Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 28, 16:45)
tiksliau pasakyti ne nesugalvociau  ax.gif

O man patiko skaityti daug radau idomiu dalyku 4u.gif su kaz ko sutinku su kaz ko ne. Bet tai jau mano problema. Labai gerai kad yra tokia tema nes girtis vaiku ar vaidinti supermama net neidomu. O cia atradau bendraminciu, nors ir ne su visko sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 16:00)
Sveikutes, truputuką paskaičiau jūsų temą, reiks ieškoti senesnių, nes pasirodė gan įdomios  bigsmile.gif  Ar galima prie jūsų prisijungti, reik man kažką keisti tik dar nežinau ką ir kaip... gal čia rasiu atsakymą  4u.gif  4u.gif

Prašom prašom 4u.gif
Nors esu šioje temoje naujokė, bet puikiai jaučiuosi. Čia renkasi fantastiškos moterys.
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 18:00)
Sveikutes, truputuką paskaičiau jūsų temą, reiks ieškoti senesnių, nes pasirodė gan įdomios  bigsmile.gif  Ar galima prie jūsų prisijungti, reik man kažką keisti tik dar nežinau ką ir kaip... gal čia rasiu atsakymą  4u.gif  4u.gif

Junkis prie musu brangioji 4u.gif , pamatysi kokios cia diskucijos uzverda, kiekviena isitraukusi i siu nuostabiu ir fantaskisku moteru buri, manau tikrai atranda kazka naujo ir ypatingo savyje. Tai atsitiko ir man... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 04 28, 17:09)
O man patiko skaityti daug radau idomiu dalyku  4u.gif  su kaz ko sutinku su kaz ko ne. Bet tai jau mano problema. Labai gerai kad yra tokia tema nes girtis vaiku ar vaidinti supermama net neidomu. O cia atradau bendraminciu, nors ir ne su visko sutinku  mirksiukas.gif

Tai apie skaityma ir moteriskiu saunuma as nekalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 28, 17:00)

Butinai junkis 4u.gif Tik parasyk, ka nori pasiekt, patarimu tikrai sulauksi ax.gif
Atsakyti
Aš neužsiimu tokiom vizualizacijom kaip čia kai kurios pasakoja. Darau kiek kitaip, bet tai veikia. Tarkim, Naujųjų naktį užrašiau ant lapelio, kad kitais metais noriu atsisakyti nepasitikėjimo savimi ir sudeginau. Ir manyje atsirado toks tikėjimas, kad man tikrai pavyks, jod to pasitikėjimo savyje tikrai pagausėjo...ir gausėja biggrin.gif Arba dar kitaip darau. Suformuluoju tiksliai, ko noriu, išsakau tai balsu ir įsivaizduoju, kad pasiunčiu į Visatą. Ir daugiau apie tai negalvoju ir nekontroliuoju. Ir įvyksta taip,kaip užprogramavau. Tiesa, tai gana pavojinga, nes gali iš tiesų gauti tai, ko nori lotuliukas.gif Trečią būdą naudoju kasdien: siunčiu reiki energiją į ligą, ligos priežastį, santykius su kokiu nors žmogumi ar problemą. Veikia puikiai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 28, 17:46)
Aš neužsiimu tokiom vizualizacijom kaip čia kai kurios pasakoja. Darau kiek kitaip, bet tai veikia. Tarkim, Naujųjų naktį užrašiau ant lapelio, kad kitais metais noriu atsisakyti nepasitikėjimo savimi ir sudeginau. Ir manyje atsirado toks tikėjimas, kad man tikrai pavyks, jod to pasitikėjimo savyje tikrai pagausėjo...ir gausėja  biggrin.gif Arba dar kitaip darau. Suformuluoju tiksliai, ko noriu, išsakau tai balsu ir įsivaizduoju, kad pasiunčiu į Visatą. Ir daugiau apie tai negalvoju ir nekontroliuoju. Ir įvyksta taip,kaip užprogramavau. Tiesa, tai gana pavojinga, nes gali iš tiesų gauti tai, ko nori  lotuliukas.gif Trečią būdą naudoju kasdien: siunčiu reiki energiją į ligą, ligos priežastį, santykius su kokiu nors žmogumi ar problemą. Veikia puikiai.

Labai idomu reikia butinai pabandyt biggrin.gif , tik sunkiausia paleisti ir daugiau apie tai negalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 28, 16:13)
Prašom prašom  4u.gif
Nors esu šioje temoje naujokė, bet puikiai jaučiuosi. Čia renkasi fantastiškos moterys.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 28, 16:18)
Junkis prie musu brangioji 4u.gif , pamatysi kokios cia diskucijos uzverda, kiekviena isitraukusi i siu nuostabiu ir fantaskisku moteru buri, manau tikrai atranda kazka naujo ir ypatingo savyje. Tai atsitiko ir man... thumbup.gif

