Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

QUOTE(gabrieliux @ 2008 07 03, 17:52)
man atrodo kad tepk netepus, reikes tai ir islys jos, va pvz mano sesyte saziningai tepe,pasidziauge kad nera ir ant dienu atsirado ant nugaros sonu, pilvuko apacios ir nemazos tokios unsure.gif
Papildyta:
ir dar noreciau pridurt, kad man atrodo geriausia priemone norint ju isvengti kontrastinis dusas

na ziurint koki krema naudojo, matyt jis ne ka ir padeda, na as tepiau visa gimdyma savo pilvuka ir neturiu nei vienos stijos ant jo, o ten kur galvojau ne taip svarbu tepti, gal nebus, atsirado, doh.gif todel vel tepu juo ir jos jau ne taip baisiai matosi. ax.gif ax.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi tepiausi visa nestuma ir ka - turiu as tu striju visur ir belenkiek verysad.gif nes priaugau 20 kg doh.gif , beto pilvas buvo labai didelis kad net gyd stebejosi. Tad belieka tiketis kad jos laikui begant pasidarys netokios ryskios nes dabar tik du men praejo.
Bet gal kas patars kaip jas bent netokias ryskias padaryti?
Atsakyti
Turiu ir as situ bjaurybiu cray.gif , lb daug ant pilvo, sonu, truputi ant slaunu. Kai buvau nestuke.gif buvau lb didele ir plius nenaudojau jokiu kremuku strijom isvengti, ne tas rupejo verysad.gif , pas mama ju visiskai nera o pas mane...Man geda pleze, geda nesioti kelnes pazemintu liemeniu, nes jos 'nueina' iki bambos mega_shok.gif . Kai tik pagimdziau, kaip pamaciau, galvojau kur buvo mano protas fool.gif , kodel nesirupinau nors truputi savo groziu, bet...Ko tik nedariau! Nepadejo niekas mad.gif . Tiesiog po kazkur 3 metu jos pasidare svesios unsure.gif , oda nelygi, negrazi lb verysad.gif . O jau kai idegi mega_shok.gif jos pasidaro raudonos!!!
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 07 12, 00:46)
Turiu ir as situ bjaurybiu cray.gif , lb daug ant pilvo, sonu, truputi ant slaunu. Kai buvau  nestuke.gif  buvau lb didele ir plius nenaudojau jokiu kremuku strijom isvengti, ne tas rupejo verysad.gif , pas mama ju visiskai nera o pas mane...Man geda pleze, geda nesioti kelnes pazemintu liemeniu, nes jos 'nueina' iki bambos mega_shok.gif . Kai tik pagimdziau, kaip pamaciau, galvojau kur buvo mano  protas fool.gif , kodel nesirupinau nors truputi savo groziu, bet...Ko tik nedariau! Nepadejo niekas mad.gif . Tiesiog po kazkur 3 metu jos pasidare svesios unsure.gif , oda nelygi, negrazi lb verysad.gif . O jau kai idegi mega_shok.gif jos pasidaro raudonos!!!

Eina sau, uzuojauta verysad.gif Dabar tik su lazeriu naikinti.
Atsakyti
ir aš turiu po pirmo nėštumo, daug didelių ir negražių... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
As kolkas ju neturiu, bet galvoju ar gali ju atsirasti jau pagimdzius, kai "kris" pilvukas g.gif
Atsakyti
sveikutes ,zinokit nubegau i soliariuma ir strijos praktiskai nesimato ,nebent labai labai jau is arti ziurint ....net nustebau ,nes daugumos sake kad jos isriskeja !kaip cia taip yra ?ar cia man vienai taip?
Atsakyti
smile.gif Pas man striju tai nebuvo, cia man viena gydytoja sake, jeigu kam lemta , tai daugiausia genai lemia, kieno mama turejusi ar kas nors gimineje linkes tureti, gali tepti kiek nori kremu specialiu, vistiek jeigu bus tai bus, bet gal kiek maziau. friends.gif friends.gif
Atsakyti
O aš žinokit, dar iki nėštumų ir gimdymų jau turėjau daug strijų - daugiausia ant šlaunų, šiek tiek ant krūtinės.
Nėštumų metu stengiausi naudoti kremus, drėkinti odą (ypač pilvo srityje), labai bijojau, kad strijų atsiras dar daugiau visur ... Bet nežinau ar čia dėl kremų poveikio, ar ne - strijų nepadaugėjo (nors ir pilvukas buvo nemažas, ir krūtinė nemažai papilnėjo).
Atsakyti
As nestumo metu priaugau daug svorio ir pilvelis dyyydelis(dvynukai ax.gif ), bet striju kol kas neturiu thumbup.gif Kremukus i diena po 3-4 kartus tepliojaus doh.gif Gimdymas uz keliu dienu ir esu girdejus, kad jos gali atsirasti pasigimdzius, kazi ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti
na as priaugau per nestuma 34 kg striju ant pilvo neturiu iki pat gimdymo striju nebuvo taciau po gimymo pastebejau trijas ant slaunu sonu ir uzpakaliuko....
taciau jos labai nedideles ir neryscios...sakau gal ia nuo stumimo gimdant?
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 07 24, 19:14)
na as priaugau per nestuma 34 kg striju ant pilvo neturiu iki pat gimdymo striju nebuvo taciau po gimymo pastebejau trijas ant slaunu sonu ir uzpakaliuko....
taciau jos labai nedideles ir neryscios...sakau gal ia nuo stumimo gimdant?

gali buti drinks_cheers.gif nes man po gimdymo atsirado viena didele strija intymioj vietelej tarp plauku biggrin.gif
Atsakyti