Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

Na Jūs ir spartuolės! Tik kelioms valandoms atsitraukiau, o čia verda diskusijos, kaip reikiant tongue.gif
Tai kas ten tokio įdomaus buvo apie uždarus VIP klubus, apie senbuvius (atleiskit, cituoju ne pažodžiui, o tai, kas užstrigo)user posted image Naoko, aš pati atėjusi į temą net neklausiau, ar mane priimsit, forumas vieša vieta, o aš kaip tas katinas, vaikštau plačiai, žvalgausi, kur įdomiau, ten apsistoju... Jei kas pasidomėtumėt (paskaitinėję mano žinutes), tai gal jau nuo III d. niekur kitur nesėdžiu tik POZITYVAUS mąstymo temelėje, radau čia sau mielą vietą, aura gerauser posted imageKažkas nemėgsta temų apie meilužius, kažkas nekiša nosies į depresuojančių gretas, kažkas mėgsta tiesiog sveikai "pakreizėt", pasvajoti apie ateitį, radęs bendraminčių. Nežinau, kas čia tarpe mūsų "išrinktieji", bet aš galiu pakalbint kiekvieną, išklausyti, įsiklausyti, pasidžiaugt, paliūdėt ir paverkt (jei reikia). Labai geras būdas ir bendravimas AŽ, kažkaip nesinori kartais teršt eterio dietomis su ryžiais ir t.t. Pačios suprantate blink.gif
Merginos, būkime kartu, kaip Dujokaukee sakė, tol, kol jausime, kad mums kartu įdomu. Nereikia užsigauti, jei kažkas neatkreipė dėmesio būtent į jūsų mintis, pabraukim raudonai, paryškinkit, ko bijot? Ir dar užkliuvo, kad su baime nutylimos tikrosios mintys. Juk taip lyg ir nesitarėmeuser posted image Nekalbu už visas, kalbu už save, Jūs man visos labai mielos, nenoriu, jog nei viena "išeitų". Mane prieš kelias dienas labai nustebino Zlatan, po rytinio nuotykio su mano dukryte (kada ji vos neišgėrė acto) į mano išgąstį atsiliepė pirma ir vienintelė (atsiprašau, atrodo dar ir pepilota), o po dar kelių dienų gavau jos žinutę į AŽ, apie artimo žmogaus nepasitvirtinusią ligos diagnozę...Argi ne šaunus susibūrimas šiame forume?
Labanakt visomsuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 27 balandžio 2007 - 22:14
Labanakt visoms!!! Einu vakarinio vizualiavimo seansa atliksim ir liuliuko bigsmile.gif

Vijurka ir Laura_K, jus - tikros saunuoles!!!! notworthy.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia balionai Dujokaukei, Naoko, 123456, na ir visoms viasoms. Naoko, aš ir retai čia rašau, nors jaučiuosi lyg man visos savos jau būtų, ir visada beveik kai parašau, niekas nesureaguoja, tai natūralu. Tiesiog mažiau laiko turi rašymui ir tiek, svarbu juk kokiu emocijų pasiimi iš čia.
Aš ir darbo metu dažnai pagalvoju reiktų ilyst , parašyt ką, bet kažkaip nesinori pradėt, nes nebūtų galo biggrin.gif Tai prisėdu vakare ir perskaitau Jūsų mintis. Aš sustojau vėl knygų skaityme, tai Jūsų pasiklausius, teks atnaujint skaitymo seansus.
P.S. beje Dujokauke, o psichiatras ir psichoterapeutas tai tas pats ar ne? g.gif
turiu patirties tik su psichoterapeutu, labai padėjo, labai labai...Gal kada susitiksim gyvai ,papasakosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 28, 00:02)
Mane prieš kelias dienas labai nustebino Zlatan, po rytinio nuotykio su mano dukryte (kada ji vos neišgėrė acto) į mano išgąstį atsiliepė pirma ir vienintelė (atsiprašau, atrodo dar ir pepilota), o po dar kelių dienų gavau jos žinutę į AŽ, apie artimo žmogaus nepasitvirtinusią ligos diagnozę...Argi ne šaunus susibūrimas šiame forume?
Labanakt visomsuser posted image

