Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

Sveika Vijurka 4u.gif

as zinok irgi keistai siandien jauciuosi, atrodo lyg plaukciau pries srove ir taip sunku darosi tai daryti. Tiesiog nesuprantu siandien savo aplinkos g.gif Einu padirbesiu su savimi, gal pavyks issiaiskinti ax.gif

Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Te diena būna gera wub.gif

Juk dar tiek daug jos liko šiandien mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 01, 13:34)
as zinok irgi keistai siandien jauciuosi, atrodo lyg plaukciau pries srove ir taip sunku darosi tai daryti. Tiesiog nesuprantu siandien savo aplinkos  g.gif 

As daznai nesuprantu savo aplinkos... Ja butina suprasti? Paciuose kasdieniskiausiuose veiksmuose mane ji vis nustebina. Kartais bjauriausia aplinka tampa impulsu, kartais pati geriausia niekam neikvepia... O dazniakarciais ir atvirksciai... Taip ir vaikstau nesuprasdama. Viskas, ka galiu padaryti, kaip ir vyras su moterim ( tongue.gif ), susitaikyti per daug neklausinedama. Taip ir galva aiskesne ir "rezultatas" geresnis...

Btw, labai patinka Rudenejos parasas 4u.gif
Ir geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seppuku: 01 gegužės 2007 - 12:55
Prisėdau prie kompo maloniai nuvargus...Turėjau klientę,pagyvenusią moterį, atvažiavusią iš JAV. Kai tik atvyko, ji pirmiausia paskambino man, kad suderintų susitikimo laiką. Daviau jai pirmą reiki iniciaciją, paskui padariau masažą su reiki ir dar reiki seansą.Aišku, ir atlyginimą gavau ne lietuvišką. Ji pas mane atvažiuos dar du kartus. Amerikoje už tokius dalykus mokami dideli pinigai...
Atsakyti
Labutis!!! Ir mano siandien nuotaika keista.... Kazko netraukia manes cia.... Vien tik reflekso vedama uzsukau.... Nepykit blush2.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, kopijuoju is ankstesnes temos tai, kas mane labai ikvepia:user posted image

Buk atsargus su savo mintimis, nes jos tampa zodziais.
Buk atsargus su savo zodziais, nes jie tampa veiksmu.
Buk atsargus su savo veiksmais, nes jie tampa iprociais.
Buk atsargus su savo iprociais, nes jie tampa tavo asmenybes dalimi.
Buk atsargus su savo asmenybe, nes asmenybe tampa tavo likimu.
Atsakyti
Lietuti, pajutai nostalgiją anoms temoms? Žodžiai iš tiesų, turintys gilią prasmę ir graži nuotrauka, atrodo tokia romantiškai tyra 4u.gif
Atsakyti
Nu va, zinokit, nuverkiau posma blush2.gif
Nete grazaus eilerascio mamai - noriu nusiusti geliu. Tai prisiskaiciau visokiu grozybiu, net susigraudinau. Uzejau i penktoku laiskus. Kokie ju dar tyri jausmai ir norai. Bet vis tiek nieko neradau kas tiktu mano mamai doh.gif
Daug eilerasciu simbolizuoja sena motina, pavargusia nuo darbu, daugiau kalbos apie kaima. Kad ir kokie grazus, nu netinka mano mamai nors tu ka doh.gif
Ji jauna, veikli, energinga, nepataisoma optimiste, bet kartu labai svelni, rupestinga. Be galo daug gavau is jos... Tai ka man dabar jai ant atviruko prie geliu parasyt g.gif Zinau, kad as ne i tema, bet jei kas turit grazu nebanalu eiliu posmeli buciau dekinga gavus i AZ ax.gif
Nepykit, kad nukrypau nuo temos, bet laikas spaudzia ax.gif
Atsakyti
Cituoju BusVakare is praeitos temos:

QUOTE(busVakare @ 2007 03 18, 20:25)

VALIO aktyvistems-bendramintems-besidziaugianciom gyvenimu-su zyburiukais akyse! mirksiukas.gif

Maloniai bendravom praeitoje temoje... Kazka uzdegem..kazkam patarem, padejom... Kai paciam gerai- negaila! thumbup.gif

