Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko (-ų) išlaikymas (alimentai)

QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 21, 22:13)
Atsiprasau aisku, bet man toks susidaro ispudys , kad dauguma, gyvenote is vyro kisenes  doh.gif , neturejote savo gyvenimo, issilavinimo, darbo  doh.gif ir tenka kabint vyra ant sakos "DUOK PINIGU"  doh.gif  Aisku jis privalo islaikyti savo vaika, bet mes pacios motinos kazko vertos , ar jau ne be doh.gif , kad tenka badaut, graziai statyti akutes kazkam doh.gif Nu jomajo, vertinkite labiau save  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taip,gal kai kam atrodo,kad nuvertini save,jei,budama gydytoja,dar papildomai dirbi valytoja,kepi sausainius ir parduodi turguje,imiesi rasyti kursinius ir diplominius tinginiams,kad nuvertini save,kelis metus islaikydama nedirbanti,savo pasaukimo beieskanti ir tau makaronus kabinanti vyra...
Niekas prie tu vargsiuku vyru nesikabina.Ar tie iskovoti 130 gali labai stipriai pakeisti mamos su vaikais gyvenima? Siais laikais tai daugiau moraline parama.Juolab,kad tenka kovoti 10-13 metu del tokios ismaldos.Taigi...
Atsakyti
Nosferatu, aš pvz dirbau iki tol, o po to išėjau į nuomojamą butą, paskolos automobiliui pirkti ir nuoma krito ant manop pečių, plius visas vaiko išlaikymas.
Gaunant 1000 Litų vienai su vaiku nuomojamame buet tikrai nebuvo linksma.

Tai tiek smile.gif
Atsakyti

Radot kur gincytis doh.gif Zmones cia atsakymu iesko,laiko neturedami,o jus apie savo vertybes sumastet diskutuot doh.gif .Kam siais laikais lengva...PEASE 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
o pas mane tokia durna situacija doh.gif blin skyrybu teismas ivyko vasario 1 diena.nu iskyre bendtu sutarimu.teisejas pasake,kad dokumentai bus paruosti atsiemimui per menesi ir ne velnio niekas nepaaiskino tai kaip ten su tai alimentais uz vasari doh.gif paskambinu i rastine,niekas nieko nezino.skambinkit kovo 6-7 dienomis.tada pasakys,kada bus parengti dokumentai atsiemimui (sprendimas teismo,istuokos liudijimas ir etc) tai kaip dabar suprasti doh.gif tai laukti dabar man reikia,kol alytaus teismo moterytes parasys ten viska.nors pries menesi isskyre. kaip del alimetu? nuo kada skaitosi jis moketi juos tures? doh.gif debilizmas doh.gif durniausia,kad negaliu duru varstyti,nes as kaune,o isskyre alytuje unsure.gif gal kas zino nuo kada isiteisina tie alimentai/ jei teismas ivyko vasari pvz? Ir is viso,issiskyrus as esu ar ne? unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 03 kovo 2008 - 21:12
QUOTE(*Aukse* @ 2008 03 03, 22:03)
sveikutes,
o pas mane tokia durna situacija doh.gif  blin skyrybu teismas ivyko vasario 1 diena.nu iskyre bendtu sutarimu.teisejas pasake,kad dokumentai bus paruosti atsiemimui per menesi ir ne velnio niekas nepaaiskino tai kaip ten su tai alimentais uz vasari doh.gif paskambinu i rastine,niekas nieko nezino.skambinkit kovo 6-7 dienomis.tada pasakys,kada bus parengti dokumentai atsiemimui (sprendimas teismo,istuokos liudijimas ir etc) tai kaip dabar suprasti doh.gif  tai laukti dabar man reikia,kol alytaus teismo moterytes parasys ten viska.nors pries menesi isskyre. kaip del alimetu? nuo kada skaitosi jis moketi juos tures? doh.gif  debilizmas doh.gif  durniausia,kad negaliu duru varstyti,nes as kaune,o isskyre alytuje unsure.gif gal kas zino nuo kada isiteisina tie alimentai/ jei teismas ivyko vasari pvz? Ir is viso,issiskyrus as esu ar ne? unsure.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Siaip viskas bus parasyta teismo sprendime.Gali buti priteisti alimentai ir nuo tos dienos,kai padavet teismui prasyma.Ar jus praset tik skyrybu,ar ir islaikymo priteisimo? Jei apie alimentus neuzsiminet,reikes dar vieno teismo del alimentu.
Issiskyrus skaitysies nuo tada,kai gausit istuokos liudijima.
Skambink jiems kasdien,gali paskambinti paciam teisejui,kur tie dokumentai.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 03 03, 23:34)
Siaip viskas bus parasyta teismo sprendime.Gali buti priteisti alimentai ir nuo tos dienos,kai padavet teismui prasyma.Ar jus praset tik skyrybu,ar ir islaikymo priteisimo? Jei apie alimentus neuzsiminet,reikes dar vieno teismo del alimentu.
Issiskyrus skaitysies nuo tada,kai gausit istuokos liudijima.
Skambink jiems kasdien,gali paskambinti paciam teisejui,kur tie dokumentai.

