Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Norisi ir man pakalbet apie sia mergaiciu beda :verysad nesu labai turniga,bet del kuno gal iseitu kazka padaryt.Juk ir i baseina reiks eit,ir i pliaza...o ir siaip visi senstam.....Tai jei kiek galima padaryt tikriausia vertetu?Norejau jusu pasiteiraut,gal kuri bandete lazeriu gydyti tas strijas.Ar veiksminga?Gal mazdaug kainyte kas pasakytu?Nes manau,kad reiks kazka daryt.Noriu svori mesti,o pilvas taaip ir liks suaizytas unsure.gif Patarkit,mamytes,pas ka Klp.galima kreiptis ir kiek man tai kainuotu,gal isgalesiu g.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 17, 03:06)
Norisi ir man pakalbet apie sia mergaiciu beda :verysad nesu labai turniga,bet del kuno gal iseitu kazka padaryt.Juk ir  i baseina reiks eit,ir i pliaza...o ir siaip visi senstam.....Tai jei kiek galima padaryt tikriausia vertetu?Norejau jusu pasiteiraut,gal kuri bandete lazeriu gydyti tas strijas.Ar veiksminga?Gal mazdaug kainyte kas pasakytu?Nes manau,kad reiks kazka daryt.Noriu svori mesti,o pilvas taaip ir liks suaizytas unsure.gif  Patarkit,mamytes,pas ka Klp.galima kreiptis ir kiek man tai kainuotu,gal isgalesiu g.gif
Aciu.

as lankiau Vilniuj Dermatonija(http://www.lazerinechirurgija.lt/paslaugos/konturas-1.htm) butent cia ir buvau labai patenkinta,bet atsitiko taip,kad vyra atleido is darbo,dingo pajamos,reikejo susiverzti dirzus ir as nustojau ten eiti verysad.gif bet va finansine padetis taisosi ir po Nauju metu pasitaupysiu pinigeliu ir vel pradesiu lankyti.Atvaiksciau 7seansus,esu laaaaabai patenkinta,mokejau 90lt(uz kojas ir pilva),jei tiek sau mergina gali leisti tai tikrai tikrai patariu isbandyti,rezultatas akivaizdus thumbup.gif
o Klaipedoj,kiek pamenu kazkuri mama gyre http://www.high-care...ntraiirstudijos
pati nebuvau,nezinau,bet manau verta isbandyti mirksiukas.gif

P.S.stai ju kainos Kaune,bet manau tokios pat turetu buti ir Klaipedoj http://www.grozionam...=...ge&kid=1222
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 17 lapkričio 2008 - 21:13
QUOTE(Putlutė @ 2008 11 17, 20:09)
as lankiau Vilniuj Dermatonija(http://www.lazerinechirurgija.lt/paslaugos/konturas-1.htm) butent cia ir buvau labai patenkinta,bet atsitiko taip,kad vyra atleido is darbo,dingo pajamos,reikejo susiverzti dirzus ir as nustojau ten eiti verysad.gif bet va finansine padetis taisosi ir po Nauju metu pasitaupysiu pinigeliu ir vel pradesiu lankyti.Atvaiksciau 7seansus,esu laaaaabai patenkinta,mokejau 90lt(uz kojas ir pilva),jei tiek sau mergina gali leisti tai tikrai tikrai patariu isbandyti,rezultatas akivaizdus thumbup.gif
o Klaipedoj,kiek pamenu kazkuri mama gyre http://www.high-care...ntraiirstudijos
pati nebuvau,nezinau,bet manau verta isbandyti mirksiukas.gif

P.S.stai ju kainos Kaune,bet manau tokios pat turetu buti ir Klaipedoj http://www.grozionam...=...ge&kid=1222

Labai aciu,Putlute.90lt tikrai nera neikandama,reiks bandyt.mano tik pilvas suizo.

