Na Jūs ir spartuolės! Tik kelioms valandoms atsitraukiau, o čia verda diskusijos, kaip reikiant
Tai kas ten tokio įdomaus buvo apie uždarus VIP klubus, apie senbuvius (atleiskit, cituoju ne pažodžiui, o tai, kas užstrigo)
Naoko, aš pati atėjusi į temą net neklausiau, ar mane priimsit, forumas vieša vieta, o aš kaip tas katinas, vaikštau plačiai, žvalgausi, kur įdomiau, ten apsistoju... Jei kas pasidomėtumėt (paskaitinėję mano žinutes), tai gal jau nuo III d. niekur kitur nesėdžiu tik POZITYVAUS mąstymo temelėje, radau čia sau mielą vietą, aura gera

Kažkas nemėgsta temų apie meilužius, kažkas nekiša nosies į depresuojančių gretas, kažkas mėgsta tiesiog sveikai "pakreizėt", pasvajoti apie ateitį, radęs bendraminčių. Nežinau, kas čia tarpe mūsų "išrinktieji", bet aš galiu pakalbint kiekvieną, išklausyti, įsiklausyti, pasidžiaugt, paliūdėt ir paverkt (jei reikia). Labai geras būdas ir bendravimas AŽ, kažkaip nesinori kartais teršt eterio dietomis su ryžiais ir t.t. Pačios suprantate
Merginos, būkime kartu, kaip
Dujokaukee sakė, tol, kol jausime, kad mums kartu įdomu. Nereikia užsigauti, jei kažkas neatkreipė dėmesio būtent į jūsų mintis,
pabraukim raudonai, paryškinkit, ko bijot? Ir dar užkliuvo, kad su baime nutylimos tikrosios mintys. Juk taip lyg ir nesitarėme

Nekalbu už visas, kalbu už save, Jūs man visos labai mielos, nenoriu, jog nei viena "išeitų". Mane prieš kelias dienas labai nustebino
Zlatan, po rytinio nuotykio su mano dukryte (kada ji vos neišgėrė acto) į mano išgąstį atsiliepė pirma ir vienintelė (atsiprašau, atrodo dar ir
pepilota), o po dar kelių dienų gavau jos žinutę į AŽ, apie artimo žmogaus nepasitvirtinusią ligos diagnozę...Argi ne šaunus susibūrimas šiame forume?
Labanakt visoms