kad tos strijos mano labai placios ir tamsios,nu gal paskui ir truputi geriau atrodys
.o gal kuri nors zinot kiek turi praeit nuo ju atsiradimo kad galeciau pabandyt su lazeriu jas salint ir ar daug tu seansu reikia eit?
QUOTE(kristexxx @ 2008 11 21, 18:40)
kad tos strijos mano labai placios ir tamsios,nu gal paskui ir truputi geriau atrodys
.o gal kuri nors zinot kiek turi praeit nuo ju atsiradimo kad galeciau pabandyt su lazeriu jas salint ir ar daug tu seansu reikia eit? 
pradek salint kuo greiciau,bus geresnis rezultatas
QUOTE(kristexxx @ 2008 11 20, 16:01)
Sveikutes pagimdziau pries 2.5men.bet pilvas vis dar atrodo baisiai:nukares negrazus ir nerealiai daug striju,negaliu net i veidrodi pasiziuret,nors tebuvau priaugusi tik 11kg!pries nestuma turejau grazia figura ir plokscia pilvuka o dabar...geda net nusrengt.nei viena drauge striju neturi nors ir po 20kg buvo priaugusios.nezinau net ka daryt ziauriai kompleksuoju del to.nuo ko geriausia pirma butu pradet atsikratant tu slykstyniu?? 
Mano seimos gydytojos vyras yra chirurgas.Tai paprasiau suzinot koks kremas ar kas nors galetu man padet.Zinot ka pasake?O gi nesvaistyt pinigu kremams ir visokiekm tepalams.
Tavo atveju patarciau truputi liktelti iki puse metu,nes man taip patare gyd.grozio centre(Pilvelis turi apsitraukti,be to yra dar daug skysciu).Ir tikrai nebus velu.As bandysiu limfoderaza,bet jis irgi striju neisnaikins. Jas apgydys ir jos matysis daug maziau.
sekmes,ir neskubek.
na jei nepavyks ju isnaikinti zinokit kad mes esam vistiek pacios graziausios
QUOTE(colka @ 2008 11 22, 16:55)
Tikra tiesa.
Nagi gryzau is to limfodrenazo.
QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 23, 00:00)
Tikra tiesa.
Tik ne tokia maloni procedura kaip tikejausi.Pasvere,pamatavo apimtis.O pati procedura prasidejo nuo limpmazgiu atidarymo(vakumu) po to pilingas,kraujo suaktyvinimas,ir drenazas
vakumu.Zodziu siurbe,siurbe ir dar karta siurbe.Sake rytoj gali but melyniu.O strijos beveik visos prisipilde kraujo isburko,neliko grioveliu.Kita sestad.einu vel. 
kur dareisi,kiek mokejai?
QUOTE(Putlutė @ 2008 11 23, 12:38)
Palangoje, ( http://www.high-care.lt/ ) grozio centre.Cia tas pats,kur man nuorodele buvai parasius.Pasirodo siu centru visur apstu,net pas save Palangoj radau.
Dare 30 min.85Lt. po to dar spec. arbata dave isgert.
QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 23, 18:18)
Palangoje, ( http://www.high-care.lt/ ) grozio centre.Cia tas pats,kur man nuorodele buvai parasius.Pasirodo siu centru visur apstu,net pas save Palangoj radau.
Kaip manot ar cia brangu?Dar susidomejau gydymu lazeriu.Kazin ar ten visiskai isnaikina ar irgi tik apgydo,susiaurina strijas?Gal kas zino???Mums reiktu atskiros temytes <GROZIO SALONAI IR JU NAUDA> 
asmeniskai high-care centro paslaugu neisbandziau,bet noreciau
tikrai nebrangiai moki
sveikos norejau paklausti gal zinot kaune kur su lazeriu nakina strijas?
QUOTE(Putlutė @ 2008 11 23, 16:57)
asmeniskai high-care centro paslaugu neisbandziau,bet noreciau
o lazerinis masazas man tikrai padejo,tik neatvaiksciojau viso kurso
mokedavau uz 30-40min 90Lt.
tikrai nebrangiai moki
tikrai nebrangiai moki
Gyd.sake,kad kokiu 5 kartu man uzteks,nes TIPO ne daug yra.
Kazkaip cia musu itartinai mazai
gal kitos jau susitvarke ir grazios vaiksto?
Cia tik mes kelios nelaimeles likome.
(Temyte pasistume jau ir i antra puslapi)
QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 24, 17:40)
Gyd.sake,kad kokiu 5 kartu man uzteks,nes TIPO ne daug yra.
Ziuresiu.Dabar ir laukiiu, ir bijau.
Pilveli skauda,nors ne vienos melynes(o sake,kad bus).
ir kaip savijautos???nera melyniu?