labas visoms, na turiu ir as kuo pasidziaugti
Siandien buvau pas gydytojus ir zinau visus atsakymus. Tg <0, 2, t. y. jo nerasta, o po stimuliavimo Thyrogenu (Lietuvoje to nedaro)- 0,3, t. y. labai mazai. Ir visi kiti tyrimai norma. Taigi esu paleista is gydytoju prieziuros pusei metu - kiti tyrimai ir skenavimas tik lapkricio men. Na, tureciau jaustis lyg ir sveika, nors dar anksti nusiraminti. Ir normaliai dziaugtis negaliu - ko gero, dar psichika nepriima zinios. Dieve duok, kad ir toliau taip klostytusi, o kaip bus is tikruju -niekas nezino.
Ir dar karta apie ta pati: merginos, man uzteko vieno jodo, nors mano auglys buvo T3, taigi noriu patarti visoms - aiskinkites su gydytojais, labai itartinas tas siuntimas i joda kas trys menesiai - kazi ar to reikia.

Sekmes visoms, sveikime ir dziaukimes vasara.

O jeigu kuria nors domina kokia nors info apie gydyma, kainas ir pan. ne LT - rasykite, ka sugebesiu, paaiskinsiu.
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2007 05 21, 01:23)
Sužinojau tyrimų rezultatus, Tg tik 0,689, TTh 1,24, F4 jei neklystu kažkas apie 19, o ATPO apie 34, bet dėl tų nesu tikra. Sakė gydytojas kad viskas gerai, liga buvo aptikta vietoje ir labai laiku, jis ten pasiskaitė mano istoriją po operacijos, tai pas mane to piktybinio audinio buvo labai nedaug, jis taip pasakė. Bijau nusišnekėti bet supratau taip. O dėl to limfmazgio sakė nieko dabar nedaryti, nes F3 irgi geras, ir liepė pasirodyti po pusmečio
Barone, sveikinu, puiku, kad viskas gerai. Dziaugiuosi del taves. Na, o dabar butu geriausia pasistengti viska pamirsti ir dziaugtis gyvenimu. To visoms mums ir linkiu...