Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Visa nestuma nebuvo striju, atsirado paskutinia savaite ir labai labai dauuuuug.... o dabar kuo nebetepiu nepadeda jas sumazinti.
Atsakyti
Septintą mėnesį atsirado ir juodai sugadino pilvą , net kojas "pakibino" . Kuo betepčiau kol kas jokiu rezultatu . mėginau saulėje pabūti , maniau bent atrodys geriau , tai saulė visai neėmė . verysad.gif kaip nors išnaikinsiu ..
Atsakyti
Tusciai svaistot jegas ir laika 4u.gif
Jei dar sviezios, pades lazeris mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pas mane irgi nebuvo nieko tik ant pacio pacio galo atsirado doh.gif o as per visa nestuma tepiau visokiais kremais kad tik nebutu tu STRIJU bet ju vistiek atsirado ir gan daug ir ant koju ir ant pilvo o ant krutines tai isvis labai daug doh.gif sad.gif wacko.gif
Atsakyti
sveikutes bye1.gif man tapati problema su tom strijom. Mano visas pilvas nuvagotas tu baisiu siaubuniu striju. verysad.gif jau jos atsirado,kai laukiausi pirmo sunelio,o su antru dar daugiau atsirado verysad.gif nors ir tarpas tarp gimdymu 14m. Tiesa antro vaikelio susilaukiau cezario operacijos pagalba,tai dabar ir pilvas sutrukinejas ir dar, kai randas yra pilvelis kabo kaip maiselis verysad.gif
Atsakyti
Na pas mane irgi tu nelabuju striju po gimdymo atsirado...nestumo metu kazkaip as ju nemaciau, tepiau aliejuku nuo striju, bet ju yra ir ant sonu ir ant pilvo ant krutines, slaunu...labai nesimato...bet .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 07 26, 19:33)
Septintą mėnesį atsirado ir juodai sugadino pilvą , net kojas "pakibino" . Kuo betepčiau kol kas jokiu rezultatu . mėginau saulėje pabūti , maniau bent atrodys geriau , tai saulė visai neėmė .  verysad.gif kaip nors išnaikinsiu ..

Man butent saule ir padejo.Kai idegiau, beveik visai nebesimato, o kol balta buvau tai matesi.Tepu kremu geomar, vis dar tikiuosi kad visai isnyks... ax.gif
Atsakyti
Manau, kad cia nuo genu priklauso, tepliojausi kremais saziningai nuo 4-to nestumo men berods, ryte ir vakare, o vistiek paskutini men atsirado tu bjaurybiu ant pilvo verysad.gif . Dabar vaikuciui jau 4.5 men, pilvas susitrauke, idegiau truputi ir nelabai matosi, panaikinti jas manau be sansu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkyte @ 2008 08 06, 12:36)
Manau, kad cia nuo genu priklauso, tepliojausi kremais saziningai nuo 4-to nestumo men berods, ryte ir vakare, o vistiek paskutini men atsirado tu bjaurybiu ant pilvo  verysad.gif . Dabar vaikuciui jau 4.5 men, pilvas susitrauke, idegiau truputi ir nelabai matosi, panaikinti jas manau be sansu  verysad.gif

Na, sako su lazeriu galima.Kiek ieskojau, tai apie 300 lt.galima rasti tokias proceduras.Man ju nedaug, o dar norisi ir anrojo leliaus, tai nebent po to pagalvosiu apie tai rimciau lotuliukas.gif
Atsakyti
del tu kremu tai nesamone, pati naudojau kazin kiek, ir aliejuka ir krema nuo striju, ir brangius pirkau, bet nieko,pinigai kaip i bala. atsirado per paskut nestumo menesius. dabar supratau, jei lemta, tai tepk netepus vistiek ju bus, ir niekas nepades. va mano mama irgi turi, tai pas ja ne pilvo apacioj, o tarp bambos, tarsi ir abieju pusiu, ir pas mane lygiai taip pat dabar. verysad.gif
Atsakyti
strijos - daznos nesciuju palydoves. dazniausiai jos ir atsiranda kazkur 7 nestumo men, o kitoms iskart po gimdymo. deja, jeigu jos jau atsirado kremukai ir kt tepamos priemones jau nepades. reikia islaukt laiko, kol jos pacios savaime tik pasveses, arba jeigu nera ju labai jau daug, tuomet galima lazeriu bandyt naikint. bet ir tai ne visada pagelbeja
Atsakyti
as irgi ju neatsikraciau kazkur nuo 7men schmoll.gif kaip as ju nepernesu ir ant slaunu ir pilvuko ir kremai nepadeda verysad.gif aisku yra rimtesniu dalyku nei kazkokios strijos, bet man cia trauma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 11 rugpjūčio 2008 - 21:22