Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(Lietus @ 2007 05 01, 21:01)
Ką darrryyyyt, jei tavęs nemyli niekas,
o tu taip visus myli .... lotuliukas.gif

O čia, žinok, irgi savotiška problema dry.gif Neskaitant mamyčių, tėvelių ir močiučių...

Bet esminė problema(?) būtų, jog aš pradėjau kažko norėti.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 01, 19:06)
Bet esminė problema(?) būtų, jog aš [b]pradėjau kažko norėti.

Tai ne problema, Dujokaukee, problema būtų jei nenorėtum tongue.gif Sveikinu su atsiradusiais norais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 01 gegužės 2007 - 19:41
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 01, 21:36)
Tai ne problema, Dujokaukee, problema būtų jei nenorėtum tongue.gif Sveikinu su atsiradusiais norais 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 01, 21:36)

Aha. Tik va, kaip juos įgyvendinti. g.gif Nes gerai apmąsčius, tai jau nemažai prarasta per tiek metų. Išvis apmaudu, jog geriausius savo metus vėjais paleidau. Bet... iki smerčiaus dar tolokai. Gal kaip nors spėsiu įgyvendinti tai, ko aš labiausiai norėčiau.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis trumpam, o rytoj jau ilgam!

pepilota, kokius laiskelius megsti gauti Tu pati??? Kaip daznai skaitai kitu parasytus posmus? Ar bandei pati isreiksti mintis popieriaus lape? Juk nebutina eilemis... As savo mamai rasau visada tai, ka jauciu savo sirdyje.. Ir zinau, kad tokius laiskiukus ji saugo.. Pabandyk ir Tu kazka labai asmenisko... Tai, ko niekada nedrisai pasakyti.. Pravirks dziaugsmo ir pasididziavimo Tavimi asarom...O pasakyti jai turi tikrai labai labai daug... Jau vien tik tai, KOKIA Tu tapai jos deka..

Gal tai stimulas ir kitoms mirksiukas.gif nors karta surinkti savo mintis ir issiusti juodu ant balto savo mamai...

Apkabinu JUS VISAS labai romantisku apkabinumu...

Rytoj pazadu skirsiu daug daugiau laiko tam...kas drungna, kas rusena... (bet tai nebutinai turi buti musu tema)

Vijurka, jauciu Tave Tavo mintyse. Tavo vidus labai turtingas! Tu labai sauniai atsiskleidi...

Lietuti,
tikiuosi Tavo viduje aiskiau..

Kazko uzpyle mane nostalgija ir siluma... Kazko cia yra..Ir man atrodo, kad zinau.. Mus vienija noras keistis..
Atsakyti
Kaip gera thumbup.gif Kokios fainos mergaites susirinko wub.gif
Atsakyti
Buvo įdomi, prasminga diena.
Einu su dukryte miegoti. Ir sapnuosim abi gražius sapnelius... vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 01, 21:15)
Aha. Tik va, kaip juos įgyvendinti. g.gif Nes gerai apmąsčius, tai jau nemažai prarasta per tiek metų. Išvis apmaudu, jog geriausius savo metus vėjais paleidau. Bet... iki smerčiaus dar tolokai. Gal kaip nors spėsiu įgyvendinti tai, ko aš labiausiai norėčiau.

kartais ir as taip jauciuosi, kad laikas praleistas veltui......
Atsakyti
BusVakare, dirbu ties tuo aiskumu...kaip eziukas ruke bandau ta ruka isvaikyti smile.gif
Kaip faina, kad vel pasirodei.Pasiilgom taves wub.gif
Atsakyti
Labu rytu Visoms! Pailsejusioms ir nelabai! 4u.gif

Matyt teks interneta namuose "isidiegti" ... Del "supermamu", nes kitaip nebespeju! lotuliukas.gif

Geros dienos, geros nuotaikos ir daug sypsenu!

Mano paskutine diena senajame darbe... sitai ir yra mano pasiekimas... Pries metus net nesvajojau, kad dirbsiu ir Gyvensiu Vilniuje....
Atsakyti
Labas rytas, mergytės!

Šiandien būsiu tokia, kokia esu ir kokia noriu būti!user posted image

user posted image1. Išsiaiškinkite, kokia veikla jums labiausiai patinka, ir užsiimkite ja. Jeigu nežinote tikrojo savo pašaukimo, prašykite patarimo, ir jums bus duotas atsakymas.

user posted image2. Negali būti nei kalbos apie sėkmę, jei nėra dvasios ramybės.[IMG]

user posted image3. Nuoseklus fantazavimas gali išjudinti stebuklus darančios pasąmonės galias.

Pasiduosiu fantazijoms ir pajusiu sėkmės skonį! bigsmile.gif Pratinuosi tai daryti ir jaustis. Visai neblogai sekasiuser posted image

Visoms linkiu sėkmę nešančios dienos! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 02 gegužės 2007 - 07:54