QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 28, 16:13)
Prašom prašom
Nors esu šioje temoje naujokė, bet puikiai jaučiuosi. Čia renkasi
fantastiškos moterys.
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 28, 16:18)
Junkis prie musu brangioji
, pamatysi kokios cia diskucijos uzverda, kiekviena isitraukusi i siu nuostabiu ir fantaskisku moteru buri, manau tikrai atranda kazka naujo ir ypatingo savyje. Tai atsitiko ir man...
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 28, 16:35)
Butinai junkis

Tik parasyk, ka nori pasiekt, patarimu tikrai sulauksi
ačiū už priėmimą
Gal jūs kurios šią temą jau žinot beveik atmintinai, gal jūs man galit padėti pirmiausiai patardamos, nuo ko man pradėti? Nes esu šiuo metu pasimetusi ir taip sakant "blaiviai" mąstyti sunkoka
Situacija mano tokia:
Prieš 1 mėn išsiskyriau su vyru (barniai, jo neištikimybė, patyčios, rankos kėlimas....) Esu laiminga, tik todėl, kad pagaliau sugebėjau perlipti per meilę kurią nesuprantu kodėl, bet jam jaučiau ir jaučiu dabar šiek tiek ( o gal tai tik prisirišimas?). Taigi auginu viena nuostabią dukrytę. Tik esmė tame, kad išsiskyrusi prisiėmiau (neklauskit kodėl, tiesiog taip reikėjo) būsto paskolą, be to turiu pakankamai daug skolų, kurių noriu atsikratyt,nes kitaip galiu atsidurti gatvėje su vaiku... po vyro poelgių, visiškai nepasitikiu savimi, visko bijau, ir pati savimi visiškai nesu patenkinta. Taigi situacija tokia, turiu darbą - mažai apmokamą, noriu geresnio, su didesniu atlyginimu. Noriu pasitikėti savimi ir būti pagaliau laiminga. Noriu suteikti geresnį, ramesnį, saugesnį gyvenimą sau ir dukrytei
Nuo ko pradėti?? nes kol kas pozityvaus mąstymo pas mane tikrai mažai
Tik esmė, kad dėl skyrybų aš nesielvartauju visai, netgi džiaugiuosi, tik nežinau, kaip atsistoti ant kojų materialiai, ir susitvarkyti pasitikėjimą savimi