Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko (-ų) išlaikymas (alimentai)

QUOTE(Jurgyyyta @ 2008 02 20, 13:15)
nu nezinau  g.gif kodel sakai kad viena? nu pirma karta girdziu ? g.gif man niekas nepasake kad tu daugiau neik nes mokama  ax.gif gal per gerai atrodot ir uzsidedat aukso per daug tai gal ir pasako kad toliau mokama 4u.gif

Viena konsultacija jus galit gauti,o antrai jau sprendziama,ar esat socialiai remtina,ir tikrai ne pagal rubus ar auksa ant jusu...Truputi nusisnekat,nebent jus konsultuoja uz grazias akis...
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 02 20, 17:33)
Viena konsultacija jus galit gauti,o antrai jau sprendziama,ar esat socialiai remtina,ir tikrai ne pagal rubus ar auksa ant jusu...Truputi nusisnekat,nebent jus konsultuoja uz grazias akis...

kas kaip sugeba 4u.gif jei nemoki padaryti nekaltu akiu tai ir nesugebesi nieko veltui pesti thumbup.gif o kaip buna striuka su lt tai tada pasiryzti ir akis padaryt gailias vat 4u.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurgyyyta,
1. Aukso nemegstu aplamai.
2. TAi ne mano ismone - as skambinausi, nes suzinojau butent is pazistamo advokato (ne seimos teises), kad kiekvienas zmogus turi teise viena karta gauti nemokama teisine konsultacija, o toliau kaip ir minejo daugvaikuciu ziurima ar isgali susimoketi ar ne.

Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2008 02 20, 18:24)
kas kaip sugeba  4u.gif jei nemoki padaryti nekaltu akiu tai ir nesugebesi nieko veltui pesti thumbup.gif o kaip buna striuka su lt tai tada pasiryzti ir akis padaryt gailias vat  4u.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Zinai,tai barakudos mentalitetas.
Esu isgyvenus labai sunkius laikus,bet moralines vertybes paminti del keliu litu...
Negerbiu tokiu zmoniu. schmoll.gif Nors patyletum ir neispiltum viso savo dvasinio meslo.
Atsakyti
Daugvaikuciu drinks_cheers.gif buvau baisiau parasiusi, bet istryniau per ziauriai biski buvo.
Atsakyti
Na ir ko cia pyktis , izeidinet vienas kita. Sukasi kaip kas gali 4u.gif
Atsakyti
Labas.
Turiu klausimėlį blush2.gif visą temą perskaičiau, bet nieko neradau...
Su vyru kartu nebegyvenam tik kelios savaitės, skyryboms pinigų šiuo metu nei aš, nei jis neturim. Kokius reikia dokumentus ir kur nunešt dėl alimentų? Butą nuomoju, bet sutarties su buto savininkais nesam pasirašę, todėl įrodymo, kiek moku už butą ir jo išlaikymą neturėsiu verysad.gif nors šiaip kiekvieną mėnesį nuomai plius komunaliniams išeina apie 600 lt. PAjamos 1100 lt. Jei vaikui iš mano pusės skiriami 400, plius komunaliniai 600, plius darzelis 140........ tai kas lieka pragyvenimui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 20, 23:29)
Daugvaikuciu drinks_cheers.gif  buvau baisiau parasiusi, bet istryniau  per ziauriai biski buvo.

o man dzin kas ka raso ir kaip raso lotuliukas.gif as zinau ka reiskia lik be duonos verysad.gif o jus jei tokios varnos ir laikykites savo 4u.gif as del vaiku ir vaikams geresnio kasnio i burna bent as taip galvoju kad padarytu viska g.gif rasykit kas ka nori ir kiek nori as jau perejus ta ugni thumbup.gif as esu optimistas ir man dzin ka cia tokios varnos raso thumbup.gif
Atsakyti
As irgi kovoju dėl savo vaiko, ir ką reiškia likti beveik be duonos kasnio irgi žinau. Tik tai darau kitom priemonėm ir maža to aplinkinių neįžeidinėju ir nežeminu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2008 02 21, 15:48)
o man dzin kas ka raso ir kaip raso  lotuliukas.gif as zinau ka reiskia lik be duonos verysad.gif o jus jei tokios varnos ir laikykites savo  4u.gif as del vaiku ir vaikams geresnio kasnio i burna bent as taip galvoju kad padarytu viska  g.gif rasykit kas ka nori ir kiek nori as jau perejus ta ugni  thumbup.gif as esu optimistas ir man dzin ka cia tokios varnos raso  thumbup.gif

Sitam skyrely daugelis mamu zino,ka reiskia likti be duonos,ka reiskia is paskutiniuju kabintis i gyvenima,i bet koki darba,kad tik vaikai nebadautu,bet viskam yra ribos.
Nematau prasmes gincytis,savo nuomone issakiau.
Grizkim prie temos.
Kentaure, drinks_cheers.gif uz moralias varnas biggrin.gif biggrin.gif
Sraige1,jei tik pora savaiciu atskirai,gal kiek luktelek-gal atvesit,nurims emocijos.O jei tikrai jau apsisprendei,eik pas advokata surasyt prasyma del islaikymo vaikui priteisimo ir nesk ji i teisma.Jei ex nepriestaraus,po menesio jau turesi teismo sprendima.Apie sumas mes jau snekejom.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 02 21, 21:37)
Sitam skyrely daugelis mamu zino,ka reiskia likti be duonos,ka reiskia is paskutiniuju kabintis i gyvenima,i bet koki darba,kad tik vaikai nebadautu,bet viskam yra ribos.
Nematau prasmes gincytis,savo nuomone issakiau.
Grizkim prie temos.
Kentaure, drinks_cheers.gif uz moralias varnas  biggrin.gif  biggrin.gif
Sraige1,jei tik pora savaiciu atskirai,gal kiek luktelek-gal atvesit,nurims emocijos.O jei tikrai jau apsisprendei,eik pas advokata surasyt prasyma del islaikymo vaikui priteisimo ir nesk ji i teisma.Jei ex nepriestaraus,po menesio jau turesi teismo sprendima.Apie sumas mes jau snekejom.

Atsiprasau aisku, bet man toks susidaro ispudys , kad dauguma, gyvenote is vyro kisenes doh.gif , neturejote savo gyvenimo, issilavinimo, darbo doh.gif ir tenka kabint vyra ant sakos "DUOK PINIGU" doh.gif Aisku jis privalo islaikyti savo vaika, bet mes pacios motinos kazko vertos , ar jau ne be doh.gif , kad tenka badaut, graziai statyti akutes kazkam doh.gif Nu jomajo, vertinkite labiau save doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 21 vasario 2008 - 21:14
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 02 21, 20:37)

Aciu 4u.gif Dabar kol kas susitarem , kad kiekviena menesi perves i saskaita, tik jei neperves is karto kreipsiuos del alimentu. Truputi reik pasitaupyt ir iskart viska iki galo susitvarkysim.
Atsakyti