Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Labas vakaras
Keista.. Visada skeptiškai žiūrėjau, bet man pačiai šiek tiek padėjo reconstria kremas (po gimdymo). Tikrai - strijos šiek tiek sumažėjo, pabalo (lyginant su rudu dryžiu ant pilvo).. Mistika g.gif
Atsakyti
nelabuju ir pas mane visur atsirado ypac pilvas doh.gif verysad.gif paskutine nestuke.gif sav taip sutrukinejo kad baisu o dar trenere buvau tai doh.gif siaubelis, kiek maciau moteru ateinanciu sportuoti visos sako imanona pablukinti ber isnaikunti schmoll.gif parate jos man percutalfa kremuka neblogas tikrai nebetokios ryskios, bet brangokas jis o teplioju negailiu 2kartus dienoj, tai padariau atradima smile.gif kazkaip netycia turgeli motereles kur vaistus parsiveza pasiule kremuka pigu sako super na galvoju pabandysiu kur 70 moku kur 7 lt.ir zinokit tikrai efektas tas pats gal dar geresnis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vos besimato man tos strijos, o dar po nestumo staigiai 15kg nukrito papildomu ant slaunu atsirado ziuriu nebevisas matau thumbup.gif ( gal kam dar pades pavad. jo rusiskas klirvin vadinasi, pvz mano draugei strazdanas isblukino jis. ir randus balina thumbup.gif |) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 rugpjūčio 2008 - 13:22
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 14, 14:20)
nelabuju ir pas mane visur atsirado ypac pilvas  doh.gif  verysad.gif paskutine  nestuke.gif  sav taip sutrukinejo kad baisu o dar trenere buvau tai  doh.gif siaubelis, kiek maciau moteru ateinanciu sportuoti visos sako imanona pablukinti ber isnaikunti schmoll.gif  parate jos man percutalfa kremuka neblogas tikrai nebetokios ryskios, bet brangokas jis o teplioju negailiu 2kartus dienoj, tai padariau atradima  smile.gif  kazkaip netycia turgeli motereles kur vaistus parsiveza pasiule kremuka pigu sako super na galvoju pabandysiu kur 70 moku kur 7 lt.ir zinokit tikrai efektas tas pats gal dar geresnis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif vos besimato man tos strijos, o dar po nestumo  staigiai 15kg nukrito papildomu ant slaunu atsirado ziuriu nebevisas matau thumbup.gif  ( gal kam dar pades pavad. jo rusiskas klirvin vadinasi, pvz mano draugei strazdanas isblukino jis. ir randus balina thumbup.gif |)  4u.gif

ar sitas? http://vladkon.ru/gf...her/klirvin.jpg

butinai reiks isbandyti jei SM pataria biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 16 rugpjūčio 2008 - 11:45
QUOTE(BaIra @ 2008 06 19, 14:43)
Labukas
Visos temos neskaičiau - iš karto prisipažįstu.  blush2.gif
Nėščia niekada nebuvau. Bet strijų turėjau. Ir ačiū die šiuo metu nebeturiu  thumbup.gif
Kaip išvengt tai labai daug nepapasakosiu, nes priežąstys neaiškios. Bet buvau apleidusi savo odą. Krepu tepdavau tik rankas ir veidą - nes gi nereikia kitur  doh.gif aišku nepsortavau niekaip negrūdinau odos. Ir bac netikėtai..  unsure.gif

Išsigydžiau lazeriu.  bigsmile.gif Užteko 2  procedūrų  thumbup.gif  thumbup.gif  bet tik todėl, kad iš karto kreipiausi (aišku kam po nėštumo, tai iš kart labai sunku, bet reiktų kuo greičiau)