Skaiciau tavo si atsitikima, bet tuo metu, kai skaiciau, jau buvot labai toli pazengusios visos puslapiais (nebuvau uzsukus pora dienu), bet tuo pat metu prisiminiau, kaip as, budama vaikas, netycia ne ta buteli stveriau (anksciau limonado ir acto buteliai buvo vienodos formos) ir gurkstelejau pora gurksniu. Paskui buvau priversta viska isvemti ir plauti skrandi. Ne visos mamos speja paskui savo vaikus, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif
Labanakt...
Dujokaukee!Vajetus! Norejau gi dar tave su gimke pasveikint, nes nepasijungsiu sestadieni visa diena! Na, tai auk didute, buk gerute, mama pavaduosi smile.gif O siaip, linkiu, kad toliau pozityvetum ir pasiektum visu savo troskimu ir tikslu. Uz tave! user posted image user posted image , o cia prisidedu rytoj prie visos komandos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 27 balandžio 2007 - 23:32
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 27, 17:55)
[color=darkviolet]Seppuku, atsakysiu konkrečiai tau, t.y. pakalbėsiu būtent su tavimi ax.gif
Tolerancija (kaip ją suprantu aš) nėra abejingumas, kaip tu tai pamatei mano poste, tolerancija tai galimybė ir laisvė žmogui, reikšti savo mintis, rodyti savo elgesį, o man tai yra LAISVĖ sureaguoti į tai, ar likti nuošalyje ir stebėti, arba įsikišti ir koreaguoti. Tas atsitraukimas (tam tikroje situacijoje) nėra pasyvumo rodiklis. Mano manymu tai kiekvieno indvidualus pasirinkimas, kaip reaguoti į džiaugsmą, skausmą, nusivylimą. Jei sureagavai tylėdamas, tai tik parodo pakantumą kitų žmonių atveju, jei sureagavai atlaidžiai ir geranoriškai, argi tame yra kas blogo?!

Na ta laisve aplink mane, nebutinai jusu forume truputi ir trikdo. Nes tai tiesiog tendencija islikti abejingu ir likti nuosalej 90 procentu atveju. Angliskai yra toks poziuris NIMB - not in my backyard (tik/kol ne mano kieme...)
Bet cia as apie labai bendras tendencijas...

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 27, 17:55)
Tolerancija, tai nėra matymas to, ką nori matyti, o į visą kitą akių užmerkimas. Tai greičiau iškėlimas to, kas jungia žmones, o ne tai, kas skiria,

Cia labai graziai ir taikliai. Bet cia gi apie aktyvu veiksma...

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 27, 18:35)
"Dujokaukee - tai ne žmogus. Dujokaukee - tai reiškinys." lotuliukas.gif blush2.gif

Atmetus visa susireiksminima, tu matyt pati zinai, kad dukojauke - tai tokia negrazi apsaugine kauke tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!! Su savaitgaliu visas!!! Praleiskit grazu savaitgali su savo seimomis, jums brangiais zmonemis, ar tiesiog su savimi!!!! 4u.gif

Dujokauke, su gimimo diena tave!!! happybday.gif Labiausiai noreciau palinketi to, kas tau siame etape yra aktualiausia: teisingo pasirinkimo ir vidines ramybes!!! Buckis birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Dujaukaukee, su gimtadieniu! 4u.gif

QUOTE(Seppuku @ 2007 04 28, 09:00)
Nes tai tiesiog tendencija islikti abejingu ir likti nuosalej 90 procentu atveju. Angliskai yra toks poziuris NIMB - not in my backyard (tik/kol ne mano kieme...)
Bet cia as apie labai bendras tendencijas...

Pritariu, tiesą sakant. Lietuviškai tai skamba - ne mano daržas, ne mano pupos...
Ir aš apie bendras tendencijas. Socialines labiau.

Vaižgante, registruojuosi būti tavo mokymosi priemone bigsmile.gif

Gero savaitgalio visoms!

Atsakyti
Pas mus tai si savaitgali pranasauja iki 29 laipsniu silumos!!!! O as dirbu doh.gif doh.gif

Bet vistiek jauciuosi kaip ant sparnu thumbup.gif thumbup.gif Kazkaip labai mane uzveda tie vizualizavimo pratimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Dujokaukee happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 28, 09:11)
Labas rytas!!!! Su savaitgaliu visas!!! Praleiskit grazu savaitgali su savo seimomis, jums brangiais zmonemis, ar tiesiog su savimi!!!! 4u.gif

Dujokauke, su gimimo diena tave!!! happybday.gif  Labiausiai noreciau palinketi to, kas tau siame etape yra aktualiausia: teisingo pasirinkimo ir vidines ramybes!!! Buckis  birthday.gif  oro_buckis.gif

Prisijungsiu happybday.gif ir linkiu siandien atsipalaiduoti su draugais birthday.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2007 04 28, 01:04)
P.S. beje Dujokauke, o psichiatras ir psichoterapeutas tai tas pats ar ne? g.gif
turiu patirties tik su psichoterapeutu, labai padėjo, labai labai...Gal kada susitiksim gyvai ,papasakosiu drinks_cheers.gif

Deja, ne tas pats. Bet teko ir su tuo, ir su tuo "draugauti" cool.gif Aga, būtų gerai, jog papasakotumei bigsmile.gif

Dėkui, mergycos, už sveikinimus flirt.gif Jūs geriausios thumbup.gif
Atsakyti
DUJOKAUKE, su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti