Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko (-ų) išlaikymas (alimentai)

QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 19, 23:21)
Buvau kazkaip pas advokata, bande surasyti prasyma. Bet man kazkaip nerimta pasirode, klausimas taip nuskambejo: tai kiek Jus norite, kad parasyciau per men. vaiko islaikymui? as taip susimasciau, ne jau galima prasyti kiek nori  g.gif . Tai ir sakau: 500 lt. per men. Po to klausimas nuskambejo: koki laikotarpi issieskome 3 ar 5 metus ?
Geriausias finisas buvo toks, kai advokatas uz surasymo prasymo paprase 500 Lt., as vos nenukritau nuo kedes  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai as jam tikrai tokios pinigu sumos nezadu moket  schmoll.gif . Paprasiau, kad duotu man ta prasyma, ir atstovaut jo neprasau, SUPLESE mano akivaizdoje. Firma vadinasi " Greitos skirybos" Luksio g. Vilniuje. Sakyciau kompetencijos stoka ir chamiskumas garantuotas klientui. Pasijutau... doh.gif net ir nzn ar toliau ieskot advokato padoraus, ar kariaut su ex del alimentu? g.gif  doh.gif

Idomu,pas ka konkreciai toje firmoje buvai.
Siaip prasymo surasymas kainuoja 100 lt.
Ieskok kito advokato.Kiekviename teisme yra surasytas advokatu sarasas.Pasiskambink pagal ji ir eik,kur priimtina kaina.
Man truputi neaisku,kodel pasiule isieskoti skola uz 5 metus,siaip tai yra uz 3 (jei iki to nebuvai prisiteisus alimentu).
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 19, 23:21)
Buvau kazkaip pas advokata, bande surasyti prasyma. Bet man kazkaip nerimta pasirode, klausimas taip nuskambejo: tai kiek Jus norite, kad parasyciau per men. vaiko islaikymui? as taip susimasciau, ne jau galima prasyti kiek nori  g.gif . Tai ir sakau: 500 lt. per men. Po to klausimas nuskambejo: koki laikotarpi issieskome 3 ar 5 metus ? Tai aisku , kad uz didesni laikotarpi manau  g.gif Bet po to as uzdaviau klausima:- kaip is jo issieskos 500 Lt., jai jis uzdirba min. per men.? aisku as suprantu, sveikas vyras gali uzdirbti daugiau, jai as galiu, tai ir jis gali. Pagal advokata vadinasi, prasai kiek nori. Turiu bureliu sutaritis, batu ar striukes cekius, bet daug kas pirkta ir gariuonuose , o ten gi cekiu negausi  schmoll.gif
Bet pas mus tokie istatymai sukurti vyru, kad niekada nebus moteru naudai  schmoll.gif Neapgintos moteris nuo sovietiniu laiku, nors gyvename ale laisvioj Lietuvoj.
Geriausias finisas buvo toks, kai advokatas uz surasymo prasymo paprase 500 Lt., as vos nenukritau nuo kedes  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai as jam tikrai tokios pinigu sumos nezadu moket  schmoll.gif . Paprasiau, kad duotu man ta prasyma, ir atstovaut jo neprasau, SUPLESE mano akivaizdoje. Firma vadinasi " Greitos skirybos" Luksio g. Vilniuje. Sakyciau kompetencijos stoka ir chamiskumas garantuotas klientui. Pasijutau... doh.gif net ir nzn ar toliau ieskot advokato padoraus, ar kariaut su ex del alimentu? g.gif  doh.gif

o kodel tu nesikreipi i savo miesto savivaldybes nemokama teisininka g.gif tas lt tikrai neprasys ir dokumentus tikrai normaliai sutvarko thumbup.gif jei kreipsiesi per savivaldybe ir skyrybu atveju tai atstovaus ir vaiku teises o tada gynyba ciki 4u.gif as tuo paciu kelliu ejau ir alimentu o paskui ir skyrybu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2008 02 20, 12:08)
o kodel tu nesikreipi i savo miesto savivaldybes nemokama teisininka g.gif tas lt tikrai neprasys ir dokumentus tikrai normaliai sutvarko thumbup.gif jei kreipsiesi per savivaldybe ir skyrybu atveju tai atstovaus ir vaiku teises o tada gynyba ciki 4u.gif as tuo paciu kelliu ejau ir alimentu o paskui ir skyrybu 4u.gif

o mintis , nezinojau, kad galima per savivaldybe g.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 20, 12:11)
o mintis , nezinojau, kad galima per savivaldybe  g.gif ACIU  4u.gif

aisku kad galima 4u.gif sekmes ir nenuleisk ranku thumbup.gif
Atsakyti
O gal galit paaiškinti konkrečiau, juk ten tik viena nemokama konsultacija savivaldybėj kurioj esi registruota, Juk per vieną kartą dokumentų tikrai neparuoš. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 20, 13:01)
O gal galit paaiškinti konkrečiau, juk ten tik viena nemokama konsultacija savivaldybėj kurioj esi registruota, Juk per vieną kartą dokumentų tikrai neparuoš. g.gif