del vaiko islaikymo viskas buvo sutartyje numatyta doh.gif blin,mirtis alyvose doh.gif doh.gif na kaip tik is ryto ir pradesiu atakuot juos schmoll.gif nes ir i darzeli dokumentus ,cia kaune reikia atnest,tai jau vis puse sumos nukris ir darbe del atostogu prailginimo susitvarkyti doh.gif

Na ka tik paskambinau,sake reikia prasyma rasyt norint atsiimt ta sprendima doh.gif Parasiau,issiunciau faksu.Per tris dienas bus sutvarkyta sake.Issiuntus faksa perskambinau ar tikrai gavo ir ar viskas ten jame gerai g.gif Sake Gavo,bet jau dabar kazkokia kitamergiote liepe perskambint penktadieni.Apie sprendimo isdavima per tris dienas niekas ne mur mur doh.gif Kazi gavus ta sprendima imanoma kazkaip su civilines metrikacijos skyrium susitarti,kad as jiems nufaksuoju sprendima,o jie man atsiuncia pastu ta istuokos liudijima?-reikes pasidometi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 04 kovo 2008 - 09:24
QUOTE(*Aukse* @ 2008 03 04, 09:45)

Na ka tik paskambinau,sake reikia prasyma rasyt norint atsiimt ta sprendima doh.gif  Parasiau,issiunciau faksu.Per tris dienas bus sutvarkyta sake.Issiuntus faksa perskambinau ar tikrai gavo ir ar viskas ten jame gerai g.gif  Sake Gavo,bet jau dabar kazkokia kitamergiote liepe perskambint penktadieni.Apie sprendimo isdavima per tris dienas niekas ne mur mur doh.gif  Kazi gavus ta sprendima imanoma kazkaip su civilines metrikacijos skyrium susitarti,kad as jiems nufaksuoju sprendima,o jie man atsiuncia pastu ta istuokos liudijima?-reikes pasidometi  g.gif

Teismo sprendimas turi buti atsiunciamas jusu nurodytu adresu be jokiu papildomu prasymu.Mano teismas buvo vasario 13,teismo sprendima gavau po 12 dienu pastu.
Abejoju,ar be jusu dalyvavimo sutvarkys istuokos liudijima,reikes jusu prasymo ir parasu.Gal galima tvarkytis Kaune.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 03 04, 13:49)
Teismo sprendimas turi buti atsiunciamas jusu nurodytu adresu be jokiu papildomu prasymu.Mano teismas buvo vasario 13,teismo sprendima gavau po 12 dienu pastu.
Abejoju,ar be jusu dalyvavimo sutvarkys istuokos liudijima,reikes jusu prasymo ir parasu.Gal galima tvarkytis Kaune.

kazkodel pareiske man ,kad reikia prasymo g.gif nu nufaksavau as ji biggrin.gif g.gif twempia jie kazko ten ta laika man doh.gif kai skambinau i civiline,tai sake,kad reikes butinai pas juos atvaziuoti issimti ta istuokos liudijima,nes registruota esu alytaus rajone.aiksu butu kur kas man paprasciau,jei atsiustu ta sprendima,o as kaune galeciau ji issimti.Nejaugi cia kazkoks skirtumas yra g.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos.
gal susiduret, ar ka girdejot

kai skaiciuoja alimentus vaiko islaikymui ir ivertina tevo finansine padeti,ar is gaunamos algos isminusuoja finansinius isipareigojimus bankams? na paskolu imokas?
Atsakyti
QUOTE(Issisiepusi @ 2008 03 17, 14:38)
sveikos.
gal susiduret, ar ka girdejot

kai skaiciuoja alimentus vaiko islaikymui ir ivertina tevo finansine padeti,ar is gaunamos algos isminusuoja finansinius isipareigojimus bankams? na paskolu imokas?

Klausk temoj "kaip issireikalauti alimentus III dalis",ten daugiau zinanciu susirinke
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 03 18, 11:03)
Klausk temoj "kaip issireikalauti alimentus III dalis",ten daugiau zinanciu susirinke

Gal gali apsakyti kur tiksliai yra sita tema, grybauju cia grybauju ir niekaip nerandu blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Issisiepusi @ 2008 03 18, 15:48)
Gal gali apsakyti kur tiksliai yra sita tema, grybauju cia grybauju ir niekaip nerandu  blush2.gif  g.gif

va cia
http://www.supermama...howtopic=283800

butina perskaityti I ir II temas - ten daug info 4u.gif
Atsakyti