Tad siulau kita potekste konstruktyvaus (pozityvaus) mastymo:
uzteks dejuoti, gerai? Liudesiu, neaiskumams nuvyti tegu gimsta kita tema. O cia sypsokimes-girkimes-uzsiveskim ir uzveskim!:ploja:

Susidare ispudis, kad siam etapui ir pavasario pradziai tiktu kelios rastos mintys:

victory.gif Gali būti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus žmones iki tol, kol sutiksime tą vienintelį, kad kai tai atsitiks mes būtume už tai dėkingi.

victory.gif Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.

victory.gif Visada atsiras žmonių, kurie suteiks tau skausmą. Reikia ir toliau tikėti žmonėmis, tik būti truputį atsargesniais...

victory.gif  Nedėk šitiek pastangų, patys geriausi dalykai atsitinka netikėtai.

Tai iki maloniu...

ir dar :

QUOTE(busVakare @ 2007 04 20, 16:15)
..tai ka..nurimom... aistros aptilo...

Pilu zibalo i ugni ir svenciam 5 dali!!!!!!

Siulau visada galvoti apie sprendimus, o ne apie problemas. Nes kas galvoja apie problemas, tas jas ir susikuria, o kas galvoja apie sprendimus, tas juos ir randa!

Su kiekviena diena musu gyvenimas sutrumpeja 24 val. Laikas, skirtas igyvendinti savo siekiams, darosi vis brangesnis..

Bandau grazinti teigiama dvasia sitam skyreliui...BusVakare, tu jau patapai klasika biggrin.gif

Papildyta:
Pepilota, pazistama man tavo problema biggrin.gif
As seniau ieskodavau eiliu internete, bet labai nusivyliau, nes dauguma ju kaip tu ir sakai raso tokius "briedus", tas pats ir apie gimtadienius. Tokias eiles rasant galima mamai depresija ivaryti arba maziausiai iki asaru davesti - "plaukai prazilo", "rauksles veide, pavargusios rankos", "laukia vaiku prie varteliu" gun_bandana.gif
As paskutiniu metu rasau nuo saves, kas guli ant sirdies, ko linkiu savo mamytei ir pan. ir buckiai buckiai thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:
Pepilota, pazistama man tavo problema biggrin.gif
As seniau ieskodavau eiliu internete, bet labai nusivyliau, nes dauguma ju kaip tu ir sakai raso tokius "briedus", tas pats ir apie gimtadienius. Tokias eiles rasant galima mamai depresija ivaryti arba maziausiai iki asaru davesti - "plaukai prazilo", "rauksles veide, pavargusios rankos", "laukia vaiku prie varteliu" gun_bandana.gif
As paskutiniu metu rasau nuo saves, kas guli ant sirdies, ko linkiu savo mamytei ir pan. ir buckiai buckiai thumbup.gif
[/quote]

Tai ir as taip padariau!!! Jau galit nesiust. Aciu!!! 4u.gif
Lietuti, aciu uz prisimintas saunias citatas thumbup.gif
Atsakyti
"Cos I'm living in a material world
And I am a material girl"
(Madonna "Material girl")

Šiandien šiek tiek sumišau. Aš pajutau, jog kažko NORIU. blink.gif Apčiuopiamo ir materialaus! Errghrrrr... tai visiškai prieštarauja su mano iki tol išreikštomis nuostatomis. dry.gif

Ką daryyyyt, jei tavo žodžiai prieštarauja tavo mintims, ką daryyyyt...
Ką daryyyyt, jei savo nuomonę keiti kaskart kai saulė nusileidžia...
Ką daryyyyt, jei nežinai ką daryt, ką daryyyyyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 01 gegužės 2007 - 18:52
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 01, 20:43)
"Cos I'm living in a material world
And I am a material girl"
(Madonna "Material girl")

Šiandien šiek tiek sumišau. Aš pajutau, jog kažko NORIU. blink.gif Apčiuopiamo ir materialaus! Errghrrrr... tai visiškai prieštarauja su mano iki tol išreikštomis nuostatomis. dry.gif

Ką daryyyyt, jei tavo žodžiai prieštarauja tavo mintims, ką daryyyyt...
Ką daryyyyt, jei savo nuomonę keiti kaskart kai saulė nusileidžia...
Ką daryyyyt, jei nežinai ką daryt, ką daryyyyyt...

Ką darrryyyyt, jei tavęs nemyli niekas,
o tu taip visus myli .... lotuliukas.gif
Atsakyti