QUOTE(liepsnele @ 2007 04 28, 16:35)
Butinai junkis  4u.gif Tik parasyk, ka nori pasiekt, patarimu tikrai sulauksi  ax.gif

ačiū už priėmimą wub.gif
Gal jūs kurios šią temą jau žinot beveik atmintinai, gal jūs man galit padėti pirmiausiai patardamos, nuo ko man pradėti? Nes esu šiuo metu pasimetusi ir taip sakant "blaiviai" mąstyti sunkoka blush2.gif
Situacija mano tokia:
Prieš 1 mėn išsiskyriau su vyru (barniai, jo neištikimybė, patyčios, rankos kėlimas....) Esu laiminga, tik todėl, kad pagaliau sugebėjau perlipti per meilę kurią nesuprantu kodėl, bet jam jaučiau ir jaučiu dabar šiek tiek ( o gal tai tik prisirišimas?). Taigi auginu viena nuostabią dukrytę. Tik esmė tame, kad išsiskyrusi prisiėmiau (neklauskit kodėl, tiesiog taip reikėjo) būsto paskolą, be to turiu pakankamai daug skolų, kurių noriu atsikratyt,nes kitaip galiu atsidurti gatvėje su vaiku... po vyro poelgių, visiškai nepasitikiu savimi, visko bijau, ir pati savimi visiškai nesu patenkinta. Taigi situacija tokia, turiu darbą - mažai apmokamą, noriu geresnio, su didesniu atlyginimu. Noriu pasitikėti savimi ir būti pagaliau laiminga. Noriu suteikti geresnį, ramesnį, saugesnį gyvenimą sau ir dukrytei wub.gif
Nuo ko pradėti?? nes kol kas pozityvaus mąstymo pas mane tikrai mažai blush2.gif
Tik esmė, kad dėl skyrybų aš nesielvartauju visai, netgi džiaugiuosi, tik nežinau, kaip atsistoti ant kojų materialiai, ir susitvarkyti pasitikėjimą savimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 28 balandžio 2007 - 17:28
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 28, 17:25)
Tai apie skaityma ir moteriskiu saunuma as nekalbu  smile.gif

O gal tai atsitinka todel kad nieko protingo neparasom ? Tik del dievo meiles nesupik nenoriu nieko izeisti smile.gif cia as ir save turejau omeni
Atsakyti
Niu tai ką, grįžau iš gimtadieninio pasisėdėjimo su draugėmis. Grįžus tėvai juokiasi iš manęs, jog va, devyniolikametė, gimtadienio proga gavo minkštų žaislų lotuliukas.gif Bet užtad kokie jie žavūs ir pozityvūs wub.gif Iš vienos draugės - baltą minkštą peliukę su širdele, iš kitos - minkštą pilką katinuką, išsiviepusį iki ausų, o iš pusseserės - labai linksmą minkštą lėlytę ir įdomią psichologinę knygą wub.gif Gal ir juokinga, bet iš tiesų tai labai miela. wub.gif Dabar reiks man susitvarkyti kambarius ir ieškoti vietos, kur šiuos naujus gyventojus apgyvendinti kambaryje g.gif Jų aš namie išvažiuodama nepaliksiu - su savim išsivešiu wub.gif O ir dar man jiems visiems reikia vardus gi sugalvoti bigsmile.gif Tai buvo pats pozityviausias, nuoširdžiausias ir įdomiausias gimtadienis iki šiol thumbup.gif clap.gif Ir jis dar tęsiasi, nes, po teisybei, aš dar negimiau - oficialiai turėčiau gimti tik vienuoliktą vakaro blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 28 balandžio 2007 - 17:23
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 28, 17:22)
Niu tai ką, grįžau iš gimtadieninio pasisėdėjimo su draugėmis. Grįžus tėvai juokiasi iš manęs, jog va, devyniolikametė, gimtadienio proga gavo minkštų žaislų lotuliukas.gif Bet užtad kokie jie žavūs ir pozityvūs wub.gif Iš vienos draugės - baltą minkštą peliukę su širdele, iš kitos - minkštą pilką katinuką, išsiviepusį iki ausų, o iš pusseserės - labai linksmą minkštą lėlytę ir įdomią psichologinę knygą wub.gif Gal ir juokinga, bet iš tiesų tai labai miela. wub.gif Dabar reiks man susitvarkyti kambarius ir ieškoti vietos, kur šiuos naujus gyventojus apgyvendinti kambaryje g.gif Jų aš namie išvažiuodama nepaliksiu - su savim išsivešiu wub.gif O ir dar man jiems visiems reikia vardus gi sugalvoti bigsmile.gif Tai buvo pats pozityviausias, nuoširdžiausias ir įdomiausias gimtadienis iki šiol thumbup.gif clap.gif Ir jis dar tęsiasi, nes, po teisybei, aš dar negimiau - oficialiai turėčiau gimti tik vienuoliktą vakaro blush2.gif

Nors nepažįstu tavęs bet SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
primiausia, tai BUCKIS DUJOKAUKEI SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vijurka, tavo pavyzdys su actu tai geras is tikruju... as prisimenu tavo posta apie ta ivyki, perskaicius dar galvojau daug apie tai darbe...bet nieko neatsakiau. nors tai, kad nieko neparasiau, is tiesu nieko nereiskia, nes juk galvojau apie tai...taigi.
o del darbo tai jau bandau formuluoti. jei saziningai, tai reikia man tokio, kuri sugebeciau atlikti, kuriame nebutu stresu ir panikos (svarbiausia!!!!!) ir atlyginimas, pakankamas paskolai gauti. toliau patikimumas ir pastovumas (kada gi as to sulauksiu savo gyvenime?net kraustausi kasmet, kitaip neiseina...smile.gif)o jei bandau vizualizuot, vistiek pries akis iskyla mano kabinetas, ka nori ta daryk:)aisku, sita darba as mylejau uz ramybe (neskaitant vakarykscio)smile.gif

Merginai, kuri klause nuo ko pradet pozityvizmus, tai sito skyrelio rekomenduojamos literaturos sarase pirmoje vietoje puikuojasi J. Murphy "Jusu pasamones galia", knygyne mokejau 13.70, nes bibliotekoj neimanoma gauti:)
Atsakyti