Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(123456 @ 2007 04 27, 10:01)
Mergytės, ačiū už sveikinimus!!!!!
Bet mano širdelėj neramumas, kaip man dabar su tuo nauju darbuku bus?Kada pasakyti? Ir iš vis kaip aš pasirodysiu, nueisiu į naują kolektyvą, kažkaip ir taip sunkoka, gi viskas nauja, o čia + dar  nestuke.gif  pilvukas. Na, žinoma, pasimatys tai vėliau, bet...Kaip sureaguos nauji kolegos?

Žinau, kad tik džiaugtis turėčiau, bet nerimas toks širdutėj
, negaliu  verysad.gif

nesakyk is karto 4u.gif veliau savaime paaiskes bigsmile.gif
Atsakyti
bet jie paskui darbdavys pagalvos, kad apgaut norejo. Tipo va zinojo, bet slepe?..... Nu nezinau, budama imones savininke, noreciau zinot tiesa, o ne tia,kad kazkas slapukauja...
manau glaima sprendima kazkoky tai rast bendra, jei jau tokia situacija, juolab, kad paskojo, jog darbdavys tikrai geras zmogutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 27 balandžio 2007 - 09:13
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 27, 08:45)
SUGEBI MATYTI TIK NEIGIAMUS DALYKUS SIAME PASAULYJE IR SUPRATIMO PAS TAVE NULIS. SORRY, KAD TAIP PASISAKAU, BET BISKI PRISTABDYK ARKLIUS KARTAIS.

Merginos, jei energetiniai vampyrai jus išbalansuoja, ir kito žmogaus pyktis jus supykdo, paieškokit problemos savyje. Niekas negali sugadinti žmogui nuotaikos, jei jis neleidžia. Tuomet supykęs žmogus sukelia tik užuojautą...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 27, 09:59)
Nors kažkas mane užtaria cray.gif Aš tai tik pasakiau, jog man angelai asocijuojasi su mirtimi, o užsipuolė kaip kokią sovietinių laikų KGB'istę. verysad.gif

Va tau ir tolerancija. Va tau ir žodžio bei minties laisvė. Ačiū dievui, kad yra mane mylinčių tokią, kokia esu. Su visais savo gotiškumais.

Labas rytelis... 4u.gif
Išties patinki man - sakyt, kad myliu, gal būtų kiek daugoka?... Patinki - su visais savo dygliais ir išsišokimais.
Merginos, nejau pamiršot, kokios pačios buvot aštuoniolikos? (Ryt Dujokaukee devyniolika? Ar klystu?) Aš kažkuria prasme ir nesubrendau... Todėl puikiai žinau, ką reiškia vieną minutę mylėt, o antrą nebepakęst, paleist žodį ir po akimirkos pasigailėt, padaryt kažką ir nagus nusigraužt... Kiekviena einam savo keliu. Kai kurios visą gyvenimą pereis saulėtais takais, su šypsenom veiduos. Kai kurioms teks skverbtis per brūzgynus, balansuot ties tarpekliais.
BŪkim pakantūs kitokiems. Nes be jų pasaulis būtų prėskas.
Be to, pati namuos turiu paauglę (aštuntokę) - oras, galima sakyt, net virpa nuo įtampos ir emocijų. Ištversim.
Sėkmės jums visoms. Kuo didžiausios sėkmės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 27, 09:49)
Oho, kiek neigiamų emocijų cool.gif Atleisk, bet aš jų į savo vidų neimsiu.

O taip, aš nuotaikos sudirbimo klausimu esu tikras dievas biggrin.gif Šiandien aš tiesiog dievinu save wub.gif

O man atrodo kad panele specialiai erzina tongue.gif Kantrybes patikrinimas arba kad pagyvinti diskusija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2007 04 27, 11:17)
Merginos, jei energetiniai vampyrai jus išbalansuoja, ir kito žmogaus pyktis jus supykdo, paieškokit problemos savyje. Niekas negali sugadinti žmogui nuotaikos, jei jis neleidžia. Tuomet supykęs žmogus sukelia tik užuojautą...

Tai Tu nori pasakyti, kad as supykus lotuliukas.gif ? As visiskai neesu supykus ant Dujokaukees ar ant dar kazko, as pasakiau tik savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif. Palikau jus dar anoje temoje ties 45 puslapiu, o šiandien įsijungus radau jau naują temukę ( ir kaip visada tarp lyderių first.gif). Ojoj kokios čia aistros kunkuliuoja lotuliukas.gif
Šaunios visom dienelės.
123456 labai nuoširdžiai sveikinu thumbup.gif. Kadangi mes kaimynės, tai manau ir lėliuka turėsiu progos ateityje pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 27, 10:13)
bet jie paskui darbdavys pagalvos, kad apgaut norejo. Tipo va zinojo, bet slepe?..... Nu nezinau, budama imones savininke, noreciau zinot tiesa, o ne tia,kad kazkas slapukauja...
manau glaima sprendima kazkoky tai rast bendra, jei jau tokia situacija, juolab, kad paskojo, jog darbdavys tikrai geras zmogutis.

o koks kieno reikalas, laukiasi moteris ar ne?man tai labai asmeniska atrrodo, ne darbdavio reikalas...
Atsakyti
123456, pagalvojau ir apie tai, kaip gali jaustis, isgirdus savo zinia ir dar perejus i nauja darba...

