Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 24, 20:32)
o gal kas zinot, kaip LT imones gauna dizaineriu drabuziu. Kiek girdejus garsios imones su bet kuo "nepasiraso"  biggrin.gif .

Man keista kaip MADOS LINIJA prisivilioja garsius dizainerius? Girdėjau vos Tom'ą Ford'ą pavyko prisivilioti į Vilnaisu Vartus. Orginalus daiktas, šiuo metu garsių dizainerių yra toks, kuris yra pagamintas dizainerio boutiqu'e. Bet kai kurie dizaineriai pasitiki pigia darbo jėga-KINIJA. Pvz.; buvau New York'e Marc Jacobs parduotuvėje-boutique, tai ant kai kurių jo prekių,marškinėlių buvo parašyta made in China. Man net keista pasirodė. Pardavėjos paklausiau ar tai tikras gaminys, ji mane 100proccentų užtikrino, kad tikrai. Nesu etikečių maniakė, nevergauju madai ir daiktams. Vadovaujuosi: man daiktai tarnauja, o ne aš jiems. Turiu keletą garsių dizainerių rūbų. PAstebėjau, kad užsieny apsimoka labaiu pirkti, nes kainos mažesnės ir sale būna didesni. O šiaip man nebuvo gaila išmesti Dior pirštinių, kai jos suplyšo. Ir nesvarbu, kad jos kainavo 900Lt. Svarbu, kad buvo smagu jas devėti. smile.gif
Atsakyti
Na man atrodo normalu, kad kazka gamina Kinijoj. Neprisiutu gi savom rankelem visom pasaulio salim, kuriose prekiauja produkcija. Itariu kad ir kokie ten nesupermasinesgamybos produktai, vis tiek susidaro kiekis. Dabar jau man rodos viska ka tik imanoma gamina kinijoj, ir rubus, ir saldytuvus, ir televizorius ir dar visoki velnia smile.gif O del kokybes tai manau vis tiek jei siuva kokiam dizaineriui, tai jau tie mados namai ten pasirupina kad butu kokybiska. Kitaip gi mikliai tektu juos uzdaryt ir jokios etiketes nepadetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besupratimo @ 2009 03 05, 20:24)
Na man atrodo normalu, kad kazka gamina Kinijoj. Neprisiutu gi savom rankelem visom pasaulio salim, kuriose prekiauja produkcija. Itariu kad ir kokie ten nesupermasinesgamybos produktai, vis tiek susidaro kiekis. Dabar jau man rodos viska ka tik imanoma gamina kinijoj, ir rubus, ir saldytuvus, ir televizorius ir dar visoki velnia smile.gif O del kokybes tai manau vis tiek jei siuva kokiam dizaineriui, tai jau tie mados namai ten pasirupina kad butu kokybiska. Kitaip gi mikliai tektu juos uzdaryt ir jokios etiketes nepadetu  g.gif

drinks_cheers.gif zinoma, kad normalu...o kuo kinu rankeles prastesnes uz kokio lietuvio ar kokio kt. rankeles... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besupratimo @ 2009 03 05, 20:24)
Na man atrodo normalu, kad kazka gamina Kinijoj. Neprisiutu gi savom rankelem visom pasaulio salim, kuriose prekiauja produkcija. Itariu kad ir kokie ten nesupermasinesgamybos produktai, vis tiek susidaro kiekis. Dabar jau man rodos viska ka tik imanoma gamina kinijoj, ir rubus, ir saldytuvus, ir televizorius ir dar visoki velnia smile.gif O del kokybes tai manau vis tiek jei siuva kokiam dizaineriui, tai jau tie mados namai ten pasirupina kad butu kokybiska. Kitaip gi mikliai tektu juos uzdaryt ir jokios etiketes nepadetu  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas zino, kur internete patikrinti dizainerio/mados namu daikto originaluma? g.gif Kazkas lyg minejo, kad yra puslapiukas, kur suvedus kodus, galima issiaiskinti, ar daiktas originalus. g.gif
Atsakyti
Merginos reikia Burberry tasytes, gali buti neoriginalas, nes del originalo masiniuka tureciau parduoti lotuliukas.gif doh.gif
Gal kas turit kokiu minciu kur ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(lelelyte @ 2009 08 12, 21:13)
O gal kas zino, kur internete patikrinti dizainerio/mados namu daikto originaluma?  g.gif Kazkas lyg minejo, kad yra puslapiukas, kur suvedus kodus, galima issiaiskinti, ar daiktas originalus.  g.gif

i google paieskos langeli ivesk koda ir bus rasta mirksiukas.gif
nors rubu neteko tikrinti,tik akinius smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Užsakau aukštos kokybės garsių firmų bei dizainerių (kaip APART, HEINE, ALBA MODA, TOGETHER, Laura Scott ,ESPRIT, CFL, BOYSENS, Bodyright, LeComte, Calvin Klein Jeansbei ir pan.) rūbelius is Vokietijos už prieinamas kainas.

Rūbų kolekciją ir kainas galite pažiūrėti NUOTRAUKŲ ALBUME:
http://public.fotki.com /rubai-moterims/

Info apie mane:
http://members.fotki.com/ rubai-moterims/about

el.p. rubu.uzsakymas@gmail.com

Kvieciu uzsukti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuze: 26 rugpjūčio 2009 - 11:25
QUOTE(Elfuze @ 2009 08 26, 13:25)
Sveikos mamytes  4u.gif

Užsakau aukštos kokybės garsių firmų bei dizainerių (kaip APART, HEINE, ALBA MODA, TOGETHER, Laura Scott ,ESPRIT, CFL, BOYSENS, Bodyright, LeComte, Calvin Klein Jeansbei ir pan.) rūbelius is Vokietijos už prieinamas kainas.

Rūbų kolekciją ir kainas galite pažiūrėti NUOTRAUKŲ ALBUME:
http://public.fotki.com /rubai-moterims/

Info apie mane:
http://members.fotki.com/ rubai-moterims/about

el.p. rubu.uzsakymas@gmail.com

Kvieciu uzsukti!  mirksiukas.gif

cia diskusiju tema,o ne skelbimu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEVEIK TOBULA: 26 rugpjūčio 2009 - 11:46
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 08 26, 13:46)
cia diskusiju tema,o ne skelbimu tongue.gif

Na sorry! 4u.gif
Pamaniau, kad nepamaisys smile.gif
Atsakyti
na jei man kas nors BURBERRY tasyte parveztu ar parsiustu, tai dar ir atsilyginciau 4u.gif
Atsakyti
labukas ax.gif
uzvedziau sia temuke, nieko panasaus lyg ir neradau, noreciau pasidomet, padiskutuot, ar perkate zymiu dizaineriu rubus? ar kaina atitinka kokybe?
ar verta?
As pvz nemazai 'prisisudeliauju' uzsienyje, per ispardavimus, neseniai nuroviau Burberry paltuka uz 170eur [vietoj 800eur], Antik Batik suknute uz 35 vietoj kazkeliu simtu...
bet turiu pastebet, kad kai kurie rubeliai tikrai prastos kokybes pasirode schmoll.gif negaila, kai pigiai pirkau, bet jei buciau mokejus pilna kaina doh.gif
pvz to pacio Burberry megztinukas su kasmyru susivele belekaip po pirmo skalbimo, Pinko treningiukuose prairo siules.... schmoll.gif g.gif
Idomu suzinot jusu nuomone, aciukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti