Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

As ir megstu gerus ir brangius daiktus wub.gif rankines nesioju tik vardines, dar nei vienos kokybe nenuvyle thumbup.gif rubu dauguma irgi vardiniai, ypac iseigai, tai ju ir modeliai kitokie, ir kokybe labai gera ir zinoma audiniai speriniai. tokius daiktus tai tik valau. O kas liecia batus, tai jie visi superines kokybes, tik ju negalima nesioti dregnu oru ir lijant lietuj, nes turbut visi odiniais padukais, kurie istisrpsta bigsmile.gif (bet parduotuvej visada perspeja, kad reikia iskart gumyte paklijuot jei nesiot noresit ax.gif ) o visos sitos parduotuves mango, zara ir t.t tai kainos ir kokybes santykis klaikus, nueinu, pavartau, pamastau, kad geriau dar dasidesiu ir rimta daikta turesiu, nei toki kuris ant pakabos jau irsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 17 lapkričio 2009 - 14:42
Va ir aš jau einu link to - kad geriau kelis bet gerus, gražius, nei 10 niekam tikusių ax.gif
Na būna kad tie masinės gamybos Aprangos, Zaros ir t.t. rūbai būna neblogi, gražūs, bet va pažiūri į kitą ir žinai kur prekinasi lotuliukas.gif O ir kainos man jų tikrai nesveikai didelės, lyginant su tuo, ką įsigyji....
Va kad ir pirkau rankinę Guess (ne itin prabangos prekė, bet vistiek biggrin.gif ), tai sumokėjau 290Lt (buvo labai nemaža akcija jai pritaikyta), o čia lygiai tokia pat LT kainavo Step Tope 699Lt blink.gif doh.gif
Nu net juokas nebeėmė kai pamačiau. Jei aš būčiau paaukojus kokius 700-800Lt tašei, tai tikrai būčiau arčiau vardinės pasigavus per SALE doh.gif O kas tas Guess??? Amerikėj jaunimo parduotuvė, prekės nebrangios, priėinamom kainom, o pas mus kaip prabangos prekė doh.gif
Va ir paprasčiausi Crocs auliniai su kailiuku Nadia, pas mus Danijoj 200Lt, o JAV - po 19,99$, žodžiu gaila man lietuvių, kurie neturi galimybių apsipirkt užsienyje, labai daug praranda ir dėvi šlamštą už nerealiai sukeltas kainas verysad.gif doh.gif
Atsakyti
o zinot gal kur geru ir graziu laikrodziu rast,nes niekur nieko nerandu, buvau cia Vilniuj ana savaite bet,kai nelabai ten gaudausi,tai nezinau,kur ieskot,apejau visas tas parduotuves firmines Didziojoj gatvej,bet niekur nieko nera.gal kuri zinot kur kokiu?
Atsakyti
Man susidare ispudis, kad tie patys dizaineriai kuria ivairaus brangumo drabuzius, zinoma, jie skiriasi ir kokybe. Neiperku Chanel ir panasaus lygio dizaineriu, bet turejau nemazai Calvin Klein rubu - vieni devisi puikiai, o kiti po skalbimo atrodo prasciau nei pigesni, medziagos kartais buna baisokos,ta prasme, kad apkimba pukais, veliasi. Ralph Lauren patinka kokybe ir stilius, o taip pat ir kainos kasdieniu rubu nelabai kandziojasi (ypac per ispardavimus).
Net jei galeciau sau leisti, nezinau, ar pirkciau vienetine suknele uz 10 000, nes nelabai kur su ja iseisi antra karta. Tai yra ne kaina uz drabuzi, medziagas ar pasiuvima, bet uz perkama ideja, prabanga deveti vieno ar kito dizainerio ruba. Tada jau geriau nuomuociaus - Lietuvoj dar nera (arba negirdejau) dizaineriniu sukniu nuomos, bet kitur gyvenant toks variantas yra (Herve Leger, Philip Lim, Marc Jacobs ir t.t.). Taigi, vietoj to, kad mokeciau tukstanciais uz viena ruba, nuomuociausi uz kelis simtus kiekviena karta kita.
O siaip tai man prabangiu daiktu visai nereikia, jie netinka mano gyvenimo budui. Prada rankinuka bijociau nesiotis, nes bijociau, kad pavogs (vienas, nors ir ne toks brangus jau "pabego" gatvej), laikrodi prabangu irgi. Na, batai geri visada yra gerai, bet vel - yra puikiu kokybisku ir ne tokiom kosminem kainom bei labiau pritaikytu lietuviskam klimatui.
Apibendrinant visa mano prirasyta makaliene - brangus dizaineriu rubai reikalauja atitinkamo gyvenimo budo. I trulika niekada nelipsiu avedama batus uz kelis tukstancius ir su prabangia rankine po pazastim, kad ir labai jau graziai bei kokybiskai atrodyciau. Nuo namo iki ofiso vairuodama masina apsirengciau geresniais rubais, bet irgi ne iki tiek, kad jie kainuotu dvigubai, nei mano ofiso baldai, iranga ir akvariumas sudejus biggrin.gif
Brangus dizaineriu rubai sukurti zmonems, kurie turi kur ir kaip juos demonstruoti. O as jau geriau nusipirksiu ka nors is everyday serijos
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 11 17, 22:55)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Būtent, kartais ir aš susižaviu tokiais rūbais, bet pagalvoju - nu kur aš tam kaime su jais išeisiu.... doh.gif
Nors trulikais ar autikais nesivėžinu jau bene 11metų, bet gyvenimo būdas vistiek sėslesnis, ramesnis.... Ir draugų ratas nesivaiko prabangų.... O ir pasirodyt reik turėt kur su prabangiais rūbais... ax.gif

