Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Tikrai, kad tikros SM user posted image
Bet tikrai budavo taip nesinori issirengti prie juros ar kito vandens telkinio ...
Atsakyti
as pirmus kelis menesiukus labai kompleksavau del striju, kaip tik vasara ir prie juros noretusi, ir prie siaip kokios balos, bet verysad.gif jokiu kremuku nenaudojau nei pries gimdyma, nei po jo, tai gal todel tokios ryskios buvo. bet dabar pastebejau kad naturaliai svieseja ir mazeja, gal del to, kad sportuot pradejau?? bet siaip cia mes pacios uzsikompleksavusios esam, reikia ne tik su strijom kovot, bet ir su tuo jausmu 'o kaip as atrodysiu, ka kiti pasakys?' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 05, 14:13)
as pirmus kelis menesiukus labai kompleksavau del striju, kaip tik vasara ir prie juros noretusi, ir prie siaip kokios balos, bet  verysad.gif  jokiu kremuku nenaudojau nei pries gimdyma, nei po jo, tai gal todel tokios ryskios buvo. bet dabar pastebejau kad naturaliai svieseja ir mazeja, gal del to, kad sportuot pradejau?? bet siaip cia mes pacios uzsikompleksavusios esam, reikia ne tik su strijom kovot, bet ir su tuo jausmu 'o kaip as atrodysiu, ka kiti pasakys?' mirksiukas.gif

teisingai tu sakai thumbup.gif tik kad mes gyvenam tokiam kaime,kur visi tik ziuri akis issprogdine(dar vienas kitas turi drasoso ir kokia replika mestelti doh.gif ),snibzdasi ir kikena uz akiu...labai nemalonu...mano pacios figura kaip kriausaites,tai ne viena "komplimenta" esu isgirdusi verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos,

Turiu ir as sita beda, nelemtas strijas... Per nestuma, pilveli ir slaunis tepiau kremukais, geriau pakankamai skysciu, bet... Visas pilvas isvagotas strijom, is slaunu dalis. Tik ant slaunu tokios smulkutes, o ant pilvo doh.gif esu dar pakankamai jauna, ir noretusi uzsidet atskira maudimosi kostiumeli, bet... kazin ar islysiu ir su istisiniu, kai tokios kojos... Gerai bent tiek, kad visas priaugtas svoris (27 kilai blink.gif ) jau nutirpo, ir net i minusa ilipau ax.gif
Atsakyti
Nestumo metu tepliojausi ivairiais kremais ir nieko.Pagimdzius ju buvo nemazai,taciau delto komplekso nejauciau,Dabar jau praejo 2metai ir ju liko nedaug,o jeigu dar nueinu i soliariuma pasikaitinti tai ir visai nesimato.Mano drage siuo metu laukiasi leliuko uz 2 savaiciu gimdys tai pas ja taip pilvas isvagotas strijomis tai net baisu ziureti,bet ji netepe nieko viso nestumo metu.Taigi mergaites tepkites kremukais jei neiskart pamatysite tai po keliu metu tai tikrai maziau bus
Atsakyti
kremu nuo striju tepiausi nuo pat nastumo pradzios.Bet striju vistiek neisvengiau , visas pilvas , kojos stijose jau nebezinau ka tept ant saves. Bet nuo ciliulito galiu patart 'Nivea good bay celiulit'! Tikrai labai efektyingas. { tept reike buinai kiekviena diena, tada matisite efekta!!}
Atsakyti
As ir tepaiu nuo pat pirmunestumodienupilvuka kremukunuostriju irman pagimdziusneatsirado strijos.Labai as ju schmoll.gif nenorejau
Atsakyti
o as kad ir kiek tepiau, nepavyko isvengt...
ech, laukiu kol jos nusvieses... tikiuosi iki kitos vasaros tai ivyks smile.gif
Atsakyti
man 32 savaites, o mano uzpakaliukas ir krutine vienos strijos ir tokios melynos negrazios sad.gif , o kremukais tepu kieviena dien nuo 12 savaites, ir tikrai negailiu ant ju pinigeliu bet kad va nepadeda tikiuosi pilvukui pavyks ju isvengti
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2007 10 10, 21:27)
man 32 savaites, o mano uzpakaliukas ir krutine vienos strijos ir tokios melynos negrazios sad.gif , o kremukais tepu kieviena dien nuo 12 savaites, ir tikrai negailiu ant ju pinigeliu bet kad va nepadeda tikiuosi pilvukui pavyks ju isvengti

bijau,kad tave nuliudinsiu..jei jau ant koju ir krutines yra striju tai matomai atsiras ir ant pilvuko doh.gif neliudek,visos mes tokio drinks_cheers.gif as jau susitaikiau su sia mintim...
Atsakyti
O as nenaudojau jokiu kremu per pirma nestuma, ir neturiu ne vienos strijos. Si karta - irgi nenaudoju kremu, striju kolkas nera, ir turbut nebus smile.gif
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo odos, o tie kremai neturi jokio poveikio, kaip kremai nuo celiulito ar nuo rauksliu wink.gif Tiesiog kazkas gyvena is to, kad kremus pardavineja..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 10 11, 16:44)
O as nenaudojau jokiu kremu per pirma nestuma, ir neturiu ne vienos strijos. Si karta - irgi nenaudoju kremu, striju kolkas nera, ir turbut nebus smile.gif
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo odos, o tie kremai neturi jokio poveikio, kaip kremai nuo celiulito ar nuo rauksliu wink.gif Tiesiog kazkas gyvena is to, kad kremus pardavineja..

drinks_cheers.gif
Atsakyti