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek reikia sensu kad pasinaikintu strijos??? ar jos pilnai pasinaikina-nesimato ju?
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 18, 16:56)
o kiek reikia sensu kad pasinaikintu strijos??? ar jos pilnai pasinaikina-nesimato ju?

mane dermtologe labai ramiai paguode ir pasake-jos niekur nedingsta,bet kuo labiau jas naikini tuo maziau jos matomos...gal dabar atrodo padetis beviltiska,bet jei savim rupinsies-strijos tikrai isnyks,arba jas matysi tik tu,nes liks labai blyskios mirksiukas.gif
P.S.neuztenka vien masazu,reiktu ir pasportuot(nebutinai liet prakaita sporto salej,galima lankyt aerobika,pilatesa,joga,rytais 30min pabegioti..issirinkti sau priimtiniausi buda mirksiukas.gif ) ir karts nuo karto odos sveitima(pilinga) pasidaryti.zinau viecikiu kur nebrangiai daro thumbup.gif thumbup.gif tai taip pat labai naikina strijas,beje ir celiulitus ar kitas bedeles mirksiukas.gif
Atsakyti
kremukai tikrai padeda sumazinti striju kieki,jei jos atsiranda tai ne tokios ryskios...
Atsakyti

Lia lia lia ax.gif eisiu isbandyt detoksikuojanti limfodrenaza (85Lt uz 50min.) ziuresiu kaip paveiks mano strijas,riebalus ir nutysusi liuli tongue.gif Butinai parasysiu apie rezultatus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 19, 19:14)
Lia lia lia ax.gif eisiu isbandyt detoksikuojanti limfodrenaza (85Lt uz 50min.) ziuresiu kaip paveiks mano strijas,riebalus ir nutysusi liuli tongue.gif Butinai parasysiu apie rezultatus. mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Tikiuosi priimsite pas save i buri ax.gif Na turiu sioke tokia beduke,ant pilvo ilgomis linijomis eina strijos ir net raudonos,pilvas nukares po gimdymo,nezinau nei kaip kovoti su tuo. gal kas zinote koki buda? Auginuosi suneli,nelabai galiu kazkur iseiti ar pasportuoti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 11 19, 21:15)
Sveikos mamytes   4u.gif

Tikiuosi priimsite pas save i buri  ax.gif Na turiu sioke tokia beduke,ant pilvo ilgomis linijomis eina strijos ir net raudonos,pilvas nukares po gimdymo,nezinau nei kaip kovoti su tuo. gal kas zinote koki buda? Auginuosi suneli,nelabai galiu kazkur iseiti ar pasportuoti user posted image

sveika 4u.gif
ir nereikia sportuoti,o kas sake,kad sportas gerai biggrin.gif vienintelis mano sportas nakti su vyru po patalais lotuliukas.gif lotuliukas.gif "lengvoji atletika" lotuliukas.gif
mylek save,lepink ir rupinkis ir busi pati graziausia sau ir kitiems mirksiukas.gif
jei nori pagrazint pilvuka-darykis masaziukus,pilinga,tepk kremais,nusipirk korsetuka(buna net masazuojantys) 4u.gif
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 11 19, 21:59)
sveika 4u.gif
ir nereikia sportuoti,o kas sake,kad sportas gerai biggrin.gif vienintelis mano sportas nakti su vyru po patalais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif "lengvoji atletika" lotuliukas.gif
mylek save,lepink ir rupinkis ir busi pati graziausia sau ir kitiems mirksiukas.gif
jei nori pagrazint pilvuka-darykis masaziukus,pilinga,tepk kremais,nusipirk korsetuka(buna net masazuojantys) 4u.gif
sekmes mirksiukas.gif

o koki kremuka pasiulytumete? user posted image na teks vyra dabar atakuoti guolyje user posted image na niekada neteko man tuo uzsiimti su pilingu,gal ir kvailai nuskambs,o kaip daryti ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 11 19, 21:01)
o koki kremuka pasiulytumete? user posted image na teks vyra dabar atakuoti guolyje user posted image na niekada neteko man tuo uzsiimti su pilingu,gal ir kvailai nuskambs,o kaip daryti ? user posted image

na man sake pylingas netinka, nes oda linkusi i raudonuma... uztai sendinuosi soliariume mirksiukas.gif
Atsakyti