad tavo oda labai sausa, uztat, tiek striju atsirado. Mano oda sausa, todel baiminuosi, kad paprasciausia oda netures elastingumo del to, kad sausa, nors ir tepu aliejais, bet oda labai greitai ji sugeria ir vel ji tokia kaip buvusi. unsure.gif

is tiesu priklauso nuo paodzio.maniskis labai silpnas schmoll.gif o va kiti gali priaugti 30kg ir nieko blink.gif
mano ciotka gal 110kg sveria,o jos kojos nors ir storos,bet lygios,grazios,be striju,celiulitu,kraujosruvu,issipletusiu venu ir pan.net pyktis ima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 02 spalio 2007 - 12:33
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 01, 21:35)
ar labai vepsojo? g.gif

pastebėjau keletą žvilgsnių, buvo praėję tik 3 mėn. po gimdymo, dar ir figūra "graži" buvo blush2.gif tai gal ne vien tos strijos kliuvo lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
o as neatsikratau komplekso del striju,nu negaliu eit i bendra kai vienos strijos,toks jausmas kad visi i jas tik ir spokso
Atsakyti
meina

o strijos baltos?gal nieks ju net nemate 4u.gif maniskes kolkas raudonos,tai dar niekam nesirodau,bet tikiuosi kita vasara jau kur pasipliuskenti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pas mane nebuvo nebuvo striju visa nestuma, paskui eme ir islindo per paskutines 2 savaites doh.gif cray.gif Gal zinote, kaip jos naikinamos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 03, 10:25)
meina

o strijos baltos?gal nieks ju net nemate 4u.gif maniskes kolkas raudonos,tai dar niekam nesirodau,bet tikiuosi kita vasara jau kur pasipliuskenti bigsmile.gif
schmoll.gif raudonos ir mėlynos doh.gif ir dar tokios plačios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 10 03, 16:27)
schmoll.gif raudonos ir mėlynos doh.gif ir dar tokios plačios unsure.gif

nieko baisaus 4u.gif labai tavim didziuojuosi,pati kaip paskutine baile slepiuosi ir jau kelintus metus prie ezero nenuvaziuoju verysad.gif saunuole drinks_cheers.gif
o nukentejo tik pilvukas?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 03, 16:46)
nieko baisaus 4u.gif labai tavim didziuojuosi,pati kaip paskutine baile slepiuosi ir jau kelintus metus prie ezero nenuvaziuoju verysad.gif saunuole drinks_cheers.gif
o nukentejo tik pilvukas?

ne tik verysad.gif visur, kur tik įmanoma, iš pradžių krūtinė švari buvo, kai pradėjau maitint, ir ten atsirado doh.gif

bet sėptis nenoriu, čia juk ne apsileidimas, nekaltos, kad tokią odą turim ax.gif aišku, su pavydu žiūrėjau į mamas su gražia lygia oda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 10 04, 14:29)
ne tik  verysad.gif visur, kur tik įmanoma, iš pradžių krūtinė švari buvo, kai pradėjau maitint, ir ten atsirado doh.gif

bet sėptis nenoriu, čia juk ne apsileidimas, nekaltos, kad tokią odą turim ax.gif aišku, su pavydu žiūrėjau į mamas su gražia lygia oda blush2.gif

man irgi kol nepradejau maitinti krutine buvo grazi.o dabar... doh.gif galiu tave paguosti-pas mane taip pat visur pilna striju-ant pilvo,krutines,uzpakalio,slaunu ir net blauzdu doh.gif kartais atrodo kaip griusiu ant lovos ir zliumbsiu kokia as baisi ir nelaiminga,bet vyras neleidzia...vis kartoja kokia as grazi,o nakty....juk niekas ju nemato wub.gif
o ir sunutis musu sveikas ir stiprus,kai pagalvoji,,velniai nemate tu striju irnesakyk.gif negi butu geriau tureti lygia oda,bet serganti vaika? blink.gif gink Dieve-NE schmoll.gif
mes tikros SM thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 04 spalio 2007 - 15:02
Aš nelabai tikiu visokių tepalų poveikiu. Tačiau besilaukdama trečiojo ir pati juos naudojau, o kaip tik po šio gimdymo strijos ir atsirado g.gif . Kažkoks atvirkštinis rezultatas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violal @ 2007 10 04, 16:07)
Aš nelabai tikiu visokių tepalų poveikiu. Tačiau besilaukdama trečiojo ir pati  juos naudojau, o kaip tik po šio gimdymo strijos ir atsirado  g.gif . Kažkoks atvirkštinis rezultatas  verysad.gif

man atrodo su metais oda keiciasi,jos sudetis,tankis,paodis,elastingumas,stangrumas ir t.t..tik nereikia saves kaltinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 04, 15:00)
kai pagalvoji,,velniai nemate tu striju irnesakyk.gif negi butu geriau tureti lygia oda,bet serganti vaika? blink.gif gink Dieve-NE schmoll.gif
mes tikros SM thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti