Man susidare ispudis, kad tie patys dizaineriai kuria ivairaus brangumo drabuzius, zinoma, jie skiriasi ir kokybe. Neiperku Chanel ir panasaus lygio dizaineriu, bet turejau nemazai Calvin Klein rubu - vieni devisi puikiai, o kiti po skalbimo atrodo prasciau nei pigesni, medziagos kartais buna baisokos,ta prasme, kad apkimba pukais, veliasi. Ralph Lauren patinka kokybe ir stilius, o taip pat ir kainos kasdieniu rubu nelabai kandziojasi (ypac per ispardavimus).
Net jei galeciau sau leisti, nezinau, ar pirkciau vienetine suknele uz 10 000, nes nelabai kur su ja iseisi antra karta. Tai yra ne kaina uz drabuzi, medziagas ar pasiuvima, bet uz perkama ideja, prabanga deveti vieno ar kito dizainerio ruba. Tada jau geriau nuomuociaus - Lietuvoj dar nera (arba negirdejau) dizaineriniu sukniu nuomos, bet kitur gyvenant toks variantas yra (Herve Leger, Philip Lim, Marc Jacobs ir t.t.). Taigi, vietoj to, kad mokeciau tukstanciais uz viena ruba, nuomuociausi uz kelis simtus kiekviena karta kita.
O siaip tai man prabangiu daiktu visai nereikia, jie netinka mano gyvenimo budui. Prada rankinuka bijociau nesiotis, nes bijociau, kad pavogs (vienas, nors ir ne toks brangus jau "pabego" gatvej), laikrodi prabangu irgi. Na, batai geri visada yra gerai, bet vel - yra puikiu kokybisku ir ne tokiom kosminem kainom bei labiau pritaikytu lietuviskam klimatui.
Apibendrinant visa mano prirasyta makaliene - brangus dizaineriu rubai reikalauja atitinkamo gyvenimo budo. I trulika niekada nelipsiu avedama batus uz kelis tukstancius ir su prabangia rankine po pazastim, kad ir labai jau graziai bei kokybiskai atrodyciau. Nuo namo iki ofiso vairuodama masina apsirengciau geresniais rubais, bet irgi ne iki tiek, kad jie kainuotu dvigubai, nei mano ofiso baldai, iranga ir akvariumas sudejus
Brangus dizaineriu rubai sukurti zmonems, kurie turi kur ir kaip juos demonstruoti. O as jau geriau nusipirksiu ka nors is everyday serijos