Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

as tai nepirkciau, kazkodel nepatinka man, ka jie kuria. kiek pasiziuriu, tai man daug grazesni visi tie zariniai ir bershkiniai rubai. nebent kokios Straukaitės noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 11 15, 22:14)
as tai nepirkciau, kazkodel nepatinka man, ka jie kuria. kiek pasiziuriu, tai man daug grazesni visi tie zariniai ir bershkiniai rubai. nebent kokios Straukaitės noreciau blush2.gif

na zara tai sakyciau labai labai kopijuoja nuo podiumu.. taip ir ta mada pasidaro prieinama
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 11 16, 00:24)
na zara tai sakyciau labai labai kopijuoja nuo podiumu.. taip ir ta mada pasidaro prieinama

zinoma, kad kopijuoja, del to ir kainos geresnes, bei dauguma modeliu grazesni. nes mano pastebejimu dizaineriai kartais persistengia. gal as dar nesubrendau iki ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 11 15, 22:24)

ne labai, o viską, jų rūbai yra dizainerių analogai supaprastinti ir pigesni daug audiniai ir pan.
Atsakyti
Jungiuosi aš į Jūsų kompaniją 4u.gif

Myliu, mėgstu kokybiškus (deja ne visada), vardinius, išskirtinius ir įdomius rūbus, batus ir t.t.

Tik deja visas tas malonumas remiasi į vieną mažulytę smulkmenytę.... pinigus biggrin.gif
Tačiau kartais leidžiu sau paišlaidaut.... ax.gif Jei dar ir kaina būna prieinama, tai jamu negalvodama ax.gif

QUOTE(mezzanine @ 2009 11 15, 23:14)
kiek pasiziuriu, tai man daug grazesni visi tie zariniai ir bershkiniai rubai.

Man tie bershkiniai tai iš vis katastrofa doh.gif Taip pat ir zariniai.... nežinau išvis už ką ten yra mokami pinigai... esu keletą turėjus, bet baisuma, po pirmo plovimo, apsigyveno šiukšlių kibire doh.gif gal tiesiog taip pasitaikė, be kokybės, bet tokia kol kas man patirtis iš tos ir kitos pardos.
Labiau jau apsimoka padėvėtuose tada pirkt, ten galima pagaut tikrai kokybiško produkto, kuris tarnaus ilgai 4u.gif

Na o kas liečia brangių rūbų kokybę, tai manau ne visada ji pateisina kainą unsure.gif
Turiu megztuką, kieno jis gamybos - nepamenu, bet mokėjau 150$ 9man tai nepigu), bet dėvėjosi tai labai prastai doh.gif burbulavosi visas (aišku juos nurankiot galima bumbuliukus), skalb negalėjau, tik sausai valyt (atima finansų ir laiko lakiot po valyklas kas kart), po kurio laiko nutysi, spalva nublanko ir aplamai.... doh.gif
O va Burberry baltinukai, maikutės thumbup.gif Tiek dėvisi, tiek skalbiasi pasakiškai.
Neseniai pagavau Givenchy bei ETRO kelnes - abi nerealios, kokybiškos, gražiai krenta, net figūrą koreguoja rodos, žodžiu vertos kiekvieno savo lito thumbup.gif
O GF Ferre bliuskutė (kainavo 150$) tikrai neverta. na nesakau kad nekokybiška, bet tikrai kaina užlenkta, nematau už ką ten reikia tiek mokėt, bet va patiko spalva, modeliukas ir .... pasijamiau doh.gif

