Na as kolkas maitinu tai nelabai iseina cia i soliariuma nulekti

QUOTE(Dodukas @ 2008 11 19, 21:31)
as ir maitinu

QUOTE(RutaPuta @ 2008 11 19, 23:50)
na as skaiciau,kad negerai ir kaip pasakiau gydytojai,kad noriu eiti tai sake gal as isprotjau,kazkaip ten tie spinduliai veikia negerai

QUOTE(Dodukas @ 2008 11 19, 23:01)
o koki kremuka pasiulytumete?
na teks vyra dabar atakuoti guolyje
na niekada neteko man tuo uzsiimti su pilingu,gal ir kvailai nuskambs,o kaip daryti ? 

as asmeniskai galiu rekomenduoti AVENT kremuka,bet ne visoms tas pats tinka ir vienodai veikia

o pilinga as darausi grozio salonose

P.S.man irgi soliariumas padeta siek tiek nublankinti tas bjaurybes

QUOTE(Putlutė @ 2008 11 20, 00:31)
as asmeniskai galiu rekomenduoti AVENT kremuka,bet ne visoms tas pats tinka ir vienodai veikia
ten tiesiog tave kaip sakant gerai nuprausia
zinau,kad yra mamu mokanciu darytis namuose pilingus ir druzku,zoleliu ir pan...bet as tokiu liaudisku receptu nezinau..paciai butu idomu isbandyti

o kaip tiksliai jo pavadinimas to kremo?
QUOTE(Dodukas @ 2008 11 20, 00:39)
o kaip tiksliai jo pavadinimas to kremo?
stai toks http://deiza.delfi.l...unuicopy_p1.jpg
QUOTE(Putlutė @ 2008 11 20, 00:41)
na jeigu rasime tai butinai nusipirksime ir mes pabandyti
Sveikutes pagimdziau pries 2.5men.bet pilvas vis dar atrodo baisiai:nukares negrazus ir nerealiai daug striju,negaliu net i veidrodi pasiziuret,nors tebuvau priaugusi tik 11kg!pries nestuma turejau grazia figura ir plokscia pilvuka o dabar...geda net nusrengt.nei viena drauge striju neturi nors ir po 20kg buvo priaugusios.nezinau net ka daryt ziauriai kompleksuoju del to.nuo ko geriausia pirma butu pradet atsikratant tu slykstyniu??

QUOTE(IngridaHA @ 2008 11 20, 21:30)

ne svetimos mergyt,as pati esu striju arimu laukas

ryt panoms pasifotkinsiu,kad sunkia akimirka pasiziuretu i mane ir pamatytu kad joms dar nera taip blogai

P.S.aciu Dievui vyrui as pati graziausia ir jo senas kledaras vakar netgi 2kartus uzsikure

reiskia dar nera taip blogai

As vakar saviskiui sakiau ,

siaip maniskis irgi nieko nesako(ir as jam graziausia

QUOTE(kristexxx @ 2008 11 20, 17:01)
Sveikutes pagimdziau pries 2.5men.bet pilvas vis dar atrodo baisiai:nukares negrazus ir nerealiai daug striju,negaliu net i veidrodi pasiziuret,nors tebuvau priaugusi tik 11kg!pries nestuma turejau grazia figura ir plokscia pilvuka o dabar...geda net nusrengt.nei viena drauge striju neturi nors ir po 20kg buvo priaugusios.nezinau net ka daryt ziauriai kompleksuoju del to.nuo ko geriausia pirma butu pradet atsikratant tu slykstyniu?? 

dabar gal tau strijos labai ryškios, tai ir negražiai atrodo, vėliau apsitrauks pilvukas, strijos išbals ir nebus taip matyti, vėliau galėsi teptis kremais nuo randų ir strijų, dar kokią priemonę išbandysi