nu nezinau g.gif kodel sakai kad viena? nu pirma karta girdziu ? g.gif man niekas nepasake kad tu daugiau neik nes mokama ax.gif gal per gerai atrodot ir uzsidedat aukso per daug tai gal ir pasako kad toliau mokama 4u.gif
Atsakyti
Matai dar reikia apiplysus nueiti, bet nepatikes kad 500 lt prasau vaiko islaikymui, pagalvos , kad asociali. Truputi idomus variantas, nejau auksas ir gerai apsirengus gali nukreipt i mokama istaiga?
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 19, 22:21)
Buvau kazkaip pas advokata, bande surasyti prasyma. Bet man kazkaip nerimta pasirode, klausimas taip nuskambejo: tai kiek Jus norite, kad parasyciau per men. vaiko islaikymui? as taip susimasciau, ne jau galima prasyti kiek nori  g.gif . Tai ir sakau: 500 lt. per men. Po to klausimas nuskambejo: koki laikotarpi issieskome 3 ar 5 metus ? Tai aisku , kad uz didesni laikotarpi manau  g.gif Bet po to as uzdaviau klausima:- kaip is jo issieskos 500 Lt., jai jis uzdirba min. per men.? aisku as suprantu, sveikas vyras gali uzdirbti daugiau, jai as galiu, tai ir jis gali. Pagal advokata vadinasi, prasai kiek nori. Turiu bureliu sutaritis, batu ar striukes cekius, bet daug kas pirkta ir gariuonuose , o ten gi cekiu negausi  schmoll.gif
Bet pas mus tokie istatymai sukurti vyru, kad niekada nebus moteru naudai  schmoll.gif Neapgintos moteris nuo sovietiniu laiku, nors gyvename ale laisvioj Lietuvoj.

Manau parašytas tekstas gana gerai charakterizuoja žmogų. Priversti žmogų dirbti, neišsiaiškinus kiek tai kainuos - mmmjooooo... Ir po to dar skųstis, kad jos niekas negina.... Sunku jums bus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 14:25)
Manau parašytas tekstas gana gerai charakterizuoja žmogų. Priversti žmogų dirbti, neišsiaiškinus kiek tai kainuos - mmmjooooo... Ir po to dar skųstis, kad jos niekas negina.... Sunku jums bus.

Medinis kaip visada savam stiliuje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Is kart klausiau kiek kainuoja, o ji paeme popieri ir pradejo rasyt, as ir nesipriesinau. Netasake i mano pateikta klausima kiek kas kainuos, ir kaininko tokio nemaciau firmoj. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 20 vasario 2008 - 13:30
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 13:25)

Medini, o niekad negirdejot, kad darbo uzmokestis priklauso nuo darbo apimties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 02 20, 13:37)
Medini, o niekad negirdejot, kad darbo uzmokestis priklauso nuo darbo apimties?  g.gif

<ooo> - aš suprantu, kad suma didelė. Bet čia kažkas panašaus - užsisakau meistrus remontui ar namo statybai. Jie padaro viską, aš įvertinu - viskas čiki. Sakau kiek kainuos? Meistriukai - tiek ir tiek. Ir tada - "o jomajo, nesąmonė, tiek nemokėsiu, dinkit iš akių". (post'o autorė prašė palikti jai tą sukurtą dokumentą)
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 14:58)
<ooo> - aš suprantu, kad suma didelė. Bet čia kažkas panašaus - užsisakau meistrus remontui ar namo statybai. Jie padaro viską, aš įvertinu - viskas čiki. Sakau kiek kainuos? Meistriukai - tiek ir tiek. Ir tada - "o jomajo, nesąmonė, tiek nemokėsiu, dinkit iš akių". (post'o autorė prašė palikti jai tą sukurtą dokumentą)

Ir isvarte medinis neblogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paaiskinsiu sitaucija. Izengus man i kabineta, pirmiausias klausimas buvo, kiek kainuotu surasyti prasyma ir jai noreciau, kad advokatas atstovautu man, ATSAKYMO NEISGIRDAU!!!!! doh.gif o griebiasi darbu. As nesipriesinau ir tiek. bet uz paprasyta prasyma pasiuliau 100 lt, SUPLESE doh.gif turbut mazai pasiuliau.
Advokato sekretore , kuri pilde prasyma, o uz atviru duru sedejes advokatas, savo honorara ivertino tokiai sumai kaip 500Lt. nes as per 5 metus po 500lt prisiteisiu daug daugiau, tai koks ten tas % neivardino taip pat doh.gif
o ar gausiu tuos po 500lt i men. jau jiems pasirodo nerupi doh.gif , tai ir kokiu pagrindu jie praso 500Lt is manes, neaisku iki siol man, bet jau nesigylinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 20 vasario 2008 - 14:08