Bet yra moterų, kurios tiesiog pačios geriau jaučiasi, dėvėdamos tą brangų skudurėlį (nors kartais jis nei iš tolo neatrodo brangus), labiau savim pasitiki, jaučiasi žavios, gražios.... rolleyes.gif Aš viena iš tokių avelių blush2.gif Nu bet ką man daryt, jei man patinka.... biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, as irgi megstu gerus daiktus, bet ne uz beprotiskas kainas. Neisivaizduoju, is ko ir kaip turetu buti padaryta kokia bliuzele kad as uz ja mokeciau pora tukst litu... Kad ir labai grazi, svelni, minksta, silkine ar kokia ten ji bebutu - kaina yra absurdiska
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 11 17, 21:55)

Apibendrinant visa mano prirasyta makaliene - brangus dizaineriu rubai reikalauja atitinkamo gyvenimo budo.
I trulika niekada nelipsiu avedama batus uz kelis tukstancius ir su prabangia rankine po pazastim, kad ir labai jau graziai bei kokybiskai atrodyciau. Nuo namo iki ofiso vairuodama masina apsirengciau geresniais rubais, bet irgi ne iki tiek, kad jie kainuotu dvigubai, nei mano ofiso baldai, iranga ir akvariumas sudejus biggrin.gif
Brangus dizaineriu rubai sukurti zmonems, kurie turi kur ir kaip juos demonstruoti. O as jau geriau nusipirksiu ka nors is everyday serijos

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 11 17, 22:55)
I trulika niekada nelipsiu avedama batus uz kelis tukstancius ir su prabangia rankine po pazastim, kad ir labai jau graziai bei kokybiskai atrodyciau.

Na dar pratęsiant ta tema pridursiu - tas kas perka brangius rūbus, aksesuarus ir t.t. - niekad ir nevažinėja su truliais ar autikais. Turi savo auto arba važiuoja taksi biggrin.gif Ir ne todėl, kad neprestižas, o todėl kad gali sau leist turėt gerą mašiną ar naudotis taksi paslaugom..... mirksiukas.gif
Nes jei žmogus važinėjasi viešuoju transportu - vadinasi gyvena taip, kad nelabai ir gali įsigyt brangų rūbą, jau nekalbu apie jų komplektus, avalynę, rankines... O jei ir nusipirko, matyt paskutinius litelius užspaudęs ir tam, kad prieš padruškes bent kiek pasipuikuot.... lotuliukas.gif

Bet čia tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
NORIKA as sutinku su tavo pasisakymu del auto drinks_cheers.gif ir del to, kad vilkedama gera daikta visada jautiesi gerai wub.gif , bent as, esu tikra, kad siule neisirs, batu kulnas triptelejus nelus, o rankines rankenos timptelejus nenutruks thumbup.gif vat ir dabar varvinu seile i marc jacobs batus wub.gif
Atsakyti
OT: o šiems rūbams pačios užsidirbat?
galite ir neatsakyti, aišku.
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2009 11 18, 12:18)
OT: o šiems rūbams pačios užsidirbat?
galite ir neatsakyti, aišku.

Aš deja taip verysad.gif biggrin.gif
MB manęs nei centu tam nefinansuoja, geriausiu atveju - kosmetika, kvepaliukai ir tai tik proga kai būna, be reikalo nepalepina. O kas liečia skuduryną, batus ir kt aksesuarus - nei kapeikos 4u.gif
Turiu daug rūbų, apie batus išvis tyliu doh.gif , todėl kai aš perku dar, jis nervinasi, kad pinigų netaupau ir taškau kur gal visai nereikėtų, todėl ir neduoda man pinigų tai misijai biggrin.gif Mato kad ir pati tam reikalui užsidirbu ax.gif
Atsakyti
O as,deja,is tu moteriskiu,kuriai vyras pinigais padeda smile.gif,va ir vel planuojam kelione i Milana kitu metu pradzioj,jis jau zino i kokias parduotuves eisiu,ko man reikia,bet jis tolerantiskas tokiems dalykams,sako moterims reikia
Atsakyti