Gydytoja sakė, kad kremukai PO - tai visiškas nulis. PRIEŠ pvz  nestuke.gif gali padėti (domėjausi nes kažka gi planuoju turėti vaikų  ax.gif )  žodžiu koks kontrastinis dušas +šiek tiek mankštelių + kremukas yra galimybių kad nebus daug strijų
Apie mezoterapiją, tai sakė, jog siaubinagi skauda - na ima ir subado adatom odą  blink.gif o jei strijų daugiau bijau.gif  lazeriu tai tik čiut čiut jaučiasi  ax.gif
Nu va pavariau čia reklamos..  biggrin.gif tik norėjau savo patirtį išsakyt

o gal zhinai, jeigu nuo gimdymo 9 menesiai praeje ar dar padeda shi procedura? vel sukibo viltis ju atsikratyti:(
Atsakyti
As tiek dziaugiaus, kad per visa nestuma striju neatsirado, o va dabar jau trecia savaite po gimdymo, tarukiasi oda ir pilvas visas kaip voratinklis - strijom isvagotas verysad.gif Dabar teplioju bio-oil, bet itariu, kad jau niekas nebepades, nebent lazeris verysad.gif
Atsakyti
Aš prieš gimdymą (kokius 7mėn) tepliojau pilvą AVON kremu nuo strijų ir celiulito, tai vos viena kita išlindo (kur oda jau nežmoniškai įsitempus buvo unsure.gif , net permatoma), bet kad krūtinę irgi tept reiktų, tai man tundrai į galvą neatėjo doh.gif doh.gif doh.gif , tai sutrūkinėjo žiauriai verysad.gif , bandžiau ir Eucerin aliejų nuo strijų (brangus, o rezultato jokio (bent jau strijoms blink.gif ), dabar vėl tą patį Avon bandau,- kažkiek pašviesėjo, bet ne stebuklas unsure.gif .

O kur to super duper megadrive KLIRVIN`o galima nusipirkt, gal kas žino? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu striju ant krutines, slaunu, krutines , pilvo, sedmenu. Zodziu visur doh.gif Tepaiu viskuo, tepu viskuo, bet isgelbet gali tik lazeris g.gif
Atsakyti
na pas mane striju tfu tfu tfu tik ant krutines daugiau yra, o ant pilvuko tik viena ar dvi, bet ir tos nedideles......sakoma niekas nepades nuo ju, jei oda linkusi pasiduoti striju atsiradimui, gali tept netepus, toks jau tas musu organizmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomulexxx: 26 rugsėjo 2008 - 08:47
Tai visgi.. kokios bobutės ir kur tą KLIRVIN pardavinėja? Labai labai domina atsakymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 09 26, 11:49)
Tai visgi.. kokios bobutės ir kur tą KLIRVIN pardavinėja? Labai labai domina atsakymas  blush2.gif

Yra toks neblogas puslapis www.vaistai.lt . Jame galima rasti vaistu aprasymus ir kokiose Lietuvos miestu vaistinese parduoda. Taigi, jusu ta krema parduoda:

Antalinos vaistine, Ateities g. 10, Vilnius (parduoda ir kt. miestuose; susirasit pagal paieska)

Saltinis:
http://www.vaistai.l...rchword=klirvin

Jei naudosit, tai parasykit kada man i privatu, ar buvo efektas. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif sudominot ir mane tuo kremuku blush2.gif aš neturiu daug strijų gal kokias 5 ir tai ne didelės,visi sako kad nematyt nematyt ,bet aš tai matau ir man jos labai nepatinka:verysad: po gimdymo praėjo 7mėn.strijos kaip ir balt pradėjo ar būtų dar veiksmingas kremukas?šiaip visą nėštumą tepiausi u hidrolotio emulsiją raudonam buteliuke ten su šlapalu ir daigintų kviečių aliejų, nesakau, kad padėjo,nes turiu kelis dryžiukus ant pilvo blush2.gif bet jei būčiau netepus gal būčiau visa išvagota g.gif manau tie tepliojimaisi tik širdelei nuramint,jog dariau viską,kad jų išvengčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
man visos naturaliai isbluko,liko tik randai,kurie taip ir liks 4u.gif
Atsakyti