Beje kiek teko apžiūrėt ir čiupint Lanvin rūbukus - visi man jie be išimties pasakiški, tiek modeliais, tiek medžiagom, kokybe, tik man jau per brangu, ten jau otkutiūras biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
nutariau ir aš pasakyti savo nuomonę.
Tie patys garsūs dizaineriai kuria plačiai auditorijai skirtas prekes t.y. masinė prekyba ir išskirtines kolekcijas, kurių kainų aš tikrai neįkandu. Dažnai lankausi užsienyje ir taip pat taupau, kad galėčiau įsigyti kažką įdomesnio ar tiesiog pasinaudoti išpardavimais ir įsigyti vardinių drabužių, kurie be kita ko nėra jau tokie labai kokybiški, esu nusivylusi ir jau dabar galiu pasakyti, kad jie nėra net verto tos kainos, kad ir išpardaviminės.
O jei pirkti tas prekes iš limituotų kolekcijų, tai manau, kad būtų visai kita kokybė.
Atsakyti
Bet limituotų kolekcijų klientai - garsenybės, turčiai ir kt žmonės, kurių gyvenimo stilius ir kokybė kitokia, nei daugelio iš mūsų, plepančių šiame forume blush2.gif
Man tinka ir iš masinės gamybos vardinių rūbų, nes ten irgi būna gražių, įdomių ir išskirtinių dalykiukų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai būna, tik va dėl kokybės visgi tenka nusivilti, aišku yra ir išimčių, bet būna momentų, kai rodos tikrai mokame tik už vardą...
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 11 15, 22:32)
zinoma, kad kopijuoja, del to ir kainos geresnes, bei dauguma modeliu grazesni. nes mano pastebejimu dizaineriai kartais persistengia. gal as dar nesubrendau iki ju smile.gif

na nes tai, ka demonstruoja modeliai and podiumo visai netinkama nesiot realiam gyvenime mirksiukas.gif

GF Ferre batai isklypo kaip kokios sliures po lietaus doh.gif likau nusivylus labai
Atsakyti
Jau pastebėjau, kad Burberry viskas dėvisi labai gerai ir kokybė thumbup.gif
Nedaug turiu, bet kiek teko - tai viskas super.
Ir YSL gerai dėvisi, sūnus striukę turėjo, tai diena iš dienos dremžė, po to pardaviau draugei, ji turi tri sūnus, įtariu kad dėvėjo labai įtemptai (nes buvo kam sudėvėt, vistik trys vyrai augantys biggrin.gif ). Bet ir jos sūnums išaugus, sakė dar pardavė kitai draugei, ji dar du sūnus išaugino su ja doh.gif Po to į kaimą ištrenkė kaimietukam sudrožt iki galo lotuliukas.gif Ir vyras savo YSL maikutes dėvi jau kelinti metai, nemeta lauk, nes labai patinka, patogios, gerai išsiskalbia ir nereikia lyginimo - išdžiuvo ir savaime tiesi, be rakšlelės.... rolleyes.gif
Norėčiau vasarai YSL batukų, man modeliukai beveik visi labai patinka thumbup.gif Vis mastau, kad šią vasarą ir įsigysiu blush2.gif
Atsakyti
jeigu būtų pinigėlių - Chanel rankinės ar batų neatsisakyčiau. smile.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as smile.gif labai megstu visus vardinius rubus,vien todel,kad yra didesnis pasirinkimas ir visi beveik rubai,ka besimatuotum stovi tikrai graziai,atrodo iskirtinai, ne taip kaip tuose visuose mango,zara,vero moda ir t.t. aisku perku ir is ju,bet jei tik yra galimybe visada perku is geresniu firmu. Ir taip jei va tuose pigesnese parduotuvese randi kazkoki grazesni ruba,tai poto matai dar 20 su tokiu paciu,kas poto labai nervuoja biggrin.gif Siaip paciu rubu,rankinuku ka esu turejus kokybe tikrai nenuvyle,tik va su batais biski prasciau,dar vakar kaip tik vienus nesiau i taisykla,nes visas padas atsoko doh.gif tai batsiuvys sake,cia tokie batai tokiam,kaip pas mus klimatui nepritaikyti,per daug dregna pas mus,tai ka noret biggrin.gif
Atsakyti