Siuo atveju tikrai is sitos serijos: jei Dievulis atidare langa, atvers ir duris. Rytojus pasirupins pats savimi! Tau maziausiai reikia sukt galva, ka pagalvos...Esi kitam kelio etape ir viskas susidelios i vietas. Vistiek dirbsi 6-7 men. Metu pabaigoj buna visokie balansai..Pries dekretines anksciau be stresu pradesi "balansuoti", o kai bus viskas sutvarkyta- iseisi. Zmogiskasis faktorius suveiks! Be to, per ta pusmeti laimesi kolegu ir sefo simpatijas. Ir nesakant visi pastebes..Juk ir pykinimai gali buti..O atviras pokalbis akis i aki- visada tik uzpliusuoja! Ne Tu pirma ir paskutine! Geriau koncentruokis i tas 6 sav. nes visas nestumas labai svarbus, ypac Tavo nuotaikos. Busimos mamytes turi visai kitokia apsauga, tad nesirupink. Ismesk savo nerimuka i ora! "Jei jau pastojau, tai prasom sutvarkyti ir kitus mano reikalus!"
Atsakyti

labas rytas,

Sveikinu 123456 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dabar prasides epidemija nestumo nestuke.gif lotuliukas.gif ko visoms nuosirdziai ir linkiu wub.gif

Valganciom ryzius: ir as jau suvalgiau savo pusrycius doh.gif
Atsakyti
[COLOR=darkviolet]LABAS RYTAS!!!!!!

FANTASTISKOS NAUJIENOS IS PAT RYTO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
123456, SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!! TAIGI BUSI PRIMA IS MUSU TARPO PRASKYNUS LEDUS thumbup.gif SAKIAU, KAD SIAIS METAIS VISOS PILVUKUS AUGINSIM!!! LAUKSIM KAS BUS ANTRA lotuliukas.gif LAAAAAAABAI SVEIKINU!!!!

DEL DARBO. IS SAVO PATIRTIES. PACIOSE EKSTREMALIAUSIOSE SITUACUJISE VISKA LAIMIU TIKRU NUOSIRDUMU. TAIP IR PASAKYK: JAUCIUOSI KEISTAI, NAUJAS DARBAS, BIJOJAU KAIP JUS SUREAGUOSIT. ZODZIU, SAZININGAI VISKA KAIP YRA IR PAMATYSI KAIP VISKAS BUS CIKI!!! ZMONES DAZNIAUSIAI I NUOSIRDUMA NUOSIRDUMU REAGUOJA/ IR PRITARIU VISOMS PRIES TAI ISSAKYTOMS BUSVAKARES MINTIMS.

Visoms geros dieneles!!!! Nes jau mano MB bamba, kad net per jo laisva diana negaliu pabut be SM. Jau sake mane gydys blush2.gif Viskas begu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 27, 11:01)
Mergytės, ačiū už sveikinimus!!!!!
Bet mano širdelėj neramumas, kaip man dabar su tuo nauju darbuku bus?Kada pasakyti? Ir iš vis kaip aš pasirodysiu, nueisiu į naują kolektyvą, kažkaip ir taip sunkoka, gi viskas nauja, o čia + dar  nestuke.gif  pilvukas. Na, žinoma, pasimatys tai vėliau, bet...Kaip sureaguos nauji kolegos?

Žinau, kad tik džiaugtis turėčiau, bet nerimas toks širdutėj
, negaliu  verysad.gif

O tu nustok nerimaut, pradek paprasciausiai isivaizduoti, kaip tu naujam kolektyvui pranesi sia naujiena ir visi dziaugiasi uz tave, kaip ir mes (beje, sveikinu ir as!), kaip tave nauji tavo darbdaviai sveikina ir t.t. As svae irgi betent panasiai ruosiu, jei del ko nors bugstauju.

P.P. O Dujokaukee man labai patinka, kai isiterpia laikas nuo laiko. Ji ilga laika tyli, bet, kai prasiverzia, tai sudrumscia vandenis. As i jos postus visada su sypsena ziuriu, ji mane daznai pralinksmina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 27, 12:21)
[COLOR=darkviolet]LABAS RYTAS!!!!!!

FANTASTISKOS NAUJIENOS IS PAT RYTO thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
123456, SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!! TAIGI BUSI PRIMA IS MUSU TARPO PRASKYNUS LEDUS thumbup.gif  SAKIAU, KAD SIAIS METAIS VISOS PILVUKUS AUGINSIM!!! LAUKSIM KAS BUS ANTRA lotuliukas.gif  LAAAAAAABAI SVEIKINU!!!!

Tikiuosi, as, jei kitos nesupyks biggrin.gif Juokauju, labai tikiuosi, kad BusVakare kartu su manim, nes esam tik keliu dienu skirtume gime, tai butu labai faina ir kartu pastot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 27 balandžio 2007 - 10:35