Keista.. Visada skeptiškai žiūrėjau, bet man pačiai šiek tiek padėjo reconstria kremas (po gimdymo). Tikrai - strijos šiek tiek sumažėjo, pabalo (lyginant su rudu dryžiu ant pilvo).. Mistika
nelabuju ir pas mane visur atsirado ypac pilvas
paskutine
sav taip sutrukinejo kad baisu o dar trenere buvau tai
siaubelis, kiek maciau moteru ateinanciu sportuoti visos sako imanona pablukinti ber isnaikunti
parate jos man percutalfa kremuka neblogas tikrai nebetokios ryskios, bet brangokas jis o teplioju negailiu 2kartus dienoj, tai padariau atradima
kazkaip netycia turgeli motereles kur vaistus parsiveza pasiule kremuka pigu sako super na galvoju pabandysiu kur 70 moku kur 7 lt.ir zinokit tikrai efektas tas pats gal dar geresnis
vos besimato man tos strijos, o dar po nestumo staigiai 15kg nukrito papildomu ant slaunu atsirado ziuriu nebevisas matau
( gal kam dar pades pavad. jo rusiskas klirvin vadinasi, pvz mano draugei strazdanas isblukino jis. ir randus balina
|)
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 14, 14:20)
nelabuju ir pas mane visur atsirado ypac pilvas
paskutine
sav taip sutrukinejo kad baisu o dar trenere buvau tai
siaubelis, kiek maciau moteru ateinanciu sportuoti visos sako imanona pablukinti ber isnaikunti
parate jos man percutalfa kremuka neblogas tikrai nebetokios ryskios, bet brangokas jis o teplioju negailiu 2kartus dienoj, tai padariau atradima
kazkaip netycia turgeli motereles kur vaistus parsiveza pasiule kremuka pigu sako super na galvoju pabandysiu kur 70 moku kur 7 lt.ir zinokit tikrai efektas tas pats gal dar geresnis
vos besimato man tos strijos, o dar po nestumo staigiai 15kg nukrito papildomu ant slaunu atsirado ziuriu nebevisas matau
( gal kam dar pades pavad. jo rusiskas klirvin vadinasi, pvz mano draugei strazdanas isblukino jis. ir randus balina
|) 
ar sitas? http://vladkon.ru/gf...her/klirvin.jpg
butinai reiks isbandyti jei SM pataria
QUOTE(BaIra @ 2008 06 19, 14:43)
Labukas
Visos temos neskaičiau - iš karto prisipažįstu.
Nėščia niekada nebuvau. Bet strijų turėjau. Ir ačiū die šiuo metu nebeturiu
Kaip išvengt tai labai daug nepapasakosiu, nes priežąstys neaiškios. Bet buvau apleidusi savo odą. Krepu tepdavau tik rankas ir veidą - nes gi nereikia kitur
aišku nepsortavau niekaip negrūdinau odos. Ir bac netikėtai..
Išsigydžiau lazeriu.
Užteko 2 procedūrų
bet tik todėl, kad iš karto kreipiausi (aišku kam po nėštumo, tai iš kart labai sunku, bet reiktų kuo greičiau)
Gydytoja sakė, kad kremukai PO - tai visiškas nulis. PRIEŠ pvz
gali padėti (domėjausi nes kažka gi planuoju turėti vaikų
) žodžiu koks kontrastinis dušas +šiek tiek mankštelių + kremukas yra galimybių kad nebus daug strijų
Apie mezoterapiją, tai sakė, jog siaubinagi skauda - na ima ir subado adatom odą
o jei strijų daugiau
lazeriu tai tik čiut čiut jaučiasi
Nu va pavariau čia reklamos..
tik norėjau savo patirtį išsakyt
Visos temos neskaičiau - iš karto prisipažįstu.
Nėščia niekada nebuvau. Bet strijų turėjau. Ir ačiū die šiuo metu nebeturiu
Kaip išvengt tai labai daug nepapasakosiu, nes priežąstys neaiškios. Bet buvau apleidusi savo odą. Krepu tepdavau tik rankas ir veidą - nes gi nereikia kitur
Išsigydžiau lazeriu.
Gydytoja sakė, kad kremukai PO - tai visiškas nulis. PRIEŠ pvz
Apie mezoterapiją, tai sakė, jog siaubinagi skauda - na ima ir subado adatom odą
Nu va pavariau čia reklamos..
o gal zhinai, jeigu nuo gimdymo 9 menesiai praeje ar dar padeda shi procedura? vel sukibo viltis ju atsikratyti:(
Aš prieš gimdymą (kokius 7mėn) tepliojau pilvą AVON kremu nuo strijų ir celiulito, tai vos viena kita išlindo (kur oda jau nežmoniškai įsitempus buvo
, net permatoma), bet kad krūtinę irgi tept reiktų, tai man tundrai į galvą neatėjo
, tai sutrūkinėjo žiauriai
, bandžiau ir Eucerin aliejų nuo strijų (brangus, o rezultato jokio (bent jau strijoms
), dabar vėl tą patį Avon bandau,- kažkiek pašviesėjo, bet ne stebuklas
.
O kur to super duper megadrive KLIRVIN`o galima nusipirkt, gal kas žino?
O kur to super duper megadrive KLIRVIN`o galima nusipirkt, gal kas žino?
Turiu striju ant krutines, slaunu, krutines , pilvo, sedmenu. Zodziu visur
Tepaiu viskuo, tepu viskuo, bet isgelbet gali tik lazeris
na pas mane striju tfu tfu tfu tik ant krutines daugiau yra, o ant pilvuko tik viena ar dvi, bet ir tos nedideles......sakoma niekas nepades nuo ju, jei oda linkusi pasiduoti striju atsiradimui, gali tept netepus, toks jau tas musu organizmas
QUOTE(trudeme @ 2008 09 26, 11:49)
Tai visgi.. kokios bobutės ir kur tą KLIRVIN pardavinėja? Labai labai domina atsakymas 
Yra toks neblogas puslapis www.vaistai.lt . Jame galima rasti vaistu aprasymus ir kokiose Lietuvos miestu vaistinese parduoda. Taigi, jusu ta krema parduoda:
Antalinos vaistine, Ateities g. 10, Vilnius (parduoda ir kt. miestuose; susirasit pagal paieska)
Saltinis:
http://www.vaistai.l...rchword=klirvin
Jei naudosit, tai parasykit kada man i privatu, ar buvo efektas.
labas
sudominot ir mane tuo kremuku
aš neturiu daug strijų gal kokias 5 ir tai ne didelės,visi sako kad nematyt nematyt ,bet aš tai matau ir man jos labai nepatinka:verysad: po gimdymo praėjo 7mėn.strijos kaip ir balt pradėjo ar būtų dar veiksmingas kremukas?šiaip visą nėštumą tepiausi u hidrolotio emulsiją raudonam buteliuke ten su šlapalu ir daigintų kviečių aliejų, nesakau, kad padėjo,nes turiu kelis dryžiukus ant pilvo
bet jei būčiau netepus gal būčiau visa išvagota
manau tie tepliojimaisi tik širdelei nuramint,jog dariau viską,kad jų išvengčiau