Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

As irgi tepliojausi visokiais nestumo metu, deja...
o Bio-oil buvo vienas is pigesniu, todel ir pirkau, nors ir labai gaila pinigu buvo ax.gif Ir kolkas patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 09 16, 13:16)
bandyt galima, geriau nei sėdėt ir dejuot 4u.gif

na as irgi galvoju, kad reik viska isbandyt tom zarazom naikint doh.gif
Atsakyti
idomu kada jos pabals,nes as pagimdziau pries 8men,o tos rupuzes dar raudonos doh.gif jau 2metus nei juroj ar ezery nesimaudziau,noreciau kita vasara nors ir isvagota savo uzpakali,bet biski pamirkyt kokiam prude g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 24, 10:28)
idomu kada jos pabals,nes as pagimdziau pries 8men,o tos rupuzes dar raudonos doh.gif jau 2metus nei juroj ar ezery nesimaudziau,noreciau kita vasara nors ir isvagota savo uzpakali,bet biski pamirkyt kokiam prude  g.gif  biggrin.gif

Tai dar kol jos sviezios ir rausvos, galima vakuuminiu masazu panaikinti. Nesakau, kad idealiai pasinaikintu, nes nuo odos priklauso, bet pabandyti galima, o kai pabals, tai jau visam laikui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 09 24, 22:04)
Tai dar kol jos sviezios ir rausvos, galima vakuuminiu masazu panaikinti. Nesakau, kad idealiai pasinaikintu, nes nuo odos priklauso, bet pabandyti galima, o kai pabals, tai jau visam laikui. ax.gif

as siuo metu ji ir darausi,tik ten kartu dar su lazeriu sujungta.naujausios technologijos thumbup.gif
Atsakyti
Nu pas mane taip pat striju atsirado ir tik pries pat gimdyma, tai taip ispradziu buvau apsidziaugusi kad neturesiu, o tik kelios savaites preis pat gimdyma batc, ir turiu ir dar virs bambos, tai dabar kai pilvas pradejo trauktis ne taip matosi. Tikiuosi daugiau nors neatsiras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2007 09 25, 13:41)
Nu pas mane taip pat striju atsirado ir tik pries pat gimdyma, tai taip ispradziu buvau apsidziaugusi kad neturesiu, o tik kelios savaites preis pat gimdyma batc, ir turiu ir dar virs bambos, tai dabar kai pilvas pradejo trauktis ne taip matosi. Tikiuosi daugiau nors neatsiras ax.gif

mums(kurios yra nuo galvos iki koju isvagotos striju) tavo bedos atrodo juokingos doh.gif dar nezinai ka reiskia sitos bjaurybes,pas mane ju pilna visur blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 24, 09:28)
idomu kada jos pabals,nes as pagimdziau pries 8men,o tos rupuzes dar raudonos doh.gif jau 2metus nei juroj ar ezery nesimaudziau,noreciau kita vasara nors ir isvagota savo uzpakali,bet biski pamirkyt kokiam prude  g.gif  biggrin.gif

as ir zinau, kad raudonas dar galima panaikinti, taigi galetum pasistengti ir pasiteplioti visokiais kremukais ir turetu pranykti 4u.gif na nebent tavo ias vakuminis irgi turetu padeti.
o as ir tepiaus aliejuku prancuzisku is kristianos ir ... vistiek ante pilvo atsirado verysad.gif bet, dar tikiuosi panaikinti, bet jau jos baltos, gal jau per velu...
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 25, 15:26)
mums(kurios yra nuo galvos iki koju isvagotos striju) tavo bedos atrodo juokingos doh.gif dar nezinai ka reiskia sitos bjaurybes,pas mane ju pilna visur blink.gif  schmoll.gif

O kokio tipo tavo oda buvo pries nestuma? Sausa, normali ar riebi?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 25, 14:26)
mums(kurios yra nuo galvos iki koju isvagotos striju) tavo bedos atrodo juokingos doh.gif dar nezinai ka reiskia sitos bjaurybes,pas mane ju pilna visur blink.gif  schmoll.gif

taigi taigi unsure.gif tik aš prie jūros buvau blush2.gif ir dar su atskiru maudymuku blush2.gif tiesiog nekreipiu į kitus dėmesio, ar žiūri, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 10 01, 20:41)
taigi taigi unsure.gif tik aš prie jūros buvau blush2.gif ir dar su atskiru maudymuku blush2.gif  tiesiog nekreipiu į kitus dėmesio, ar žiūri, ar ne smile.gif

ar labai vepsojo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 10 01, 19:04)
O kokio tipo tavo oda buvo pries nestuma? Sausa, normali ar riebi?

manau normali..nei sausa nei riebi..kodel klausi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(skaiste @ 2007 10 01, 18:23)
as ir zinau, kad raudonas dar galima panaikinti, taigi galetum pasistengti ir pasiteplioti visokiais kremukais ir turetu pranykti  4u.gif  na nebent tavo ias vakuminis irgi turetu padeti.
o as ir tepiaus aliejuku prancuzisku is kristianos ir ... vistiek ante pilvo atsirado  verysad.gif  bet, dar tikiuosi panaikinti, bet jau jos baltos, gal jau per velu...

dziaukis,akd nukentejo tik pilvukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 01, 22:35)
manau normali..nei sausa nei riebi..kodel klausi? ax.gif

Maniau, kad tavo oda labai sausa, uztat, tiek striju atsirado. Mano oda sausa, todel baiminuosi, kad paprasciausia oda netures elastingumo del to, kad sausa, nors ir tepu aliejais, bet oda labai greitai ji sugeria ir vel ji tokia kaip buvusi. unsure.gif
Atsakyti